Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκολλατε απο τους γερμανους.μερικοι νομιζετε οτι ειναι αγιοι.οποιος εχει δουλεψει στην γερμανια θα ξερει ποσο ασχημα φερονται στους ελληνες.σας πληροφορω οτι σε κανενα τομεα δεν ειναι καλυτεροι απο τους ελληνες.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε μαγκες σιγα με την ΑΜΑΖΟΝ.....οι Αμερικανοι ειναι τρεις φορες περισσοτερα λαμογια απο τους ελληνες ,οι Ιταλοι επισης χειροτεροι απο τους ελληνες .

Στον τυπο που μιλησε οτι εζησε στην γερμανια 18 χρονια και γυρισε ελλαδα .....Φιλε ,μην ξεχνας οτι οι Γερμανικες εταιριες πρωτοστατισαν στις μιζες και τα λαδωματα και τις φοροδιαφυγες στην Ελλαδα.....στην Ελλαδα ομως απο οτι βλεπουμε ,τιμωρουν τους κλεπταποδοχους μονο,,,,οι κλεφτες στο απυροβλητο !!!! Λοιπον επειδη δεν ειμαστε οι ελληνες σα τους σομαλους και πολλοι απο εμας εχουν ταξιδεψει ,και στην γερμανια παιζει πολλα λαμογια και πολλοι κοιταζουν να φοροδιαφευγουν και οχι οι μεταναστες αλλα οι ιδιοι οι γερμανοι......μπορω να σου πω δεκαδες θεματα στα οποιο φοροδιαφευγουν στην καθημερινοτητα τους,αλλα νομιζω δε χρειαζεται να γραψουμε εδω μεσα εκθεσεις !!! Σκεψου οτι για το καταντι της ελλαδας φταινε οι Γερμανοι σημερα.....οτι εγινε ,εγινε με δολο για την οικονομικη μας κατασταση.......μονο τις συμφωνιες που υπεγραψε η ελλαδα για να σταματησει να παραγει απο το 1980 και να γινουμε μονο αγοραστες....φτανει και περισσευει .....και για να γινει αυτο ,επρπε να σου δανειζουν για να εχεις χρημα και να μην καταλαβεις τον δολο που μας ετοιμαζαν........ελπιζω καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να καταλαβουμε οτι στην ελλαδαρα μας,χειμωνα καλοκαιρι  θα σκυψεις και θα φας μια χουφτα χορτα .......στην γερμανια εαν της κατσει οικονομικη κριση,οι μισοι θα πεθανουν απο το κρυο και οι αλλοι μισοι γιατι με το χιονι δεν χορταινεις !!!!

Φιλε μου τι να πω.. Υπαρχουν και τετοιες αποψεις λοιπον. Καπου σε αυτο που εγραψες νομιζα οτι διαβασα απο μεταφραση κειμενο. Τωρα οσον αφορα το περιεχομενο.. Η κουβεντα ξεκινησε με αφορμη την αμαζον δεν συνεχιζεται για αυτην και γινεται ενας διαλογος. Σεολες τις χωρες λοιπον υπαρχουν λαμογια. Καμια χωρα δεν ειναι αγια ουτε εχει τους τελειους πολιτες. Στην Ελλαδα τα λαμογια ειναι η ππλειοψηφία και εχουμε αυτο το κακο ονομα. Αντιθετα η Γερμανια και αλλες χωρες εχουν λαμογια αλλα εχουν και ΚΡΑΤΟΣ που θα τιμωρησει. Και αυτο ερχεται σαν απαντηση στο τελειως ατοπο και σαθρο επιχειρημα οτι τιμωρουνται μονο οι κλεπταποδοχοι Ελληνες στις μιζες. Φιλε μου αν ειχες ενδιαφερθει λιγο παραπανω θα διαπιστωνες πως για τη siemens δικαστηκα πολλοι εμπλεκομενοι και οι υπαιτιοι καταδικαστηκαν. Εδω κωλυσιεργουμε γιατι υπαρχουν συμφεροντα. Πριν υποστηριξεις κατι φροντισε να το κανεις σωστα.. Οι συμφωνιες που λες οτι υπογραφτηκαν το 80 εγιναν απο αυμνιστους ανδρεες και κωστακηδες που πιθανον ψηφισες γιατι εβλεπες να φουσκωνει ο λογαριασμος διχως να σκεφτεσαι το αντικτυπο. Και προφανως δεν ηταν με το "πιστολι στον κροταφο" οπως ειπε το αγαπημενο εγγονακι. Φοροδιαφευγουν και οι Γερμανοί αλλα σε ποιο ποσοστο συγκριτικα με την Ελλαδα γνωριζεις; Για να ξυπνησουμε στην Ελλαδα πρεπει να συνειδητοποιησουμε τι εχουμε κανει και ποιο το μεριδιο ευθυνης. Δε λεω οτι δε φταιει η Γερμανια για την εξαθλιωση και αφαιμαξη μιας ολοκληρης χωρας αλλα τα αιτια ειναι κατα τη γνωμη μου κυριως εσωτερικά.

Δημοσ.

Για να μην ψωνίζω από amazon μου φτάνει αυτό.

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω πως το πώς οργανώνει τις αποθήκες της η amazon είναι είδηση.

Και ο τίτλος είναι τουλάχιστον παραπλανητικός (σε αυτό δεν φταίει ο gsarig, και στο άρθρο της wsj έτσι παρουσιάζεται).

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά απο το amazon έχω πάρει αρκετά πράγματα και ποτέ μου δεν είχα θέμα. Σε μια βδομάδα το πολύ, μου παραδώθηκαν σπίτι.

Ακόμα και με τα μεταφορικά που έβαλαν, το συνολικό κόστος στις αγορές, μου έρχεται σημαντικά πιο χαμηλό απο το να τα αγόραζα απο Ελλάδα.

Δημοσ.

Ακόμα και με τα μεταφορικά που έβαλαν, το συνολικό κόστος στις αγορές, μου έρχεται σημαντικά πιο χαμηλό απο το να τα αγόραζα απο Ελλάδα.

Πολύ σωστά.

Γι' αυτό και θα εξακολουθήσω να αγοράζω απ' το Amazon.

Δημοσ.

Βλακείες αν θέλει να είναι σοβαρή να κάνει επίσης ακυρώσεις αγορών πριν την ακύρωση τους και επιστροφές προιόντων πριν την επιστροφή τους. Έτσι θα είναι ολοκληρωμένο το πακετάκι.

Θα τους έγραφα να πάνε να ΧΧΧΧΧΧΧ αλλά πρόλαβαν και πήγαν πριν προλάβω να τους το γράψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...