sk8harddiefast Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας! Δεν ξερω πως εγινε αλλα στραβωσαν τα πινακια της μητρικης εκει που καθεται πανω ο επεξεργαστης! O υπολογιστης λειτουργει κανονικα και βλεπει και την μνημη μια χαρα αλλλα θελω να ρωτησω. Καπου ακουσα πως αν δεν ακουμπανε ολα τα pins σωστα το συστημα θα ειναι unstable. Ισχυει η ειναι απολυτο? Δηλαδη απο την στιγμη που λειτουργει, σημαινει πως λειτουργει τελεια αλλιως αν ενα pin δεν εκανε 100% επαφη δεν θα δουλευε καθολου?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 τα Pins στραβωνουν ειτε αν πας να βαλεις λαθος τον επεξεργαστη και το ζορισεις,ειτε αν πηρες την μητρικη(για περιπτωση ιντελ)με στραβωμενα pins ειτε(για περιπτωση amd)πιεσες τον επεξεργαστη να μπει στο socket. βγαλε μια φωτο αν θες να δουμε τι γινεται.
sk8harddiefast Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δυσκολο γιατι απο αυτον γραφω αυτη την στιγμη αλλα μια στιγμη πηγα να βγαλλω τον επεξεργαστη και καπου καταλαθος το ζορισα. Αυτο που παρατηρησα ειναι πως 2 πινακια στραβωσαν αλλα λιγο. Δηλαδη οπτικα φαινονται μεσα στον χωρο της μητρικης 2 μαυρες σαν τελειες που σημαινει πως δεν καθονται τελεια και αυτη η πολυ μικρη διαφορα φαινεται εντονα στο ματι σαν διαφορα. Αλλα απο αλλη οπτικη γωνια ολα τα pins ειναι στην ιδια σειρα. Αν εχεις δει ποτε κατι αντιστοιχο καταλαβαινεις τι εννοω. Επισεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει test στον επεξεργαστη να δουμε αν λειτουργει σε ολα σωστα θα ηταν κατι που θα βοηθουσε.
SpirosLouis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω είναι απόλυτο. Δεν ξέρω να υπάρχουν που να μην χρησιμοποιούνται ειδικά την ώρα που τρέχει και κάποιο λειτουργικό σύστημα. Αν bootαρε μάλιστα τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί έχει περάσει τα βασικά τεστ του bios.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να επαναφέρεις στις σωστές 90 μοίρες κάθετα με το τσιπ χρησιμοιωντας κάποιο πολύ λεπτό κατσαβιδακι και μεγενθυτικο φακό. Εγώ χρησιμοποίησα το macro mode μιας dslr κάμερας μια φορά που είχε χρειαστεί.
sk8harddiefast Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το επανεφερα με την μυτη απο ξυραφακι. Δειχνει σε ολα τελειο. Και δουλευει σωστα. Απλα οπτικα δινει στραβωμενο στην βαση. Δηλαδη ενω ολα ειναι συμετρικα, δυο φαινονται να χανουν στην βαση. Αυτο που με φοβιζει ειναι αλλο. Οταν τρεχω απο τα windows το προγραμμα βαθμολογησης των windows στο τελος μου πεταει error και δεν τελειωνει την διαδικασια. Τα εχω κανει πανω μου μηπως η cpu δεν κανει τελεια επαφη και δεν μπορει να κανει σωστα τους υπολογισμους που του βαζει το συστημα. Φυσικα τα windows σε αυτο το μηχανημα ειναι για format γιατι δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα δεν ξερω. Με εχει κοψει κρυος ιδρωτας.
SpirosLouis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για να κάνεις όσα λέει ο φίλος από πάνω δεν αρκεί απλά να βγάλεις το τροφοδοτικό από τη πρίζα!!! Πρέπει επιπλέον μόλις βγάλεις το τροφοδοτικό να πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης του υπολογιστή. Βγάζεις μετά και την μπαταρία που υπάρχει πάνω και ξαναπατάς το κουμπί ενεργοποίησης για 1' για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα που είναι σκληρή και πλαστική. Υ.Γ. Πρέπει να αφαιρέσεις εντελώς το 24πιν όπως και το 8ή 16 πιν καλώδια που πάνε πάνω στην μητρική. Είναι επικίνδυνη δουλειά όπως και αν έχει. Επίσης φρόντισε να γειωθείς κατάλληλα! 2
thanosAIAS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αυτό με το κουμπί δεν το είχα σκεφτεί! Μάλλον έχω υπάρξει πολύ τυχερός!
SpirosLouis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λάθος ποστ.. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από SpirosLouis
paulchro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 <p>Για να κάνεις όσα λέει ο φίλος από πάνω δεν αρκεί απλά να βγάλεις το τροφοδοτικό από τη πρίζα!!!</p> <p> </p> <p>Πρέπει επιπλέον μόλις βγάλεις το τροφοδοτικό να πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης του υπολογιστή. Βγάζεις μετά και την μπαταρία που υπάρχει πάνω και ξαναπατάς το κουμπί ενεργοποίησης για 1' για παν ενδεχόμενο.</p> <p> </p> <p>Επιπλέον καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα που είναι σκληρή και <strong>πλαστική</strong>.</p> <p> </p> <p>Υ.Γ. Πρέπει να αφαιρέσεις εντελώς το 24πιν όπως και το 8ή 16 πιν καλώδια που πάνε πάνω στην μητρική. Είναι επικίνδυνη δουλειά όπως και αν έχει. Επίσης φρόντισε να γειωθείς κατάλληλα!</p> Υπαρχει περιπτωση να σε χτυπησει το ρευμα αν δεν ειναι στην πριζα;
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να σε χτυπησει το ρευμα αν δεν ειναι στην πριζα; Εσένα όχι. Άλλα μπορείς να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα στη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα