dimitris212 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να ανακατευθύνονται αυτόματα οι χρήστες πχ από Βουλγαρία στο site μου σε συγκεκριμένο Url? ή στο domain.gr/bg ή στο domain.bg ?
akis_fc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ένας απλός τρόπος θα ήταν με το να ελέγχεις την γλώσσα του browser "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" αλλιώς φαντάζομαι θα πρέπει να πας σε tracking ip λύσεις που δεν μπορώ να συνεισφέρω πολλά εκεί.
geomagas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το ip tracking θα σου βγάλει την ψυχή, και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα βγάλεις άκρη... Ο HTTP_ACCEPT_LANGUAGE είναι πιο σίγουρος, αλλά και πιο σωστός, διότι ουσιαστικά δεν θέλεις αυτούς που μπαίνουν από μία Βουλγαρική ip, αλλά αυτούς που θέλουν περιεχόμενο στα Βουλγαρικά. Σκέψου πχ έναν Έλληνα φοιτητή στην Οξφόρδη. Σε τι γλώσσα θα θέλει να δει το site σου; Εκτός από αυτά, ο συγκεκριμένος header υποστηρίζει qualities, που σημαίνει ότι αν το site σου δεν υποστηρίζει την πρώτη προτιμώμενη γλώσσα, μπορεί να υποστηρίζει την δεύτερη ή τρίτη. Φυσικά, θα έχεις ένα default fallback.
vacilis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να δοκιμάσεις αυτο: http://www.locatorhq.com/ip-to-location-api/index.php αλλα παλι καλυερο θα ειναι να ναγνωριζει την γλωσσα απο τον browser με HTTP_ACCEPT_LANGUAGΕ. Φυσικα μπορεις να βαλεις και καποιο κουμπι για αλλαγη της γλωσσας.
dimitris212 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να βάλω στην ιστοσελίδα μου σχετικά με το HTTP_ACCEPT_LANGUAGE ? το ένα site που έχω είναι σε php και το άλλο σε απλή html
geomagas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Η πιο γενική λύση είναι να βάλεις ένα rewrite rule στο .htaccess, αν χρησιμοποιείς apache. Δες αυτό.
dimitris212 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ναι apache χρησιμοποιώ, άρα αν φτιάξω το αρχείο .htaccess[/size]και βάλω το παρακάτω μέσα στο root είμαι οκ? RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} (bg) [NC] RewriteRule .* - [F,L] Και πως του λέω κοίτα στο domain.gr/bg ή στο domain.bg ?
dimitris212 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζεις κανείς για να το κλείσουμε το θεματάκι?
geomagas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Από το link που σου έδωσα, μπορείς εύκολα να παράγεις κάτι τέτοιο: RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} (bg) [NC] RewriteRule .* http://www.mysite.bg [R,L] Γιατί δεν το δοκιμάζεις να δεις αν σου κάνει; Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για τη δομή των urls σου για να σου πούμε με ακρίβεια τι πρέπει να ορίσεις.
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ μόλις έχω νεότερα θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα