Nix Pixel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Οι περισσοτεροι σχολιαζετε χωρις καν να εχετε την συσκευη και χωρις καν να εχετε δοκιμασει την 4,4! ημαρτον δλδ μετα την αναβαθμηση το note 3 ειναι πολυ πιο γρηγορο και με πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας! εσεις με τα 5αρια παρακαλω τσιμουδια αρκετα κραξατε κοιταξτε να διορθωσετε το ios 7 και μετα τα ξαναλεμε! Είναι η νοοτροπία του Έλληνα. Γκρινιάζει. Γιατί; Γιατί μπορεί φυσικά και γιατί είναι στο dna του. Όταν ο άλλος γκρινιάζει ότι δεν έχει λεφτά και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και βγάζει το κινητό του από την τσέπη και τσουπ! να το, το iphone5, τι να περιμένει κανείς; Και ναι, το έχουμε μάθει, ΟΛΟΙ τα πήραν στη μισή τιμή από μπαρμπάδες, από συμβόλαια με εταιρίες κλπ. Έναν που να το πήρε στα κανονικά του λεφτά δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Περιμένετε να έρθει η 4.4.2, να τη δείτε ΟΣΟΙ έχουν τις συγκεκριμένες συσκευές, και μετά κράξτε. Σε όσους δεν αρέσουν τα πράγματα της samsung μέσα (είμαι ένας από αυτούς), cyanogen 11 Για αυτό είναι ωραίο το Android. Έχεις επιλογές. Σε αντίθεση με τους άλλους 2 (iOS και Windows phone). 11
optostyle Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχα..ΚΑΘΕ φορα γινετε μαχη Vs...ρε σεις μερικοι ολο γκρινια ειστε..σα γυναικες κανετε....χαλαρωστε λιγο...δειτε πρωτα το update και μετα κραξτε...
dimitrisgtc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ποτε θα μπορουμε να το αναβαθμησουμε απκ τις ρυθμισεις;
Plug Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το razr μου πάντως με 4.4.2(cyan) πάει σφεντόνα, να μην είχε κ αυτό το καταραμένο battery drain...
kouklakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 το update ειναι κοντα απο αρχες του μηνα θα το παρουν και αλλες χωρες
21century Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αναβαθμίζουν μόνο hiend κινητά και τα υπόλοιπα λες και είναι για πέταμα...
babisgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 μια χαρά αναβάθμιση είναι η 4.4.2 .Το πιο βασικό ειναι το η μετάβαση απο dalvik σε ART.
Calexako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα με το Note είναι οτι αν δεν σου αρέσει το TW και χρησιμοποιείς πενάκι tough luck. Υπάρχουν ελάχιστες ROMs που να σου προσφέρουν όσα το Touchwiz όσον αφορά το S-Pen.
dimitrisgtc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το δοκιμασε καποιος το 4.4.2; ξερουμε ποτε θα το βαλουμε απο τις ρυθμισεις μας κανονικα;
Windows8 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 παιδια για το note 2 θα βγει το update? Δεν εχουν πει τιποτα ακομα από οσο ξερω.
georgepppo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά θέλω να βγει μια 4.4 έκδοση του cyanogen για το nexus s,και ναι το πιο ελαφρύ λειτουργικό και η καλύτερη αυτονομία είναι πρόοδος,και όχι επιφανειακά πασαλίματα με αλλαγή interface σε δυο κουμπιά και αύξηση της αντίθεσης στην κάμερα και λοιπές πατάτες που βλέπουμε συχνά. τώρα για μερικούς κράχτες,απλά κράζουν γιατί δεν έχουν κάτι να πουν,ωραία δεν τους αρέσει η είδηση οκ δεκτο,τους αφήνει αδιάφορους οκ αλλά και εμάς αφήνουν αδιάφορους τα σχόλια τους γιατί το να μπαίνεις σε μια είδηση και να γράφει ο καθένας τον πόνο του και όχι κάτι ουσιώδες είναι κουραστικό για αυτόν που θα κάτσει να δει και δυο σχόλια απο κάτω.
eon.s60 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα με το Note είναι οτι αν δεν σου αρέσει το TW και χρησιμοποιείς πενάκι tough luck. Υπάρχουν ελάχιστες ROMs που να σου προσφέρουν όσα το Touchwiz όσον αφορά το S-Pen. Βάλε τον Nova και δεν θα έχεις πρόβλημα. Το Touchwiz είναι σπαστικό με τα τεράστια εικονίδια του. Έχω από την πρώτη στιγμή που βγήκε την 4.4.2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. 1
gastonegr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 μολις την εκανα την αναβαθμιση , ολα καλα και φαινεται αρκετα πιο γρηγορο....ομως νομιζω οτι ζεσταινεται περισσοτερο. 2
Meraklis56 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια για το note 2 θα βγει το update? με ένα απλό ψάξιμο στο google θα έβλεπες ότι γράφει τέλη Μαρτίου. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από billdanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα