Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα αν κρίνω απ τα μικρά της τα SP-HF500A που τα έχω ακούσει, πιστεύω πως τα 2020 θα είναι πολύ καλά. Μάλιστα τα μικρούλια είναι που με έβαλαν σε σκέψεις πως μπορεί να υπάρχουν και καλά ηχεία για pc και άρχισα να ψάχνομαι. Μέχρι τότε είχα στο μυαλό μου μόνο τα γνωστά πλαστικά ηχεία της κακιάς ώρας. Το μέγεθος όμως των 2020 είναι απαγορευτικό για το γραφείο μου. Θα με ψάχνουν να με βρουν οι μαθητές πίσω τους.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακριβώς ο όγκος τους ήταν που μου τράβηξε την προσοχή, εξάλλου τόσα σασί δεν βολεύονται με λιγότερα λίτρα. Ευτυχώς που υπάρχει εύρος επιλογών, αναμένουμε... ;)

Δημοσ.

Κοίτα αν κρίνω απ τα μικρά της τα SP-HF500A που τα έχω ακούσει, πιστεύω πως τα 2020 θα είναι πολύ καλά. Μάλιστα τα μικρούλια είναι που με έβαλαν σε σκέψεις πως μπορεί να υπάρχουν και καλά ηχεία για pc και άρχισα να ψάχνομαι. Μέχρι τότε είχα στο μυαλό μου μόνο τα γνωστά πλαστικά ηχεία της κακιάς ώρας. Το μέγεθος όμως των 2020 είναι απαγορευτικό για το γραφείο μου. Θα με ψάχνουν να με βρουν οι μαθητές πίσω τους.

Πολύ δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να τα συνδυάσεις όλα...

• Like 2
Δημοσ.

Genius SP-HF500A

Genius SP-HF800A

αν κρινω απο το οτι δεν απαντησες για τα ηχεια που παραθετω , μαλλον ειναι κακη επιλογη αυτα τα edifier?

Δημοσ.

αν κρινω απο το οτι δεν απαντησες για τα ηχεια που παραθετω , μαλλον ειναι κακη επιλογη αυτα τα edifier?

Mε τα ίδια ή με λίγα περισσότερα χρήματα αγοράζεις σαφώς καλύτερα, αν θές Edifier σε τέτοιο στυλ πας στα Edifier Exclaim (http://www.edifier.com/us/en/speakers/e10-exclaim-compact-computer-speakers) που στοιχίζουν όμως τα διπλάσια χρήματα...

Δημοσ.

οχι δεν κολλαω στην μαρκα καμμια σχεση , απλα εχω διαβασει καλα review .το μπατζετ ειναι σφιχτο (μαξ 50ευρω και αποκλειστικα 2.0 )

βλεπω και reviews και τα πρωτα genius μου φαινονται πολυ καλα. αλλα στο skroutz τα εχει μονο ενα καταστημα που δεν ειναι και στην περιοχη μου και στο bestprice δεν υπαρχουν.......

Δημοσ.

οχι δεν κολλαω στην μαρκα καμμια σχεση , απλα εχω διαβασει καλα review .το μπατζετ ειναι σφιχτο (μαξ 50ευρω και αποκλειστικα 2.0 )

βλεπω και reviews και τα πρωτα genius μου φαινονται πολυ καλα. αλλα στο skroutz τα εχει μονο ενα καταστημα που δεν ειναι και στην περιοχη μου και στο bestprice δεν υπαρχουν.......

Oσο παιρνάει ο καιρός τόσο λιγότερα προϊόντα που ν' αξίζουν θα βρίσκεις στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στις περιοχή του καθ' ενός...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα στην αγορά για ηχεία.

Είμαι ανάμεσα στα Logitech z623 και στα Edifier s530d.

Ποιά και γαιτί.Έχω σχετικά μικρό δωμάτιο.

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα στην αγορά για ηχεία.

Ευχαριστώ! :)

Η διαφορά τιμής μεταξύ των είναι μάλλον χαοτική, ωστόσο τα αρκετά ακριβότερα Edifier δικαιολογούν στο ακέραιο το τσιμπημένο price-tag με σαφώς καλύτερους δορυφόρους ("πραγματικά ηχεία" από κάθε άποψη) και το μάλλον συγκρατημένο/ελεγχόμενο, αλλά απολύτως χορταστικό, σχεδόν εύηχο subwoofer (δεν είναι η καλύτερη στιγμή της εταιρίας όσον αφορά τα sub, αλλά και πάλι καμία σχέση με το boomy bass αντίστοιχων υλοποιήσεων).

ΑΝ πάλι απλά σε ενδιαφέρει πρωτίστως το πλαδαρούτσικο, πληθωρικό μπάσο και δεν θέλεις να ξετινάξεις τον τραπεζικό λογαριασμό σου σώνει και καλά, Logi FTW.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

...

Σαφώς τα Edifier S530D, ανήκουν σε πολύ ανώτερη κατηγορία, όμως σ΄αυτό το budget αρχίζεις και σκεύτεσαι σοβαρά και την λύση οικονομικό σετ ενισχυτή / ηχείων...

Δες και αυτά:

Harman Kardon SoundSticks III

Cambridge Audio Minx M5

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Παιδιά επειδή θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική (έχω κονσόλες και ασχολούμαι πολλές ώρες στο σπίτι) θέλω κάτι που πραγματικά Να το ανοίγω και να μην χαλάει ο ήχος.. Θέλω να "τρεμει" το δωμάτιο. :P

Επίσης παρατηρώ διαφορά στα watt.. Παίζει κανένα ρόλο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επειδή θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική (έχω κονσόλες και ασχολούμαι πολλές ώρες στο σπίτι) θέλω κάτι που πραγματικά Να το ανοίγω και να μην χαλάει ο ήχος.. Θέλω να "τρεμει" το δωμάτιο...

Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα Watt που βγάζουν αλλά εξ' ίσου σημαντικό είναι και το πως τα βγάζουν!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική (έχω κονσόλες και ασχολούμαι πολλές ώρες στο σπίτι) θέλω κάτι που πραγματικά Να το ανοίγω και να μην χαλάει ο ήχος.. Θέλω να "τρεμει" το δωμάτιο. :P

Η ονομαστική ισχύς είναι απλώς μια έμμεση ένδειξη του πόσο δυνατά θα παίξει το ηχείο, το μέγεθος που μας φανερώνει την πραγματική του ικανότητα για υψηλές στάθμες είναι η ευαισθησία/sensitivity. Εκφράζεται σε dB, πχ 85dB/1watt (όσο υψηλότερο αυτό το νούμερο, τόσο πιο δυνατά παίζει το ηχείο με δεδομένη ισχύ) όμως εδώ ξεκινά η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ των εταιριών που δεν αναφέρουν ούτε στα πόσα volt*, ούτε σε πόση απόσταση μετρήθηκε το ηχείο, ούτε με ποιά πιστοποίηση μετρήθηκε η ισχύς. Είναι και αυτό ένα φλου νούμερο, το οποίο ναι μεν κάτι μας λέει, αλλά δυστυχώς δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα μεταξύ τους.

Θα επιχειρήσω μια σύντομη ανάλυση αργότερα, I have to rush now...

Καλημέρα!

* ισχύει στο χώρο του car-audio, όπου το voltage εισόδου αποτελεί βασικό παράγοντα του γινομένου της ισχύος.

• Like 2
Δημοσ.

1) μπατζετ

2) τετραγωνικά δωματιου 

3) απόσταση ακρόασης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...