Προς το περιεχόμενο

Zopo zp998

gsina97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρία zopo επειδή δεν είναι γνωστή και το zopo zp998 που σκέφτομαι να πάρω κάνει 240 ευρώ  και όλα τα χαρακτηριστικα του zopo zp998 είναι τελεία.

ορίστε τα χαρακτιριστικα 

post-260333-0-59988800-1390119904_thumb.png

Δημοσ.

Στα κινεζικα κινητα ειναι απο τις πιο γνωστες. Στο myphone.gr λογικα θα το εχουν δοκιμασει το κινητο και μπορεις να δεις τις αποψεις τους

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρία zopo επειδή δεν είναι γνωστή και το zopo zp998 που σκέφτομαι να πάρω κάνει 240 ευρώ  και όλα τα χαρακτηριστικα του zopo zp998 είναι τελεία.

ορίστε τα χαρακτιριστικα 

attachicon.gifzopo zp998.png

Μπορείς χαλαρά να την εμπιστευτείς.

Δεν θεωρώ λίγα τα 16GB εσωτερικής μνήμης, αλλά θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις αν υπάρχει έκδοση με 32GB εσωτερικής μνήμης.

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ και θα προσπαθησω να το βρω με 32GB.

Εψαξα και διστυχως ειδα οτι η zopo δεν εχει βγαλει αυτο το συγκεκριμενο μοντελο με 32GB :unsure: .Τελος παντων δεν με πειραζει πολυ.Ευχαριστω. :-D

Δημοσ.

Σαν εταιρια ειναι ενταξει φιλε μου.Αρκετα καλα τηλεφωνα βγαζει.

Τωρα για το μεντελο 998 καποια στιγμη θα βγει με 32gb αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτος ο λογος για να μην το παρεις τωρα.

Με καρτουλα sd 16 - 32 φτανεις την χωρητικότητα στα υψη. Αυτο που παιζει ρολο ειναι τα 2 gb ram.

Το τηλ παντως (ενδιαφερομαι και εγω) δεν εχει φτασει ακομα στα χερια καποιον φιλον απο το myphone ωστε να εχουμε μια πληρη ματια για το πως παειι.Καλο ειναι να κανεις λιγο υπομονη ,να περπατηση το τηλεφωνο ωστε οσο μικροπροβλημματα βγαλει να τα διορθωση η zopo στην δευτερη φουρνια που θα βγαλει.

Παντως για τα λεφτα του ειναι σουπερ....

Δημοσ.

μονο μειον ειναι η μπαταρια του 2400mah για 5.5 ιντζες και λιγο παχυ. βεβαια δεν το εχω πιασει στα χερια μου για να ξερω τι παιζει ακριβως

Δημοσ.

Η μπαταρία ως χωρητικότητα είναι μια χαρά ειδικά για χρήση με μία SIM.

Το μόνο ερώτημα είναι αν το λειτουργικό κάνει καλή διαχείριση όπως συμβαίνει με το 980.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...