panoss80 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σκεφτομαι να δημιουργησω ενα νεο σαιτ αλλα θελω να κατωχηρωσω την συγκεκριμενη ιστοσελιδα σε περιπτωση που καποιος θεληση η να με αντιγραψει η να την πουλησω στο μελλον (τα δικαιωματα μου ) αν παει καλα...πρεπει να παω σε δικηγορο η γενικα ποια ειναι η διαδικασια ωστε να εξασφαλισω την '' πατεντα μου '' ??? και υστερα τι ειδικοτητα πρεπει να βρω ωστε ν αναλαβει να την '' χτισει '' και να την υποστηρηξη οσο αυτη αναπτυσεται ? να την διαφησηση αναλογα κλπ ? αν μπορειτε λιγο αναλυτικα Ευχαριστω
monoxromos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν χωρίς παρεξήγηση αγαπητέ αρχικά πρέπει να πας σχολείο να τελειώσεις γιατί με τέτοια ορθογραφία άρα ελλειπή γνώση της ελληνικής γλώσσας,από ότι παρατηρώ και της αγγλικής, θα δυσκολευτείς σε πολλά πράγματα. Τώρα αν με παρεξηγήσεις δικαίωμα σου αλλά για καλό σου το έγραψα μια και έχω κάποια σχέση με την εκπαίδευση. Τα υπόλοιπα θα στα πουν οι άλλοι, ειδικότεροι εμού.... 1
GiorgarasAE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για τα δικαιωματα θελεις δικηγορο και για το σχεδιασμο θελεις web designer (ισως και κατι παραπανω για αυτα που ζητας). Χτυπα στο google "κατασκευη ιστοσελιδων" και θα βρεις πολλους... Αληθεια, ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;
vacilis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Για να την δημιουργια χρειάζεσαι έναν web developer/designer ενώ για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων πρέπει να απευθυνθείς σε συμβολαιογράφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα