Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι σχολιαζετε χωρις καν να εχετε την συσκευη και χωρις καν να εχετε δοκιμασει την 4,4!

ημαρτον δλδ μετα την αναβαθμηση το note 3 ειναι πολυ πιο γρηγορο και με πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας!

εσεις με τα 5αρια παρακαλω τσιμουδια αρκετα κραξατε κοιταξτε να διορθωσετε το ios 7 και μετα τα ξαναλεμε!

Είναι η νοοτροπία του Έλληνα. Γκρινιάζει. Γιατί; Γιατί μπορεί φυσικά και γιατί είναι στο dna του. Όταν ο άλλος γκρινιάζει ότι δεν έχει λεφτά και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και βγάζει το κινητό του από την τσέπη και τσουπ! να το, το iphone5, τι να περιμένει κανείς; Και ναι, το έχουμε μάθει, ΟΛΟΙ τα πήραν στη μισή τιμή από μπαρμπάδες, από συμβόλαια με εταιρίες κλπ. Έναν που να το πήρε στα κανονικά του λεφτά δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα. :P

Περιμένετε να έρθει η 4.4.2, να τη δείτε ΟΣΟΙ έχουν τις συγκεκριμένες συσκευές, και μετά κράξτε. 

Σε όσους δεν αρέσουν τα πράγματα της samsung μέσα (είμαι ένας από αυτούς), cyanogen 11 :) Για αυτό είναι ωραίο το Android. Έχεις επιλογές. Σε αντίθεση με τους άλλους 2 (iOS και Windows phone).

• Like 11
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα..ΚΑΘΕ φορα γινετε μαχη Vs...ρε σεις μερικοι ολο γκρινια ειστε..σα γυναικες κανετε....χαλαρωστε λιγο...δειτε πρωτα το update και μετα κραξτε...

Δημοσ.

Το θέμα με το Note είναι οτι αν δεν σου αρέσει το TW και χρησιμοποιείς πενάκι tough luck. Υπάρχουν ελάχιστες ROMs που να σου προσφέρουν όσα το Touchwiz όσον αφορά το S-Pen.

Δημοσ.

προσωπικά θέλω να βγει μια 4.4 έκδοση του cyanogen για το nexus s,και ναι το πιο ελαφρύ λειτουργικό και η καλύτερη αυτονομία είναι πρόοδος,και όχι επιφανειακά πασαλίματα με αλλαγή interface σε δυο κουμπιά και αύξηση της αντίθεσης στην κάμερα και λοιπές πατάτες που βλέπουμε συχνά.

τώρα για μερικούς κράχτες,απλά κράζουν γιατί δεν έχουν κάτι να πουν,ωραία δεν τους αρέσει η είδηση οκ δεκτο,τους αφήνει αδιάφορους οκ αλλά και εμάς αφήνουν αδιάφορους τα σχόλια τους γιατί το να μπαίνεις σε μια είδηση και να γράφει ο καθένας τον πόνο του και όχι κάτι ουσιώδες είναι κουραστικό για αυτόν που θα κάτσει να δει και δυο σχόλια απο κάτω.

Δημοσ.

Το θέμα με το Note είναι οτι αν δεν σου αρέσει το TW και χρησιμοποιείς πενάκι tough luck. Υπάρχουν ελάχιστες ROMs που να σου προσφέρουν όσα το Touchwiz όσον αφορά το S-Pen.

Βάλε τον Nova και δεν θα έχεις πρόβλημα. Το Touchwiz είναι σπαστικό με τα τεράστια εικονίδια του. Έχω από την πρώτη στιγμή που βγήκε την 4.4.2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

μολις την εκανα την αναβαθμιση , ολα καλα και φαινεται αρκετα πιο γρηγορο....ομως νομιζω οτι ζεσταινεται περισσοτερο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια για το note 2 θα βγει το update?

με ένα απλό ψάξιμο στο google θα έβλεπες ότι γράφει τέλη Μαρτίου. :)

Επεξ/σία από billdanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...