Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Θέλω να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που εμφάνισε ο φορητός μου χθες το βράδυ.

Εκεί που ήταν σε λειτουργία πετάει μια μπλε οθόνη και υποτίθεται οτι τα Windows 7 έκαναν επίλυση του προβλήματος και επανεκκίνηση. Όμως μετά από 10 δευτερόλεπτα και δυο μπιπ ξανά επανεκκίνηση. Αυτό λοιπόν συνέχεια. Δεν εμφανίζονταν τίποτα στην οθόνη. Όλα τα φωτάκια άναβαν οι ανεμιστήρες λειτουργούσαν, ο οδηγός DVD ok. Έβγαλα μνήμες μπαταρία, τις ξανατοποθέτησα τίποτα, τα ίδια. Μόνο σήμερα το πρωί εμφάνισε το λογότυπο hp και κόλλησε εκεί, το έκλεισα από το κουμπί και μετά πάλι επανεκκινήσεις ανά 10 δεύτερα με διπλό μπιπ.. Μόνο 1-2 φορές δεν επανεκκίνησε αλλά έδειχνε μόνο μαύρη οθόνη με τα λαμπάκια αναμμένα.

Το φορητό τον έχω σαν δεύτερο, είναι παλιός αλλά σαν καινούργιος (hp zd8000).Αυτοί γενικά έχουν ένα πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών, ελπίζω να μην το έχει και ο δικός μου..

Ευχαριστώ και περιμένω ιδέες και απόψεις..

Δημοσ.

Βασικά ξεκίνα να κανεις ενα έλεγχο τον δίσκο , βγάλε το να τσέκαρε τον σε ενα αλλο pc με το hdsentinel , και δες αν χωρις τον δίσκο στα παρουσιάζει ολα αυτα γιατι καμια φορά μπορει και εναν χαλασμένος δίσκος να δημιουργεί πρόβλημα ακομα και στην εκκίνηση οταν ανοίγει

Δημοσ.

Θα την αλλάξω τη cmos αλλά επειδή θέλει δουλειά να ανοίξω το laptop (θα το κάνω μέσα στη βδομάδα) αν έχετε καμιά άλλη ιδέα πιο "εύκολη" ,τη δέχομαι ευχαρίστως.. :-)

Δημοσ.

δοκίμασε χώρις μπαταρία επάνω(μόνο με ρεύμα)

κάνε και ένα check το τροφοδοτικό για να δείς αν βγάζει σωστή τάση

υ.γ

έχω τον μικρότερο αδερφάκι του.. hp zv!

ίσως να την έχει ακούσει κάποιος πυκνωτής επάνω στην μητρική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...