Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο το GNexus μου άρεσε τρελά από Samsung

oh.. wait

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κλασικά... η Samsung προσπαθεί να κερδίσει τον κόσμο με τα Updates της (Update κανονικά να τα κάνει ο θεός).

Απλά παίρνει ότι βγάζει η Google και με λίγες αλλαγές το πλασάρει, έχετε την εντύπωση ότι το δουλεύει σε βάθος ώστε να το προσαρμόσει στις συσκευές της?

Η τακτική που έχουν είναι: Ας αλλάξουμε το UI και κάποια βασικά πράγματα στον πυρήνα και να το δώσουμε στον κόσμο για να δείξουμε ότι είμαστε μπροστά στις αναβαθμίσεις (άλλο που δεν θέλει ο κόσμος).

Μετά θα το δουλέψουμε με την ησυχία μας (μιας και ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει από αυτό της Samy,Sony..κλπ με αυτό της Google) σε βάθος και θα το διαθέσουμε σαν Update 4.2.2.1.x.x.x....n.

Αυτό περνάει απαρατήρητο.

Αυτά τα Update δεν έχουν καμιά ουσία και προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν καθόλου... άμα ήθελα θα μπορούσα να κατεβάσω την τελευτία Version της google (firmware) και να το κουμπώσω πάνω για να έχω να λέω... θα δούλευε σωστά? @

Το φιλαράκι (που τον έχω κερδίσει πολλές φορές σε διάφορες κόντρες Xperia P vs S3Mini) έβαλε την 4.3 και όλο προβλήματα έχει... ούτε που δουλεύει το κινητό του... ψάχνεται τώρα να το επαναφέρει.

Και κάτι άλλο επειδή σας αγαπάω (που να σας μισούσα δηλαδή), γιατί η Samsung έχει ίδιο στυλ μενου με την Google? (εννοώ ότι έχει πάνω 2 καρτέλες "προγράμματα & widgets))  και απλά έχει αλλάξει θέμα και εικονίδια?

τόσο πρόχειρη? δεν μπορώ να το πιστέψω... κάποια απάντηση σε αυτό?

Δημοσ.

Φίλε οπαδέ της Σονυ,

Οταν μια εταιρεία κάνει αναβάθμιση του Android αυτό που πρέπει να κάνει είναι να πάρει τον κώδικα της Google, να τον προσαρμόσει στο δικό της UI και hardware συσκευών και να τον δώσει στους χρήστες της. Δεν ξέρω τι περιμένεις εσύ να γίνεται σε κάθε update αλλά μάλλον περιμένεις κάτι τελείως ριζοσπαστικό που απλά δεν θα γίνει ποτέ.

Δεν είναι συνηθισμένο σε Google updates (εννοούμε μικρά έτσι, όχι η ics σε Jb ή Gb-ICS) η εταιρία να αλλάξει το Ui. Αν η Samsung ήθελε να αλλάξει το κακό για μένα προσωπικά TW θα το κάνει σε δικό της update αν το κάνει.

Γιατί αν έπαιρνε το χρόνο της να αλλάξει ουσιαστικά πράγματα στο Ui τότε το update θα έβγαινε τον Μάρτιο και εδώ θα είχαμε μια μικρή εξέγερση.

Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε τι θέλουμε. Αν θέλουμε γρήγορα updates να μην περιμένουμε πολλά παραπάνω από αυτά που η Google προσφέρει.

• Like 2
Δημοσ.

Μερικά "γατάκια" είναι πολύ πίσω....

Προσωπικά, τρέχω ήδη την 4.4.2 (Cyanogenmod 11) στο Motorola XOOM μου, μοντέλο Φεβρουαρίου 2011!!!!!

Παρομοίως σε ένα SE Live with walkman.

Δημοσ.

Και κάτι άλλο επειδή σας αγαπάω (που να σας μισούσα δηλαδή), γιατί η Samsung έχει ίδιο στυλ μενου με την Google? (εννοώ ότι έχει πάνω 2 καρτέλες "προγράμματα & widgets))  και απλά έχει αλλάξει θέμα και εικονίδια?

τόσο πρόχειρη? δεν μπορώ να το πιστέψω... κάποια απάντηση σε αυτό?

Ωφείλω να το πω, και στην εφαρμογή της κάμερας και το touchwiz και το aosp έχουν ένα κουμπί στα δεξιά, που τραβάει φωτογραφίες. Δες που έχει φτάσει η προχειρότητα...

Υγ. Πρέπει να σταματήσω να απαντάω σε άτομα με username ονόματα εταιρίας/προιόντων.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά αναβάθμιση είναι η 4.4.2 .Το πιο βασικό ειναι το η μετάβαση απο dalvik σε ART.

Απ΄όσο διάβασα αλλού, δεν είναι ενσωματωμένο το ART στην 4.4.2. Ίσως το δούμε σε μια μεταγενέστερη έκδοση 4.x ή στην έκδοση 5.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω καποιοι παραπονιουνται χωρις λογο. Πριν παρεις ενα κινητο των 590 και ευρω εννοειται οτι εχεις καποια επαφη πιο πριν οτι πηγες κ το δουλεψες και ειδες αν σου ταιριαζει. Εδω μια θηκη παιρνουμε και κοιταμε ποσες. Απο εκει κι επειτα δεν μπορει κατι να αλλαξει εντελως απο τη μια μερα στην αλλη. Απλα αν κατι δε σ αρεσει δεν το παιρνεις

Δημοσ.
Για καμια βδομαδα.. και μετα θα σου αρχισει σε ολα "διακοπικε" "διακοπικε"

Περα απο ενα παιχνιδι bowling δεν μου χει βγαλει ποτε διακοπηκε

Δημοσ.

Σαν το μανισιο ρομ δεν εχει. Cyanogen και χικιες δυο μαλακιες... το καλιτερο ειναι το μανισιο. Κ γιαυτο πληρωνεις το κινητο να εχει snapdragon και 3gb ραμ για να πεταει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σαν το μανισιο ρομ δεν εχει. Cyanogen και χικιες δυο μαλακιες... το καλιτερο ειναι το μανισιο. Κ γιαυτο πληρωνεις το κινητο να εχει snapdragon και 3gb ραμ για να πεταει.

Συμφωνώ, αλλά αυτό το touchwiz ρε παιδί μου στο λαιμό μου κάθεται! Και όσες φορές η συσκευή τρώει σκαλώματα, κατά 99% οφείλονται στο "χεράκι" της samsung και όχι του Android...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...