Sova Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ξέχασα να πω ότι το VW θα είναι καινούριο, αλλά μικρότερο. Σε τι υστερεί από τα άλλα που είναι μεγαλύτερα μεν, αλλά μεταχειρισμένα;
d_gkal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 με το μεγαλο εχεις ανεση σε χωρους κατα κυριο λογο και αναλογως την εκδοση, εχεις και περισσοτερο γκαζι
NickTG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ξέχασα να πω ότι το VW θα είναι καινούριο, αλλά μικρότερο. Σε τι υστερεί από τα άλλα που είναι μεγαλύτερα μεν, αλλά μεταχειρισμένα; Σοβαρά ρωτάς σε τι υστερεί ένα Polo από τις 3 και C?
Sova Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ρωτάω επειδή δεν ξέρει και ούτε εγώ ξέρω. Δηλαδή ένα μεταχειριμένο BMW/ Mercedes είναι καλύτερο ή έχει τεράστια διαφορά από ένα καινούριο Polo; Αυτό το 'περισσότερο γκάζι' δεν νομίζω αν πρέπει να την ενδιαφέρει (υπενθυμίζω ότι μιλάμε για κοπέλα). Θέλει κυρίως ασφάλεια λόγω των εκεί καιρικών συνθηκών και ένα σχετικά καλό αυτοκίνητο. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορείτε να μας κατατοπίσετε.
d_gkal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ας παει σε 4κινητο αν θελει απολυτη ασφαλεια, με ενα καλο ζευγαρι λαστιχα για χιονια. αναλογως τι ζηταει η ιδια. αν θελει μικρο, θα παρει μικρο... οσο για το γκαζι και το οτι ειναι κοπελα... δε το σχολιαζω...
Sova Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τετρακίνητο για πρώτο αυτοκίνητο; Μόνο αυτά που ανέφερα προηγουμένως εξετάζουμε. Η ίδια θέλει τα μεταχειρισμένα που είπα, εμείς (και εγώ κυρίως) της λέμε για μικρότερο έστω, αλλά καινούριο. Δείξε λίγη κατανόηση και σχολίασε αυτο με το γκάζι αν θες. Είμαι άσχετη. Υ.Γ. Την ασφάλεια την τονίζω γιατί είχαμε ένα σοβαρό δυστύχημα στην οικογένεια τον περασμένο Νοέμβρη και θα υπήρχε τραγική κατάληξη αν δεν ήταν καλό το αμάξι.
Papakaliati Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τετρακίνητο για πρώτο αυτοκίνητο; Μόνο αυτά που ανέφερα προηγουμένως εξετάζουμε. Η ίδια θέλει τα μεταχειρισμένα που είπα, εμείς (και εγώ κυρίως) της λέμε για μικρότερο έστω, αλλά καινούριο. Δείξε λίγη κατανόηση και σχολίασε αυτο με το γκάζι αν θες. Είμαι άσχετη. Υ.Γ. Την ασφάλεια την τονίζω γιατί είχαμε ένα σοβαρό δυστύχημα στην οικογένεια τον περασμένο Νοέμβρη και θα υπήρχε τραγική κατάληξη αν δεν ήταν καλό το αμάξι. Προφανως και ενα μεσαιο αμαξι εχει καλυτερη ασφαλεια και μεγαλυτερη πιθανοτητα να απορροφησει μια συγκρουση αποτι ενα μινι. Και επισης απο μενα, με κλειστα τα ματια να παρει 3 χρονων bmw, 3, mercered c παρα ενα new polo, εφοσον εν τελη οι τιμες θα ειναι σχετικα κοντα. PS: Και ο συνδιασμος καιρου και χωρις οριο αυτοκινητοδρομος, δεν ειναι επικινδυνος απο μονος του. Η Ελλαδα με λιακαδα και 130 οριο, σαφεστατα περισσοτερα ατυχηματα εχει.
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 γιατι τι εχει το 4κινητο για πρωτο αμαξι? γερμανια εισαι... χιονι δεν εχει εκει? με μια τετραδα καλα λαστιχα χιονιου, ουτε αλυσιδες θα χρειαστει να βαλει ποτε. το γκαζι δε συνδυαζεται με τους αντρες. αυτο ηθελα να πω πριν. φιλη φιλου, στα 18 της ειχε ασκονα κωλοφτιαγμενο και πηγαινε περα δωθε. οπως κ με 106 ραλι αργοτερα, μετα δεν θυμαμαι σε τι πηγε, κατεληξε σε rx8 τουμπανο και τωρα πρεπει να χει μ3. οπως και αλλες γνωστες που "το χουν" με το τιμονι και το γκαζι. ποια η ηλικια σου και ποια της αδερφης σου?
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Συγκρίνεις τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, τα πρώτα που κοιτάς είναι σαφώς πιο ασφαλή και άνετα, αλλά καίνε πολύ περισσότερο, έχουν πολύ ακριβότερη συντήρηση και το μέγεθος πιθανότατα θα δυσκολέψει έναν νέο οδηγό. Το πόλο είναι πιο σοφή επιλογή για την περίπτωσή της, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Από πιθανά προβλήματα το ρίσκο είναι λίγο πολύ το ίδιο, αυτοκίνητα με 8 και 10.000χλμ. (αν όντως έχουν τόσα) είναι πρακτικά καινούρια. Εγώ θα πρότεινα, μιας και είναι Γερμανία και βρίσκει μεταχειρισμένα σχεδόν τσάμπα, να έπαιρνε π.χ Polo μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα και αργότερα το αλλάζει. Μου φαίνεται λίγο λάθος να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο σε μία χώρα που σε ένα χρόνο θα έχει χάσει περισσότερο από την μισή αξία του.
Papakaliati Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μου φαίνεται λίγο λάθος να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο σε μία χώρα που σε ένα χρόνο θα έχει χάσει περισσότερο από την μισή αξία του. Tην μιση αξια την χανει μετα απο 4 χρονια αμα εχεις κατω απο 30κ χιλιομετρα, η ~2 χρονια και 80κ. Οχι παντως μεσα σε εναν χρονο. Μην υπερβαλουμε.
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για δες κι αυτό : http://suchen.mobile.de/auto-inserat/subaru-impreza-2-0r-sport-esslingen/203421082.html?lang=en&pageNumber=6&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1Προτάσεις στην τιμή ενός Polo περίπου, με τετρακίνηση. Ενδεικτικοί οι κινητήρες/εκδόσεις, χαμηλώτερες εκδόσεις μπορούν να βρεθούν φθηνότεραSubaru Impreza 2.0R Sport.Συμμετρική τετρακίνηση, 160hp, 15000€ με 25000χλμhttp://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-combi-family-4x4-sitzheizung-ahk-marienheide/206458819.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=8&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=4x4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=80000&noec=1Skoda Octavia 5 Scout 4x4 2.0 TDIΛογικά Haldex τετρακίνηση, 140hp, 60000χλμ, 16000€, φτηνό στην συντήρηση και στα καύσιμα
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Tην μιση αξια την χανει μετα απο 4 χρονια αμα εχεις κατω απο 30κ χιλιομετρα, η ~2 χρονια και 80κ. Οχι παντως μεσα σε εναν χρονο. Μην υπερβαλουμε. Δεν ξέρω αν το διάβασες, αλλά παραπίσω λέει πως η C180 του 2011 με 9.000χλμ. στην Γερμανία αξίζει όσο ένα καινούριο Polo.
Papakaliati Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν το διάβασες, αλλά παραπίσω λέει πως η C180 του 2011 με 9.000χλμ. στην Γερμανία αξίζει όσο ένα καινούριο Polo. Αρα ειμαστε στα 4 χρονια και κατω απο 30κ χιλιομετρα που ειπα. Και σιγουρα οχι στο χανει την μιση του αξια σε 1 χρονο. Και παλι τοτε μιλαμε για c class χωρις σχεδον καθολου εξτρα, και οχι base polo, αλλα highline...
Sova Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ευχαριστούμε, guys! Φαίνεται να υπάρχει προτίμηση στο BMW για να πειραματιστεί πρώτα και να μην κλάψει πολύ για τις μελλοντικές του γρατζουνιές. Η τιμή του ανέρχεται στα 18χιλιάρικα. Δεν ξέρω τι έξτρα της χρειάζονται, αυτό που επιλέγει στα φίλτρα είναι αμάξια αυτόματα και με ενσωματωμένο navigator. Το αντίστοιχο καινούριο ξεκινάει από 33.000, αλλά για πρώτο αυτοκίνητο μάλλον δεν αξίζει και ειδικά αν μου μοιάζει θα δεινοπαθήσει στο πάρκινγκ (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το όχημα) :Ρ Υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που πρέπει να λάβει υπ'όψιν πριν το αγοράσει; Τα χιλιόμετρα ελπίζω να μην είναι πειραγμένα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα