Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, ενας φιλος εχει ενα iphone 4,προχθες σταματησε να λειτουργει και απο οτι βλεπω καικε η πλακετα ,το εχει 13 μηνες'μπορει να κανει κατι με την εγγυση?η ειναι 12 μηνες οπως μου λενε στο γερμανο?μπορω να παω στη προστασια καταναλωτων ;

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, ενας φιλος εχει ενα iphone 4,προχθες σταματησε να λειτουργει και απο οτι βλεπω καικε η πλακετα ,το εχει 13 μηνες'μπορει να κανει κατι με την εγγυση?η ειναι 12 μηνες οπως μου λενε στο γερμανο?μπορω να παω στη προστασια καταναλωτων ;

Εαν ειναι απο ευρωπη εχει 24 μηνες εγγυηση.να πας στον γερμανο και να τους πεις να μπουνε στο επισημο site της apple να ξεστραβωθουνε αλλιως θα τους καταγγειλεις στην προστασια καταναλωτη,και να ζητησεις και του υπαλληλου το ονομα.

Δημοσ.

εχει δικιο ο φιλος 2 χρονια εγγυηση εχουν αλλα ειναι λιγο δυσκολο εως πολυ να σου καηκε η πλακετα ετσι απλα!!! εδω βρεγμενα iphone σε θαλασσα και δεν καιγεται!!!

Δημοσ.

δοξα το θεο το δικο μου μια χαρα ειναι ακομα,του φιλου μου καικε και μου ειπε οτι για κατι ωρες του εβγαζε ενδειξη για υπερθερμανση και μετα εσβησε γιαα τα  καλα,του εκανα soft reset προσπαθησα ν ατο βαλω  σε dfu αλλα τιποτα,οποτε του λεω να προχωρησει 

Δημοσ.

μου εχει τυχει σε μια συσκευη ενος φιλου δοκιμασε αυτο μπας και πιασει  βαλτο να φορτισει μια ωρα περιπου με αυθεντικο φορτιστη και μετα καντου soft reset αλλα κρατα τα πατημενα για 20 δευτερολεπτα    αν δεν αναψει πες του να δοκιμασει μια αλλη μπαταρια που να δουλευει σιγουρα                           αν δεν αναψει ουτε ετσι μπορει να φταινε οι ακιδες τις μπαταριας στην πλακετα σπανια!!!καλη τυχη  με την εγγυηση αν δεν βγαλει ακρη καλο βραδυ αν το δοκιμασει και δουλεψει στειλε μου μνμ να μου φυγει η περιεργεια

Δημοσ.

μου εχει τυχει σε μια συσκευη ενος φιλου δοκιμασε αυτο μπας και πιασει βαλτο να φορτισει μια ωρα περιπου με αυθεντικο φορτιστη και μετα καντου soft reset αλλα κρατα τα πατημενα για 20 δευτερολεπτα αν δεν αναψει πες του να δοκιμασει μια αλλη μπαταρια που να δουλευει σιγουρα αν δεν αναψει ουτε ετσι μπορει να φταινε οι ακιδες τις μπαταριας στην πλακετα σπανια!!!καλη τυχη με την εγγυηση αν δεν βγαλει ακρη καλο βραδυ αν το δοκιμασει και δουλεψει στειλε μου μνμ να μου φυγει η περιεργεια

Αν ειναι να το ανοιξει πριν το παει για εγγυηση για να δοκιμασει καλυτερα να μην το παει ποτε γτ δεν θα το δεχτουν.Θα το δουν οτι εχει ανοιχτει.
  • Like 1
Δημοσ.

δοξα το θεο το δικο μου μια χαρα ειναι ακομα,του φιλου μου καικε και μου ειπε οτι για κατι ωρες του εβγαζε ενδειξη για υπερθερμανση και μετα εσβησε γιαα τα  καλα,του εκανα soft reset προσπαθησα ν ατο βαλω  σε dfu αλλα τιποτα,οποτε του λεω να προχωρησει 

2ετης ισχυει...με λιγο ζορισμα στον υπαλληλο και λεγοντας ολα οσα σου ειπαν πιο πανω τα παιδια τους λες οτι δεν ειναι ενημερωμενοι γιαυτο η διαδικασια προχωραει κανονικα...θα το στειλετε κανονικα πες στο σερβις και θα τους δωσεις εκτυπωμενo αυτό τονιζοντας πως ειναι απο την επισημη σελιδα της αππλε... https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty Τους λες να το στειλουν κανονικά στο σέρβις, επισυναπτοντας αυτό το χαρτί,και γράφοντας το στην αναφορά...Συγκεκριμένα θα τους πει να γραψουν :    Aποστέλεται iphone 4 τάδε,για επισκευή εντός εγγύησης.Δεν υπάρχει καμία εξωτερική φθορά,έχουν ελεγχθεί οι δείκτες υγρασίας και δεν διαπιστώθηκε ζημιά από οποιαδήποτε υγρό,και ΚΑΜΙΑ ζημιά που να οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη.Επισυνάπτεται απόδειξη αγοράς,έγγραφο αποστολής συσκευής,και έγγραφο από το ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ APPLE .(Νομοθεσία περί καταναλωτών της Ε.Ε σχετικά με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΕΤΗ 2-ΕΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ που ισχύει εντός της Ε.Ε.) (Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Apple  https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ )

**Με αυτά είναι καλυμένος,και θα γινει κανονικα και δωρεαν η επισκευη που πρεπει..Προσεξε να διατυπωθουν ακριβως οπως στα λεω...Ασε τον υπαλληλο να συμπληρωσει στοιχεια,και τον τυπο προβληματος μόνο...Ελπίζω να βοηθησα 

• Like 3
Δημοσ.

Καλά ξεμπερδέματα με τη διετή εγγύηση :)

Sent from somewhere using something

σε αυτο συμφωνο και να τους πιεσεις κατι θα βρουνε να φταιει απο μεριας σου...

Δημοσ.

για ελλαδα ειναι 1 χρονος η εγγυηση.εγω ειχα 16 μηνες το κινητο και δεν το δεχτηκανε φιλε μου.και μαλιστα εαν τους φερεις και αντιρρηση θα σου απαντησουνε ηρωνικα και θα σου πουνε να το στηλεις στα γραφεια της apple.

Δημοσ.

για ελλαδα ειναι 1 χρονος η εγγυηση.εγω ειχα 16 μηνες το κινητο και δεν το δεχτηκανε φιλε μου.και μαλιστα εαν τους φερεις και αντιρρηση θα σου απαντησουνε ηρωνικα και θα σου πουνε να το στηλεις στα γραφεια της apple.

Αλλο το πως την πατησες εσυ και αλλο τι ισχυει και τι λενε πολλοι πωλητες.

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

Δημοσ.

αφου εγω την πατησα οπως λες,για πηγαινε εσυ στην wind και να τους πεις τη λεει η apple στο site τους να δεις τη απαντηση θα παρεις.

Δημοσ.

αφου εγω την πατησα οπως λες,για πηγαινε εσυ στην wind και να τους πεις τη λεει η apple στο site τους να δεις τη απαντηση θα παρεις.

προσωπικα δεν μου εχει τυχει καποιο προβλημα.ξερω ομως πολλα ατομα που ειχαν προβλημα σε 4s με το wifi που γκριζαρε και το πηγαιναν πισω στους 13 και 15 μηνες.και ο αγιος φοβερα θελει.Σου τα μασαει ο υπαλληλος? το ονοματακι του πες του γιατι θα κανει καταγγελια στην προστασια καταναλωτη και αναφορα στην apple.κατι τετοια ελεγε προχθες και ενας υπαλληλος στην infoquest στην θεσσαλονικη οτι θα εγραφε σε ενα κινητο οτι εχει γρατζουνιες αλλα τον αισθητηρα υγρασιας δεν τν ηξερε και δεν θα εγραφε τιποτα.μολις ειπα στον φιλο μου τι να του πει τα εγραψε ολα μονος του και για αισθητηρες και για πτωση και εβαλε και την υπογραφουλα του.

Δημοσ.

προσωπικα δεν μου εχει τυχει καποιο προβλημα.ξερω ομως πολλα ατομα που ειχαν προβλημα σε 4s με το wifi που γκριζαρε και το πηγαιναν πισω στους 13 και 15 μηνες.και ο αγιος φοβερα θελει.Σου τα μασαει ο υπαλληλος? το ονοματακι του πες του γιατι θα κανει καταγγελια στην προστασια καταναλωτη και αναφορα στην apple.κατι τετοια ελεγε προχθες και ενας υπαλληλος στην infoquest στην θεσσαλονικη οτι θα εγραφε σε ενα κινητο οτι εχει γρατζουνιες αλλα τον αισθητηρα υγρασιας δεν τν ηξερε και δεν θα εγραφε τιποτα.μολις ειπα στον φιλο μου τι να του πει τα εγραψε ολα μονος του και για αισθητηρες και για πτωση και εβαλε και την υπογραφουλα του.

Ρε παιδιά δεν είναι ενημερωμένοι οι υπαλληλοι.....τα έγραψα και πάνω αλλά δεν δίνετε σημασία...ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ...κανεις δεν ξερει καλυτερα απο σενα που το εχεις ψαξει..καταλαβε το οι υπαλληλοι δεν γνωριζουν ΤΙΠΟΤΑ,τους κανουν μικρα σεμιναρια ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ  και αμα πιασουν κατι το επιασαν και το παπαγαλιζουν μετα...αυτόπτης μαρτυρας προχθες σε ενα media markt και εμεινα με το στομα ανοιχτο...ο προισταμενος τους ελεγε τι να λενε στο πελατη...και ο υπαλληλος μια ωρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ AΞΕΣΟΥΑΡ APPLE ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ...κατι θηκες PURO ipad ελεγαν designed for ipad και ο υπαλληλος ελεγε ειναι APPLE...ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ...

ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ APPLE ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ Η ΑΡΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΧΑΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 3Μ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.

Aποστέλεται iphone 4 τάδε,για επισκευή εντός της  ευρωπαικης 2ετους  εγγύησης.Δεν υπάρχει καμία εξωτερική φθορά,έχουν ελεγχθεί οι δείκτες υγρασίας και δεν διαπιστώθηκε ζημιά από οποιαδήποτε υγρό,και ΚΑΜΙΑ ζημιά που να οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη.Το κινητό δεν ενεργοποιείται παρότι είναι φορτισμένο.Επισυνάπτεται απόδειξη αγοράς,έγγραφο αποστολής συσκευής,και έγγραφο από το ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ APPLE .(Νομοθεσία περί καταναλωτών της Ε.Ε σχετικά με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΕΤΗ 2-ΕΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ που ισχύει εντός της Ε.Ε.) (Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Apple  https://www.apple.co...utory-warranty/ )

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...