N3CR4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παίδες μου φαίνεται ότι έχω μπλέξει άσχημα. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ακολούθησα βήμα βήμα τον οδηγό που βρίσκεται εδώ για να rootαρω το Z1. Στο βήμα που λέει στο 4.46, εκεί που λέει δλδ να βάλεις το zip αρχείο στην sd του κινητού έκανα το χοντρό λάθος. Στην δικιά μου περίπτωση δεν είχα sd καρτα. Έκανα κανονικά το factory reset και μετά δεν είχα να flashάρω το αρχείο του OS. Οπότε βασικά έχω ένα Z1 χωρίς λειτουργικό που το μόνο που κάνει είναι να δείχνει το σημα της SONY. Επίσης στο κινητό μπορώ να μπω και σε fastboot mode μέσω του flashtool. Ξέρει κανείς συμφορουμίτης τι μπορώ να κάνω ή μόλις έπαθε brick;
x_vagos_x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ποτέ δεν γίνεται soft brick. Ότι είναι software, διορθώνεται. Προσωπικά σου προτείνω αφού έγινε τέτοια σαλάτα, να κάνεις ένα restore της official stock rom και μετά όλα τ' άλλα απ' την αρχή. 1) Επιλέγεις το κατάλληλο ftf file από εδώ. 2) To περνάς με τη γνωστή διαδικασία που περιγράφεται εδώ. Τέλος. Back to stock.
N3CR4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Φίλε x_vagos_x το ξεκινάω τώρα. Θα δω τι θα παίξει στην πορεία γτ όπως είπα μόνο σε fastboot μπορώ να το βάλω. Θα ποστάρω σε λίγο το αποτέλεσμα. Λοιπόν βασικά ωραίος ο οδηγός αλλά νομίζω ότι δουλεύει μόνο για bootloader που είναι unlocked. Βρήκα τρόπο όμως και επανέφερα το τηλ μέσω flashmode. Λέω να αγοράσω sd για να τελειώνει η υπόθεση. Είσαι με root x_vagos_x; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2014 από N3CR4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα