Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το G2 σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα smartphones του 2013, όμως η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του σε σχέση με τις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών το άφησαν αρκετά πίσω στις πωλήσεις, ένα λάθος που φαίνεται ότι η LG είναι αποφασισμένη να αλλάξει.Σύμφωνα με Κορεάτικη ιστοσελίδα η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG για το 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει τις 17 Μαΐου, ενώ όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560 x 1440), κάμερα 16 MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και οκταπύρηνο επεξεργαστή τον φημολογούμενο Odin που ετοιμάζει η LG. Αν όντως αληθεύουν τα παραπάνω στοιχεία, αυτό σημαίνει πως η LG θα κυκλοφορήσει τη συσκευή της πριν τη Samsung, κάτι που θα της δώσει το προβάδισμα για το τρέχον έτος.

Συνεχίζοντας, η ιστοσελίδα αναφέρει πως πέραν του G3 η εταιρεία ετοιμάζει να αποκαλύψει την ανανεωμένη έκδοση της περσινής ναυαρχίδας G2, με την ονομασία G2 Pro. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του G2 Pro αναφέρονται η οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης QHD, με την πηγή να μην κάνει περαιτέρω αναφορά. Το G2 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί στην έκθεση Mobile World Congress στα τέλη Φεβρουαρίου, με την κυκλοφορία του να ξεκινάει από το Μάρτιο.

Link.png Site: Phone Arena

Δημοσ.

Ποιό το νόημα για 2560x1440 σε μόλις 5.5" ;

Νόμιζα πως το κυνήγι των αριθμών είχε πλέον σταματήσει και πλέον το marketing θα εστίαζε στα features, στο τί κάνει το ρημάδι το smartphone.

Τελικά, συμβαίνει το εξής παράδοξο:

Το Android πουλάει όχι ως πλατφόρμα, αλλά ως hardware & το iOS πουλάει ως όλα τα άλλα.

Κααάπου εκεί ανάμεσα βρίσκονται τα Windows Phone.

Sent from my iPhone

• Like 8
Δημοσ.

Ποιό το νόημα για 2560x1440 σε μόλις 5.5" ;

Adapter mhl Micro usb σε hdmi, και βλέπεις στην οθόνη/tv ότι κάνεις στο smartphone σου. Πρέπει η συσκευή να υποστηριζει mhl, και με mhl 3.0 μπορείς να βγάλεις μέχρι 4κ (30 hz) μέσω hdmi σε οθόνη/tv.

Αν έχεις smartphone που βγαζει 1440p ανάλυση,  και έχεις ένα game/video/foto στα 1440p, τα βλέπεις στην 1440p οθόνη σου. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος. Ενώ επεξεργαστικά CPU/GPU θα υπάρχουν σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είμαι περίεργος να δω πώς θα φορτώσει αυτά τα καινούρια συστήματα ο αυξημένος αριθμός pixel. Επίσης, επειδή τα ίδια λέγαμε και στη μετάβαση στο FULL HD ότι δε θα μπορούμε να δούμε τη διαφορά με το μάτι, και όμως μπορούμε, αναρωτιέμαι, αν και σίγουρα το μάτι δεν ξεχωρίζει τα παραπάνω πίξελ μήπως και πάλι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης. Δε μπορεί να είναι 100% μαρκετινίστικο τρίκ. Ή μήπως είναι;

Δημοσ.

OK, βλέποντας οτι οι δυο απο τις πλεον ανταγωνιστικές ναυαρχίδες για το 13 πάνε σε QHD για το 14, αντιλαμβάνομαι οτι έχει ερθει η ωρα να αναβαθμισω το Galaxy S μου (μετα το price drop που θα ακολουθήσει στην υπάρχουσα γενιά) μιας και τα παραπανω feature δείχνουν εντελώς αδιάφορα προς το παρόν...

Δημοσ.

Αν έχεις smartphone που βγαζει 1440p ανάλυση,  και έχεις ένα game/video/foto στα 1440p, τα βλέπεις στην 1440p οθόνη σου. :)

Δεν τη λες και mainstream τη φάση όμως.

Πες μου μια δεκάδα ανθρώπων που ξέρεις να ικανοποιούν αυτές τις συνθήκες :P

Δημοσ.

welcome to the marketing world! Είναι σκληρός ο κόσμος των smartphones, babes! Σε βάζει σε πολλές σκέψεις αυτή η κίνηση της LG! Νομίζω είναι λάθος πολλών εταιριών η κίνηση να καθυστερούν την κυκλοφορία των κινητών τους γιατί πάντα μα πάντα θα παραφυλάει η samsung! Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να ρίξεις μία βασίλισσα από τον θρόνο της! Σίγουρα μπορείς να της προκαλέσεις μεγάλες απώλειες! Αναμένουμε για μία πρώτη γεύση της LG! 

Δημοσ.

σαν υπερευχαριστημένος χρήστης του G2 μπορώ να πω ότι πλέον όλα αυτά μου είναι αδιάφορα. ήδη το κινητό πετάει. ας βελτίωναν λίγο ακόμα την κάμερα και ας έβαζαν μία microsd και αποσπώμενη μπαταρία. η μπαταρία btw είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει ποτέ σε κινητό...

και ας ελπίζουμε ότι θα δώσει καμιά αναβάθμιση και στο G2 και όχι να το θυσιάσει για χάρη του G3

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι μπορεί να υποστηρίζετε ότι οι βελτιώσεις του g3 είναι απλά μάρκετινγκ (όπως π.χ.η αναλυση της οθόνης).

Εγώ απλά ξέρω πως όταν βγούν τα g3 , s5 και τα υπολοιπα high end κινητά θα πάω και θα χτυπήσω σε προσιτή τιμή* την κινητάρα g2!!! ;)

*εντωμεταξύ η  πτώση της τιμής θα οφείλεται και πάλι στο ίδιο παράγοντα δηλαδή στο καταραμένο μάρκετινγκ!!!!

Δημοσ.

Adapter mhl Micro usb σε hdmi, και βλέπεις στην οθόνη/tv ότι κάνεις στο smartphone σου. Πρέπει η συσκευή να υποστηριζει mhl, και με mhl 3.0 μπορείς να βγάλεις μέχρι 4κ (30 hz) μέσω hdmi σε οθόνη/tv.

Το να έχει έξοδο HDMI 2560x1440 είναι feature και μάλιστα δυνατό αλλά για τους gadgetάκηδες.

Το να έχει 5.5" οθόνη με 2560x1440 είναι κουκουρούκου..

• Like 1
Δημοσ.

Δες με 3-10 ευρώ αντάπτορα τι μπορείς να κάνεις στα 1080p, με games 1080p, οθόνη/tv 1080p. Φαντάσου σε 1440p ή σε 4κ στο μέλλον…

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το να έχει 5.5" οθόνη με 2560x1440 είναι κουκουρούκου..

tbh δεν το θεωρώ κουκουρούκου γιατί ουσιαστικά σπρώνει τις "χαμηλότερες" αναλύσεις στα φτηνότερα μοντέλα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...