Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε πριν λίγες μέρες πήρα τα R1600T III. Δεν τα έχω ακούσει προσεχτικά ακόμη ούτε έχω βάλει κάποιο flac ή CD. Από youtube λοιπόν ότι έχω ακούσει και μάλιστα με θόρυβο γύρο γύρο από μαθητές που μαθαίνουν πνευστά όργανα. Η εντύπωση που μου έχουν δώσει είναι καλή. Γενικά είναι ισορροπημένα. Το μπάσο τους δεν καλύπτει τις υπόλοιπες συχνότητες είναι διακριτό και οι νότες του τελειώνουν εκεί που πρέπει να τελειώσουν. Τα πρίμα του δεν ξυρίζουν αν και κάποιες στιγμές (ροκ μουσική) τα χαμήλωσα ελάχιστα. Προφανώς είναι θέμα ηχογράφησης αυτό και όχι των ηχείων. Σε ένα κομμάτι με έγχορδα μόνο, μπορούσα να ξεχωρίσω εύκολα και τις 5 φωνές. 1α 2α βιολιά, βιόλες, τσέλο και κοντραμπάσο. Ολα τα όργανα είχαν το σωστό ηχόχρωμα. Ειδικά η απόδοση στα τσέλο και κοντραμπάσο μου άρεσε πολύ (εδώ αναφέρονται και οι παραπάνω παρατηρήσεις μου για το μπάσο). Γενικά σε αυτήν την περιοχή οργάνων έχω ακούσει τα περισσότερα φάουλ από ηχεία κι εδώ όλα ήταν μια χαρά. Η ρύθμιση που είχα στα πρίμα μπάσα ήταν στη μέση και όσο τα πείραζα τόσο χειρότερο αποτέλεσμα έπαιρνα οπότε τα άφησα εκεί και δεν τα ξανάγγιξα. (Σε ροκ μουσική και ανάλογα το κομμάτι είχα ένα ελάχιστο τα πρίμα κάτω κι ένα ελάχιστο τα μπάσο πάνω). Λυρική φωνή δεν έχω ακούσει ακόμη (αν και ο Robert Plant καλά μου ακούστηκε), τα πνευστά τα έχω ακούσει λίγο και γενικά το youtube δεν είναι ότι καλύτερό για να κρίνεις ηχεία. Σε κάποια video μου έδιναν την εντύπωση μικρού ήχου χωρίς καθόλου όγκο. Οπότε μόνο μία σωστή ηχογράφηση θα μου δώσει ασφαλή συμπεράσματα για τον όγκο τους. Η ποιότητα τους τώρα μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα μιας και το ξύλο τους δεν είναι και τίποτα φοβερό. Σαν ψεύτικο είναι και σ αυτό παίζει ρόλο με τι ντύνουν την μελαμίνη. Πράγμα που σημαίνει πως ηχητικά δεν επηρεάζεται πέρα απ την αισθητική. Κατα τ άλλα είναι στιβαρά, τα χειριστήρια έχουν πολύ καλή αίσθηση στο χέρι (στα μείον η ένταση που δεν έχει στοπ), το ύφασμα θα δείξει πόσο καιρό θ αντέξει, και τα καλώδια ήχου είναι της πλάκας. Αλλο ένα αρνητικό είναι η σύνδεση του δεξιού ηχείου. Εχει ένα καλώδιο με πινάκια που αν ποτέ χαλαρώσουν ή χαλάσει θα υπάρχει πρόβλημα. Εδώ θα προτιμούσα κάτι πιο παραδοσιακό να αλλάζει εύκολα. Τώρα αν αξίζουν τα 92 ευρώ? Ειλικρινά δεν ξέρω. Θα πρέπει να ακούσω κι άλλα ηχεία για να έχω γνώμη πάνω σε αυτό. Το σίγουρο είναι πως είναι καλά και σωστά ηχεία χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Η διαμόρφωση του χώρου δεν μου επιτρέπει να τα ακούσω από μακριά, αλλά έχω την εντύπωση πως σε λίγα τετραγωνικά καλά θα τα πηγαίνουν. Μιλάω για ακρόαση μουσικής. Πάρτι και τέτοια δεν....

• Like 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εξαιρετικό ποστ... "Αληθινές" πληροφορίες* από πρώτο χέρι, αντικειμενικό στο πλαίσιο του εφικτού, χορταστικό.

* το μόνο που λείπει για να γίνει review, είναι οι εργαστηριακές μετρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Logitech z333;; Έχει κανείς γνώμη για αυτά ;

Genius SW-HF2.1 1700 στα ίδια λευτά είναι σαφώς πολύ καλύτερη επιλογή...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να μου προτινεται μια επιλογη για ηχεια 2.1 μεχρι 100 ευρω κυριως για gaming και ταινιες και αν παλι μπορουμε να βρουμε και σε 5.1 με λιγα περισσοτερα χρηματα και αν αξιζει σε σχεση με τα 2.1 ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα θα ηθελα να μου προτινεται μια επιλογη για ηχεια 2.1 μεχρι 100 ευρω κυριως για gaming και ταινιες και αν παλι μπορουμε να βρουμε και σε 5.1 με λιγα περισσοτερα χρηματα και αν αξιζει σε σχεση με τα 2.1 ευχαριστω.

Στο budget σου καλύτερα 2.1:

Genius SW-HF2.1 1700

ή

Edifier C2XD

Αν όμως αυξήσεις το budget σου κατά 70 € -και έχεις φυσικά τον κατάλληλο χώρο (http://www.insomnia.gr/topic/514846-)- μπορείς να πας και σε 5.1:

Edifier C6XD

ή

Genius SW-HF5.1 6000

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Genius SW-HF2.1 1700 στα ίδια λευτά είναι σαφώς πολύ καλύτερη επιλογή...

Το support της εταιρείας ειναι καλο?? Γιατι 3-4 φορές που χρειάστηκα την Logitech έγινε η χρήση εγγύησης (κι επεκτάμενης εγγύησης κατα 2 μήνες) αμεσα....!! Για αυτό ήθελα να πάω σε Logitech...Επειτα είχα τα Z323 αλλά μας άφησαν!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Προτείνεται συνεχώς τα Genius SP-HF500A, τα οποία δεν υπάρχουν παρά σε ένα μαγαζί με τιμή 40 ευρώ με μεταφορικά, όταν στο παρελθόν πουλιόνταν μέχρι και 22 ευρώ. Αξίζει η διπλάσια τιμή;

Όπως επίσης τα Genius SP-HF800A φτάνουν στα 60 ευρώ. Είναι η καλύτερη αγορά σε αυτή τη τιμή; Αξίζουν τα 20 ευρώ παραπάνω για αυτά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χωρίς να παραγνωρίζω την αξία της καλής υποστήριξης, είχες θέμα 3-4 φορές με τα Logi και επιμένεις? Αποφάσισε αν θες ηχεία για να ακούς μουσική ή να κάνεις τη δουλειά σου ή αν ψωνίζεις βάσει support.

• Like 1
Δημοσ.

Το support της εταιρείας ειναι καλο?? Γιατι 3-4 φορές που χρειάστηκα την Logitech έγινε η χρήση εγγύησης (κι επεκτάμενης εγγύησης κατα 2 μήνες) αμεσα....!! Για αυτό ήθελα να πάω σε Logitech...Επειτα είχα τα Z323 αλλά μας άφησαν!!

Όπως λέει και ο @Navu, αν είχα 3-4 φορές πρόβλημα με κάποιο προϊόν κάποιας μάρκας θα ξεχνούσα και το προϊόν και τη μάρκα!

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Προτείνεται συνεχώς τα Genius SP-HF500A, τα οποία δεν υπάρχουν παρά σε ένα μαγαζί με τιμή 40 ευρώ με μεταφορικά, όταν στο παρελθόν πουλιόνταν μέχρι και 22 ευρώ. Αξίζει η διπλάσια τιμή;

Όπως επίσης τα Genius SP-HF800A φτάνουν στα 60 ευρώ. Είναι η καλύτερη αγορά σε αυτή τη τιμή; Αξίζουν τα 20 ευρώ παραπάνω για αυτά;

Ευχαριστώ.

Tα Genius SP-HF500A όταν τα προτείναμε υπήρχαν σε πολλά μαγαζιά, είναι παλιό μοντέλο (διετίας+) γι' αυτό και σπανίζει πλέον, τα Genius SP-HF800A είναι ΟΚ+ για την κατηγορία τιμής τους (κάτω από 70 €), στην ίδια κατηγορία δες και τα επίσης καλά:

Edifier Studio 980T​

Creative GigaWorks T20 Series II​

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λέει και ο @Navu, αν είχα 3-4 φορές πρόβλημα με κάποιο προϊόν κάποιας μάρκας θα ξεχνούσα και το προϊόν και τη μάρκα!

Tα Genius SP-HF500A όταν τα προτείναμε υπήρχαν σε πολλά μαγαζιά, είναι παλιό μοντέλο (διετίας+) γι' αυτό και σπανίζει πλέον, τα Genius SP-HF800A είναι ΟΚ+ για την κατηγορία τιμής τους (κάτω από 70 €), στην ίδια κατηγορία δες και τα επίσης καλά:

Edifier Studio 980T​

Creative GigaWorks T20 Series II​

Αναφέρω διάφορες περιπτώσεις μαζί κι μ φίλων !!! Απλά αυτά θα μ βγουν πολύ ακριβότερα γιατί θα προκύψουν μεταφορικά!! Κι αν πάθουν κάτι!!! Δηλαδή σκέφτομαι κι αυτά !

Δημοσ.

Αναφέρω διάφορες περιπτώσεις μαζί κι μ φίλων !!! Απλά αυτά θα μ βγουν πολύ ακριβότερα γιατί θα προκύψουν μεταφορικά!! Κι αν πάθουν κάτι!!! Δηλαδή σκέφτομαι κι αυτά !

Aν ξέρεις τόσες περιπτώσεις βλαβών δεν έχει σημασία αν αφορούν άμεσα εσένα ή φίλους!

Τι να πάθει δηλαδή το ηχείο? Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μάνα του λόγω αστοχίας υλικού (που εκδηλώνεται αμέσως) σου το αντικαθιστούν με καινούριο...

Η επιλογή ηχείων -και όχι μόνο- δεν γίνεται αποκλειστικά βάσει service!

• Like 1
Δημοσ.

Aν ξέρεις τόσες περιπτώσεις βλαβών δεν έχει σημασία αν αφορούν άμεσα εσένα ή φίλους!

Τι να πάθει δηλαδή το ηχείο? Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μάνα του λόγω αστοχίας υλικού (που εκδηλώνεται αμέσως) σου το αντικαθιστούν με καινούριο...

Η επιλογή ηχείων -και όχι μόνο- δεν γίνεται βάσει service!

Θέματα τα γουφερ μ έχουν βγάλει αρκετά !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...