andreasman88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Θελω να εισαγω μια εικονα φοντου σε μια ιστοσελιδα αλλα να πιανει απο την μια ακρη της σελιδας εως την αλλην και να ειναι πανω πανω σαν επικεφαλιδα προσπαθησα μεσω λειτουργιας div αλλα οταν μετεφερα την σελιδα σε αλλην οθονη ειχε κενο στην δεξια μερια δεν θελω η εικονα να μου κανει repeat το κανω στο dreamweaver cs4. Πως γινετε να το διορθωσω αυτο????
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Στης ιδιότητες του div βάλε αυτά και πες αν έγινε. div#header {background-image:url('διαδρομή εικόνας'); --θα μπει η εικόνα σαν παρασκήνιο σε όλο το divbackground-repeat:no-repeat;background-position:left top;width: 100%; -- 100% της σελίδας,αν την βλέπεις σε πολύ φαρδιά οθόνη θα έχεις ένα χάλι μαύρο από την παραμόρφωσηheight: ΧΧΧpx; --όσο ύψος έχει η εικόνα για να μην χαλάσει η διαρρύθμιση της σελίδας}
andreasman88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου οντως ειχες δικιο ειχε κολλησει το μυαλο μου και δεν το εβλεπα σε ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα