Προς το περιεχόμενο

[Laptop/15,6''] Lenovo IdeaPad G500 i3 [ i3-3110M /4GB/500GB/1366 x 768/WN 8.1] - Public.gr - 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Χτες επεσε το ματι μου σε κατι αντιστοιχο. Ριξε μια ματια

ΛΙΝΚ

Online δεν ειναι διαθεσιμο αλλα ισως υπαρχει στα καταστηματα αν κανεις ενα τηλεφωνο.

Δημοσ.

Το λάπτοπ του mediamarkt χθες υπήρχε και στο internet και στα μαγαζιά.

Σήμερα το έβγαλαν από το internet και δεν υπάρχει δυνατότητα να το παραγγείλεις ούτε με παραλαβή από κάποιο κατάστημα.

To είχα βάλει όμως στα bookmarks για να το παραγγείλω σήμερα

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HEWLETT-PACKARD-HP-250-i3-3110-4GB-500GB---%28H6Q81EA%29,99452,397551,1118457.html?langId=-18

(Στη φωτογραφία έχει και την τιμή σβησμένη όπως την είχε και χθες)

Δημοσ.

Ειναι ενα παρα πολυ καλο λαπτοπ αν δεν ενδιαφερεσαι για gaming ειναι αμεσα διαθεσιμο και για παραγγελια απο οτι βλεπω,

Δημοσ.

παιδια εβγαλε το eshop αυτο σημερα

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910203&sid=1

27246_63383.jpg

που σε σχεση με τα δυο που αναφερονται επανω εχει ξεχωριστη καρτα (εστω λιγο καλυτερη αποδοση)

τι λετε αξιζει??  

λεω να το παραγγειλω σημερα γιατι την προηγουμενη εβδομαδα εκανα παραγγελια και τελειωσανε τα κομματια.

(τα 8ρια δεν με ενδιαφερουν ετσι κι'αλλιως δεν προκειται να τα δουλεψω ποτε)

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος λαθος αυτο ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που ειχε βγαλει ο Κωτσος στα 389 ευρω και ειχε δωρο και σκληρο δισκο.

Αν ηταν στην ιδια τιμη με του Κωτσο και εδινε και 3 χρονια εγγυηση τοτε θα μιλουσαμε σιγουρα για μια πολυ καλη επιλογη και ισως και για καλυτερη προσφορα απο αυτην του Κωτσο(λογω των τριων χρονων εγγυησης).

Δημοσ.

το dell εχει με πολυ μικρη διαφορα ,καλυτερη καρτα απο το lenovo ,,τωρα μπηκα σε σκεψεις.

το θεμα ειναι οτι εαν δεν ειχε λειτουργικο μαλλον θα ειχε και καλυτερη τιμη.

Δημοσ.

αποψη μου σε καινουργιο laptop να αγορασεις με οθονη full HD.

Απο μια γρηγορη ματια στο skroutz tο πιο φθηνο που βρισκω με αναλυση FHD ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/4214299/Dell-Inspiron-5537-i5-4200U-4GB-500GB-Linux.html το οποια ειναι 282 ευρω ακριβοτερο.

Εκτος αν υπαρχει και κανενα αλλο πιο φθηνο το οποιο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος λαθος αυτο ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που ειχε βγαλει ο Κωτσος στα 389 ευρω και ειχε δωρο και σκληρο δισκο.

Αν ηταν στην ιδια τιμη με του Κωτσο και εδινε και 3 χρονια εγγυηση τοτε θα μιλουσαμε σιγουρα για μια πολυ καλη επιλογη και ισως και για καλυτερη προσφορα απο αυτην του Κωτσο(λογω των τριων χρονων εγγυησης).

Αυτό είναι , όντως στα 389 με τον δίσκο ήταν φοβερή προσφορά και μπορώ να πω πως το ψιλομετάνιωσα που δεν το πήρα τότε ... αλλά το έβαλα σαν καλύτερο από αυτό του e-shop , σαν dell και με 3ετή σωστή εγγύηση (στο χώρο σας) και όχι e-shop ... ;) 

Δημοσ.

/OFFTOPIC

Αυτό είναι , όντως στα 389 με τον δίσκο ήταν φοβερή προσφορά και μπορώ να πω πως το ψιλομετάνιωσα που δεν το πήρα τότε ..

Κι εγώ ρε φιλαράκι. Το βλέπω εδώ το πρωί στις προσφορές και βγαίνω για καφέ με μία καλή φίλη. Μου λέει θέλω Laptop. Μην στεναχωριέσαι της λέω βρήκα ένα μαμάτo. Δεν μπήκα ο *μπιπ* από το κινητό να το παραγγείλω, ώσπου να γυρίσω σπίτι τo βραδάκι είχε τελειώσει. Έτσι είναι αυτά. Τις πραγματικές προσφορές πρέπει να τις κτυπάς με την μία (όταν φυσικά τις χρειάζεσαι). Από τότε κοιτάω μπας και βγει τίποτε άλλο, άλλα όλα είναι ημίμετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...