Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ σε ένα μιξαρισμένο αρχείο mp3 που θέλω να το εγγράψω σε cd,να αριθμήσω τα τραγούδια στο σημείο που θέλω κάθε φορά,έτσι ώστε το cd μου να είναι μιξαρισμένο και να μπορώ να πηγαίνω από το ένα τραγούδι στο άλλο; Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα εγγραφής;

Δημοσ.

Με το audacity (free) μπορείς να κόψεις το mp3 σε κομμάτια και να τα σώσεις ξεχωριστά.

Να χωρίσεις το Mp3 σε tracks χωρίς να το κόψεις δεν νομίζω να γίνεται.

Στο nero, αν κάνεις δεξί κλικ->properties σε ένα mp3 (μετά που θα το βάλεις σε ένα νέο audio cd) και πας indexes, μπορείς να ορίσεις σημεία ώστε να χωριστεί το mp3 και να τα φορτώσεις σαν tracks.

Δημοσ.

Με το audacity (free) μπορείς να κόψεις το mp3 σε κομμάτια και να τα σώσεις ξεχωριστά.

Να χωρίσεις το Mp3 σε tracks χωρίς να το κόψεις δεν νομίζω να γίνεται.

Στο nero, αν κάνεις δεξί κλικ->properties σε ένα mp3 (μετά που θα το βάλεις σε ένα νέο audio cd) και πας indexes, μπορείς να ορίσεις σημεία ώστε να χωριστεί το mp3 και να τα φορτώσεις σαν tracks.

Με αφορμη αυτο (και να μην ανοιγω νεο θεμα) γινεται να γραψω ενα cd με mp3s και οταν το βαζω να παιζει σε mp3 players (πχ αυτοκινητο,φορητα, ραδιοcd κτλ) να αναπαραγονται με ορισμενη/συγκεκριμενη σειρα? Και οχι σε τυχαια/ακανονιστη σειρα.

Μαλλον δε θα γινεται... πως επιλεγει ο player ποιο θα παιξει?

Δημοσ.

Με αφορμη αυτο (και να μην ανοιγω νεο θεμα) γινεται να γραψω ενα cd με mp3s και οταν το βαζω να παιζει σε mp3 players (πχ αυτοκινητο,φορητα, ραδιοcd κτλ) να αναπαραγονται με ορισμενη/συγκεκριμενη σειρα? Και οχι σε τυχαια/ακανονιστη σειρα.

Μαλλον δε θα γινεται... πως επιλεγει ο player ποιο θα παιξει?

Τα βάζει με αλφαβητική σειρά, βάση του πρώτου γράμματος του τραγουδιού, εφόσον δεν έχει την δυνατότητα να δει τις ιδιότητες του τραγουδιού.

Για να τα βάλεις με την σειρά που θέλεις, αλλάζεις την ονομασία (όχι από ιδιότητες) των τραγουδιών, με κλικ επάνω στα γράμματα, και βάζεις…

Πχ

01 Madona – Sto Keli 33

02 Shakira – den thelo tetious filous

03 Lady Gaga – Ta Idola

Κτλ

Μην γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, γράφε με λατινικούς, για να παίζει παντού…

Αν διαβάζει τις ιδιότητες του τραγουδιού, και δεν θέλεις να βλέπεις στην οθόνη, “dj vlaxovasilis, τα λαϊκά του κίτσου” κτλ, δεξί κλικ, ιδιότητες, λεπτομέριες, και σβήσε ότι δεν θέλεις να βλέπεις…

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο ziant, θα πρέπει να αριθμήσεις τα κομμάτια με τη σειρά που τα θέλεις. Ένας γρήγορος τρόπος είναι με κάποιο πρόγραμμα μαζικής μετονομασίας (π.χ. Renamer).

Θα βάλεις τα Mp3 στη λίστα με τη σειρά που τα θέλεις και θα βάλεις νέο rule. Θα επιλέξεις Serialize. Εδώ καλά είναι να τσεκάρεις το pad with zeros και να βάλεις τα νούμερα θέλεις να συμπληρώνονται με μηδενικά ανάλογα με το πόσα κομμάτια θα βάλεις. π.χ. αν βάλει 3 θα σου τα κάνει με τη μορφή 001, 002, 003...., 999 οπότε θα μπορεί να σου αριθμήσει μέχρι 999 τραγούδια. Αν βάλεις 4 θα πάει μέχρι τα 9999.

Πάτα ΟΚ και πρόσθεσε ένα νέο rule . Επέλεξε insert και γράψε στο insert τελεία και κενό (. ) και τσεκάρισε position και βάλε νούμερο ανάλογα με το pad to zeros, (δηλαδή 3+1=4 αν έβαλες 3) για να σου κάνει τα ονόματα πιο ευκρινεί (001. track1,mp3) αλλιώς θα κολλήσει το νούμερο με το όνομα (001track1.mp3). Πάτα ΟΚ

Στο παράθυρο από κάτω θα σου δείξει ένα preview για το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς να αλλάξεις και να παίξεις όπως θέλεις και πατώντας Preview θα βλέπεις πως θα είναι στο τελικό αποτέλεσμα. Μόλις είσαι εντάξει πατάς Rename και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...