maximusgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Κοιτάζω αυτό το μοντέλο και μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/asus-n750jv-t4069h-173-mayroasimi/prod5310165pp/ Θα ήθελα να μου πείτε: 1) Είναι καλή η Asus στα laptops; 2) Από service τί λέει; 3) Ο επεξεργαστής είναι haswell ή μήπως είναι παλιός; 4) Οι σκληροί δίσκοι στα 7200 rpm είναι γρήγοροι; Θέλω να ανοίγει γρήγορα και να εκτελεί τις εργασίες με ταχύτητα. 5) Η τεχνολογία αυτής της οθόνης καλή είναι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Demon Lord Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα: 1) μια χαρά είναι, αν και δεν ξέρω - μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο στην τιμή. δες και σε άλλα καταστήματα 2) καλό είναι και το service της 3) είναι haswell ο επεξεργαστής 4) οι 7200rpm είναι γρήγοροι και κατάλληλοι για παιχνίδια. Τώρα το αν θα εκτελεί εργασίες με ταχύτητα δεν εξαρτάται μόνο από το σκληρό δίσκο γενικά 5) καλή μου φαίνεται η οθόνη 1
maximusgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα: 1) μια χαρά είναι, αν και δεν ξέρω - μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο στην τιμή. δες και σε άλλα καταστήματα 2) καλό είναι και το service της 3) είναι haswell ο επεξεργαστής 4) οι 7200rpm είναι γρήγοροι και κατάλληλοι για παιχνίδια. Τώρα το αν θα εκτελεί εργασίες με ταχύτητα δεν εξαρτάται μόνο από το σκληρό δίσκο γενικά 5) καλή μου φαίνεται η οθόνη Σ'ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα