anetsos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά...έχω αγοράσει από την pointer.gr ένα domain (e-press.eu) και αφού έχω περάσει στο dns τα κατάλληλα records , το δέχεται το μπλόγκερ σαν domain αλλα όταν πάω να ανοίξω την σελίδα μου λέει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα...τι να κάνω?
kourentaradiocom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Για να ολοκληρωθεί η αλλαγή των nameservers χρειάζονται από 4 έως 48 ώρες. 1
cyclo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά...έχω αγοράσει από την pointer.gr ένα domain (e-press.eu) και αφού έχω περάσει στο dns τα κατάλληλα records , το δέχεται το μπλόγκερ σαν domain αλλα όταν πάω να ανοίξω την σελίδα μου λέει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα...τι να κάνω? Προσπάθησε να αλλάξεις dns τοπικά, βάλε 8.8.8.8 (google dns) στον primary και θα δεις τις αλλαγές πολύ πιο γρήγορα. Ενημερώνονται άμεσα σε σχέση με άλλους.
vacilis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να περιμένεις μέχρι να ανανεωθούν οι DNS περίπου μια ημέρα.
anetsos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αυτο συμβαίνει εδω και 2 μηνες! δεν είναι θεμα χρονου πλεον!
anetsos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οτι δεν ευθύνονται αυτοι αλλα η google...(το blogger δηλαδη)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 http://intodns.com/e-press.eu Χρησιμοποιείς τους DNS της ίδιας της pointer.gr. Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει κάποιους dns από το μπλόγκερ για να τους βάλεις στο domain. Αυτά πρέπει να αλλάξεις.
anetsos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αυτο δεν ισχύει διοτι εχω αλλα 4 domain με τα ιδια records απλα αλλαζω αυτα που ζηταει το blogger...το εχω ήδη προσεξει αυτο που μου λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αυτο δεν ισχύει διοτι εχω αλλα 4 domain με τα ιδια records απλα αλλαζω αυτα που ζηταει το blogger...το εχω ήδη προσεξει αυτο που μου λες. Οκ. Τοτε σου hostaroun τα DNS στην pointer.gr. Αρχικα δεν εχεις record gia to WWW, αλλα υπαρχει a-record για το e-press.eu χωρις www Το πιο πιθανο ειναι οτι το domain εχει γινει point σε λαθος IP. Δεν καταλαβα γιατι χρησιμοποιεις το DNS Hosting της pointer.gr και δεν βαζεις κατευθειαν τα DNS της Google.
geomagas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σε παρόμοια περίπτωση (όχι για blogger!) είχα κάνει τα εξής: 1. Γύρισα τους nameservers μου σε αυτούς του μεταπωλητή και όχι του host (στη δική σου περίπτωση, της pointer και όχι της google) 2. Διέγραψα όλα τα A-records για το domain 3. Πρόσθεσα ένα CNAME που έκανε το www.domain.tld να δείχνει στο www.canonical.tld (στη δική σου περίπτωση, www.e-press.eu --> your_blog.blogspot.com) Χρειάστηκαν και μερικές ρυθμίσεις στον webserver του host, αλλά αυτά θα στα πει το blogger... Ξαναλέω, η δική μου περίπτωση δεν αφορούσε το blogger, αλλά ήταν αντίστοιχη. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα