Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μπερδέψατε...!!!

Για πέταμα τα Luna δηλαδή?

Ποια έχεις ακούσει Navu σε απαιτητικά κομμάτια..Τα Luna ή τα Mackie?

θα ήθελα μια όσο το δυνατόν υποκειμενική προσέγγιση με επιχειρήματα απο μέρους σας για να καταλάβωΔεν είμαι δα και ειδικός!..Οχι στερεοφωνικό δεν θα έχω στο PC.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 11/1/2016 στις 12:23 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Aκριβό gadgeτάκι ηχείο vs κανονικό ηχείο...

P.S: Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε πλαστικά ηχεία Bluetooth σαν αυγά...στρουθοκαμήλου βασικά για κινητά και mp3 players με κανονικά ξύλινα ηχεία Hi-Fi? Ελεος δηλαδή!

ΧΑΧΑ! COOL, man...

Και τα μάκι από MDF/νοβοπάν παίζει να είναι φτιαγμένα, άσε που η μπροστινή μπάφλα, το κυριότερο τμήμα του ηχείου, εκεί που εδράζονται τα σασί και πρέπει και καλά-θεωρητικώς να είναι αδρανές, είναι 100% πλαστικούρα-ολέ... οπότε... ;) καμία σχέση με ξύλο.

Αλλά δεν είναι αυτό που μετράει. Αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα, γιατί ακόμη και πλασικό από πλαστικό μπορεί να διαφέρει.

Μην βάζετε ταμπέλες στα προϊόντα, μάθετε τι κάνουν, όχι τι λένε πως "είναι". :) (είναι multimedia? bluetooth? hifi? monitor?)

Σε τελική ανάλυση, ποσώς με ενδιαφέρουν τα Luna και οι πωλήσεις τους ή όποια άλλα. Εξέφρασα απλώς τις εμπειρίες μου.

Στις 11/1/2016 στις 12:41 ΜΜ, vangelis_el είπε

Με μπερδέψατε...!!!

Για πέταμα τα Luna δηλαδή?

Ποια έχεις ακούσει Navu σε απαιτητικά κομμάτια..Τα Luna ή τα Mackie?

θα ήθελα μια όσο το δυνατόν υποκειμενική προσέγγιση με επιχειρήματα απο μέρους σας για να καταλάβωΔεν είμαι δα και ειδικός!..Οχι στερεοφωνικό δεν θα έχω στο PC.

Ευχαριστώ

Edifier 1600 και Luna. Ο ήχος τους όπως τον περιέγραψα πιο πάνω.

Δημοσ.
  Στις 11/1/2016 στις 1:26 ΜΜ, zacharis1955 είπε

420151-edifier-e25-luna-eclipse-2-0-blueVS  dcb726a6-667a-4f60-ad95-42f1ac38c245._CB

Aν ισχύει το "Μια εικόνα χίλιες λέξεις"...

Maybe it does not apply to sound issues...

Δημοσ.
  Στις 11/1/2016 στις 6:39 ΜΜ, gamerz είπε

καλησπερα θελω να παρω ενα σετ 5.1 ηχεια για gaming και ταινιες τι εχετε να μου προτεινεται μεχρι 120 ευρω?

Genius SW-HF5.1 4800

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027906

Λίγο πάνω από το budget σου:

Microlab M-860

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20833&cat=32

Δημοσ.
  Στις 11/1/2016 στις 9:50 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Genius SW-HF5.1 4800

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027906

Λίγο πάνω από το budget σου:

Microlab M-860

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20833&cat=32

Ρε παιδιά αυτά για να συνδεθούν πάνω στο pc θέλουν από rca σε μικρό βύσμα ε?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ένα setaki για γραφείο 2.0 ή 2.1 μέχρι 20-25eu.

Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό σε αυτά τα λεφτά ή θα χρειαστεί να αυξήσω το budget μου;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
  Στις 12/1/2016 στις 8:28 ΜΜ, jmirko15 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ένα setaki για γραφείο 2.0 ή 2.1 μέχρι 20-25eu.

Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό σε αυτά τα λεφτά ή θα χρειαστεί να αυξήσω το budget μου;

Ευχαριστώ!

2.0

Edifier R600

2.1

Genius SW-U2.1 200

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/1/2016 στις 5:27 ΠΜ, zacharis1955 είπε

Genius SP-HF1800A

ή

Genius SP-HF2020

Και τέλος!

Φίλε Zacharis σ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Αλλά το παρακάτω σχόλιο το βλέπω παντου στα διάφορα review

Στις 9/1/2016 στις 8:18 ΠΜ, Navu είπε

Τείνω γενικώς πως την Edifier όσον αφορά τα PC-speakers, γιατί παρουσιάζει για διαφορετική, ολοκληρωμένη πρόταση με ηχητικό χαρακτήρα που όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά δίνει και δείγματα πιστότητας ΧΩΡΙΣ κορδελάκια εντυπωσιασμού (πάντα σε σύγκριση με τις στρατιές των σκουπιδοηχείων που κυκλοφορούν!).

Και γενικά η κατασκευή των edifier μου φαίνεται πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δείχνουν ας μου επιτραπεί η έκφραση "κανονικά ηχεία" σε σχέση με τα υπόλοιπα. Οπότε παράγγειλα τα Edifier R1600T III.

• Like 1
Δημοσ.

Με το καλό, λοιπόν... Κούμπωσέ τα στο PC και πες μας τι "άκουσες" (χωρίς φόβο και πάθος). :)

Για να πω την αλήθεια, τα HF2020 πολύ θα ήθελα να τα ακούσω κάποια στιγμή, δείχνουν πολύ potent.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...