Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλοι μεν αλλα μαλλον σου κανουν:

Arctic MM-240 [δεν εχει τροφοδοτικο - ειναι εξτρα]

Konig KN-DJMIXER10

μετά ξεφευγεις σε τιμες και δυνατοτητες

πχ XENYX-802 στα 57 ευρω που εχει και equalizer [καλο πραμα να το εχεις]

Δηλαδή σίγουρα θέλω μίκτη ε???

Αυτός ο Konig θέλει κάτι παραπάνω??

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω θα το εβαζα για να προστατεψω τον υπολοιπο εξοπλισμο [και αμα ειχε & equalizer παρα πολυ καλυτερα].

Τωρα εσύ .. κανεις οτι θελεις.

Οσο αφορα τον KONIG να ξερεις οτι ισχυει οτι ισχυει για ολους τους μικτες: η μια εισοδος ειναι για Μικροφωνο [διαφορετικη ταση εισοδου απο οποιοδηποτε αλλο μηχανημα και δεν μπορεις να βαλεις εκει απολυτως καμμια αλλη συσκευη] αρα σου μενουν 2 εισοδοι.

Προσωπικα εγω θα εψαχνα απο το XENYX-802 και πανω [πολλα καναλια να βαλεις πανω mp3, laptop, TV, CD κλπ] και Basic Equalizer. 

Δημοσ.

Εγω θα το εβαζα για να προστατεψω τον υπολοιπο εξοπλισμο [και αμα ειχε & equalizer παρα πολυ καλυτερα].

Τωρα εσύ .. κανεις οτι θελεις.

Οσο αφορα τον KONIG να ξερεις οτι ισχυει οτι ισχυει για ολους τους μικτες: η μια εισοδος ειναι για Μικροφωνο [διαφορετικη ταση εισοδου απο οποιοδηποτε αλλο μηχανημα και δεν μπορεις να βαλεις εκει απολυτως καμμια αλλη συσκευη] αρα σου μενουν 2 εισοδοι.

Προσωπικα εγω θα εψαχνα απο το XENYX-802 και πανω [πολλα καναλια να βαλεις πανω mp3, laptop, TV, CD κλπ] και Basic Equalizer.

Δεν θα συνδέονται ολα ταυτόχρονα...Μια συσκευή θα συνδέεται...

Αυτο το equalizer τι είναι???

Η αλήθεια είναι δεν δίνω τόσα λεφτά...Κάτι οικονομικό θέλω

Δημοσ.

ΟΚ

Παρε το οικονομικο τωρα και οταν μεγαλωσεις [αστειευομαι] και μαθεις και το equalizer παιρνεις κατι καλυτερο να ακους και να ρυθμιζεις ανθρωπινά.

Δημοσ.

ΟΚ

Παρε το οικονομικο τωρα και οταν μεγαλωσεις [αστειευομαι] και μαθεις και το equalizer παιρνεις κατι καλυτερο να ακους και να ρυθμιζεις ανθρωπινά.

Ααα το equalizer ειναι για βα ρυθμίζεις τον ήχο???

Επομένως παίρνω τον Konig KN-DJMIXER10...??? Δεν χρειάζομαι κάτι αλλο ε?

Δημοσ.

δεν χρειαζεται μικτης.

δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω απο ενα απλο rca to jack.

ολα τα cdplayer , aux , dvd , mp3 , mobile , tablet βγαζουν το πολυ (ΜΕΓΙΣΤΟ) ενταστη σηματος LINE. στο 1.3-1.7v.

δεν καιγονται τοσο απλα οι ενισχυτες ειδικα σε τετοιες εντασης volt.

να φανταστεις το ρευμα που περνουμε δεν ειναι 220.ειναι απο 215-240 αναλογος την ηλ. εγκατασταση την περιοχη κλπ.ειναι μεταβλητα συνεχως.

ολες οι συσκευες εχουν μια ανοχη στις τασεις 5%-10% χοντρα χοντρα.τα λεω τωρα αν και δεν ισχυουν για την περιπτωση σου , απλα για να νιωσεις ακομα ποιο ασφαλης.

το θεμα ειναι οτι απλα θα πεταξεις λεφτα για μικτη κλπ (ασχετα αν σου παρεχει και ενα equalizer)το οποιο μπορεις να προσθεσεις παντα σαν software στο tablet - pc - phone σου.

το rca to jack θα δουλεψει μια χαρα φιλε μου :)

• Like 2
Δημοσ.

δεν χρειαζεται μικτης.

δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω απο ενα απλο rca to jack.

ολα τα cdplayer , aux , dvd , mp3 , mobile , tablet βγαζουν το πολυ (ΜΕΓΙΣΤΟ) ενταστη σηματος LINE. στο 1.3-1.7v.

δεν καιγονται τοσο απλα οι ενισχυτες ειδικα σε τετοιες εντασης volt.

να φανταστεις το ρευμα που περνουμε δεν ειναι 220.ειναι απο 215-240 αναλογος την ηλ. εγκατασταση την περιοχη κλπ.ειναι μεταβλητα συνεχως.

ολες οι συσκευες εχουν μια ανοχη στις τασεις 5%-10% χοντρα χοντρα.τα λεω τωρα αν και δεν ισχυουν για την περιπτωση σου , απλα για να νιωσεις ακομα ποιο ασφαλης.

το θεμα ειναι οτι απλα θα πεταξεις λεφτα για μικτη κλπ (ασχετα αν σου παρεχει και ενα equalizer)το οποιο μπορεις να προσθεσεις παντα σαν software στο tablet - pc - phone σου.

το rca to jack θα δουλεψει μια χαρα φιλε μου :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκο!!!

Σίγουρα ισχύει αυτό??

Δηλαδή μπορώ να τα βάζω τέρμα τον ηχο στις συσκευές δηλαδή χωρίς να εχω θεμα???Το παράγγειλα ήδη αυτπ το καλώδιο!!

Δημοσ.

Στο είπα απο την αρχή... Καλο είναι βέβαια να υπάρχει ένας μικτής αλλα όχι απαραίτητο. Δε καίγονται έτσι οι ενισχυτες... Χρονια χρησιμοποιώ το ίδιο καλώδιο σε στερεοφωνικο κ δεν έπαθε τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Στον ενυσχητη μπωρεις να βαλεις συσκευές στης θύρες.. AUX, CD, TUNER. Όλες είναι line και καμια δε θα σου δημιουργησει κάποιο πρόβλημα. Μικτη θα χρειαστης σε περίπτωσή που έχεις πολλές συσκευές. Το σύνηθες καλοδιο που θα χρειαστεί είναι.. MINI JACK TO RCA

• Like 1
Δημοσ.

Στον ενυσχητη μπωρεις να βαλεις συσκευές στης θύρες.. AUX, CD, TUNER. Όλες είναι line και καμια δε θα σου δημιουργησει κάποιο πρόβλημα. Μικτη θα χρειαστης σε περίπτωσή που έχεις πολλές συσκευές. Το σύνηθες καλοδιο που θα χρειαστεί είναι.. MINI JACK TO RCA

Το καλώδιο  που μου προτάθηκε στην αρχή ε??

Το παραγγειλα αυτο!!!

Πάνω στον ενισχυτή θα είναι "πιασμένες" οι θυρες για Tuner (Θα βαλω και το ράδιο,έστω και ανενεργο) και το καλώδιο αυτό που παράγγειλα για να βάζω το κινητό ή το τάμπετ.!!!

Δημοσ.

Πες ποιον ενισχυτή έχεις, αν είναι παλιός ανέβασε μια φώτο από πίσω, για να μην σου λένε στην τύχη τι θα κάνεις...

Ανάλογα τον ενισχυτή, θέλει ή όχι, προενίσχυση σήματος, γιαυτο σου λένε για μίκτες και equalizer

Δημοσ.

Πες ποιον ενισχυτή έχεις, αν είναι παλιός ανέβασε μια φώτο από πίσω, για να μην σου λένε στην τύχη τι θα κάνεις...

Ανάλογα τον ενισχυτή, θέλει ή όχι, προενίσχυση σήματος, γιαυτο σου λένε για μίκτες και equalizer

Το μοντέλο είναι kenwood ka-56....!!!
Δημοσ.

Παίζεις με: Tape 1 (play), Tape 2 (play), Aux/Cd και Tuner. Μόνο στο "Phono" ΜΗΝ το βάλεις.

Αν διαπιστώσεις κάποια παραμόρφωση του ήχου χαμήλωσε την ένταση από την συσκευή αναπαραγωγής. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Το καλώδιο ηχείων που θέλεις είναι ένα απλό καλώδιο χωρίς βυσματα και στις 2 άκρες. (Ακολούθα σωστά τα + και τα -.

Καλή ακρόαση!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...