Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To νήμα λέγεται "Οδηγός επιλογής ηχείων για τον υπολογιστή μας" οπότε είναι εντελώς άχρηστο να κάτσουμε να αναλύσουμε ένα-ενα τα ηχεία που κυκλοφορουν με την ονομασία Studio Monitor ενώ π.χ. πολλά απ' αυτά έχουν 100% πλαστική καμπίνα, πάνω από μία εισόδους πηγών, bass & treble tone control circuits κλπ, υπάρχουν άλλα forums και νήματα γι' αυτό...

P.S: @thanasis00 έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ψάχνω για ηχεία για τον υπολογιστή μου..Η χρήση θα είναι για παιχνίδια, ταινίες καθώς και μουσική..Πριν είχα τα edifier s530d από τα οποία είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος..Η κάρτα μου είναι η sound blaster Z.. Τι έχετε να προτείνετε με budget γύρω στα 150;;

Αυτην την στιγμή μου έχουν δώσει τα fostex pm 0.3 αλλά δεν κάνουν για την χρήση που τα θέλω, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μπάσο.. Εαν πάω στα fostex pm0.4 ή παρόμοια θα έχει μεγάλη διαφορά στο μπάσο ή πρέπει να κοιτάω μόνο για 2.1 σύστημα;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ψάχνω για ηχεία για τον υπολογιστή μου..Η χρήση θα είναι για παιχνίδια, ταινίες καθώς και μουσική..Πριν είχα τα edifier s530d από τα οποία είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος..Η κάρτα μου είναι η sound blaster Z.. Τι έχετε να προτείνετε με budget γύρω στα 150;;

Αυτην την στιγμή μου έχουν δώσει τα fostex pm 0.3 αλλά δεν κάνουν για την χρήση που τα θέλω, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μπάσο.. Εαν πάω στα fostex pm0.4 ή παρόμοια θα έχει μεγάλη διαφορά στο μπάσο ή πρέπει να κοιτάω μόνο για 2.1 σύστημα;;

Harman Kardon SoundSticks III

Δημοσ.

To νήμα λέγεται "Οδηγός επιλογής ηχείων για τον υπολογιστή μας" οπότε είναι εντελώς άχρηστο να κάτσουμε να αναλύσουμε ένα-ενα τα ηχεία που κυκλοφορουν με την ονομασία Studio Monitor ενώ π.χ. πολλά απ' αυτά έχουν 100% πλαστική καμπίνα, πάνω από μία εισόδους πηγών, bass & treble tone control circuits κλπ, υπάρχουν άλλα forums και νήματα γι' αυτό...

P.S: @thanasis00 έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα!

Κόβεις την κουβέντα έτσι ξερά ενώ εσύ είσαι αυτός που προτείνεις αρκετά συχνά σε αυτό το νήμα τέτοια ηχεία. Οχι πως κάνεις κακό, ούτε και είμαι αρνητικός σε αυτό, ούτε θέλω να σου την πω. Εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτό που έγραψες πως "δεν τα λες αυτά τα ηχεία και ακριβώς στούντιο μόνιτορ". Οσο αφορά τα KRK όπως και κάθε άλλο ηχείο σε αυτήν την κατηγορία ε όλα λίγο πολύ θα έχουν τις αδυναμίες τους. Αυτό όμως δεν τα κάνει να μην είναι studio monitor. Μπορεί να μην είναι καλά σύμφωνα με την γνώμη σου μπορεί να χρωματίζουν λίγο τις μεσαίες μπορεί τα Makie να είναι καλύτερα ή ότι άλλο θες, αλλά δεν τα λες και μουλτιμίντια ηχεία. Τέλος πάντων ίσως και να μην έχει νόημα η όλη κουβέντα οπότε ας τ αφήσουμε εδώ.

Ας κάνω κι εγώ την ερώτηση μου γιατί η αλήθεια είναι πως γι αυτό  μπήκα. Ψάχνω για 2.0 ηχεία. Ακούω σχεδόν αποκλειστικά κλασική μουσική και μ ενδιαφέρει να έχουν οπωσδήποτε έξοδο για ακουστικά και αν είναι δυνατόν line-in. Οπωσδήποτε τα ρυθμιστικά τους μπροστά ή στο πλάι. Το On-off ας είναι και πίσω δεν με νοιάζει. Θά ήθελα να είναι ξύλινο και κατά προτίμηση μαύρο.Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό είναι ο ήχος. Θέλω όσο το δυνατόν να μην χρωματίζουν (είπαμε όσο το δυνατόν μη με φάτε). ΑΠό μπάτζετ θα ήθελα να κυμανθώ στα 50 με 70 ευρώ. Τώρα αν είναι κάτι πολύύύύ καλό και πάει μέχρι 100 το συζητάω.

Εγώ έχω ακούσει αυτά http://www.skroutz.gr/s/316475/Genius-SP-HF500A.html και μ εντυπωσίασε ο ήχος τους (όχι η κατασκευή) για το μέγεθος και τα κόστος τους, αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι καλύτερο απ αυτό. Βασικά η ακρόαση τους ήταν που με έκανε να σκεφτώ πως υπάρχουν και καλά ηχεία για pc. Μέχρι τότε στο μυαλό μου είχα μόνο τις φθηνές πλαστικούρες της creative logitech κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...ενώ εσύ είσαι αυτός που προτείνεις αρκετά συχνά σε αυτό το νήμα τέτοια ηχεία.

...

...Ψάχνω για 2.0 ηχεία. Ακούω σχεδόν αποκλειστικά κλασική μουσική και μ ενδιαφέρει να έχουν οπωσδήποτε έξοδο για ακουστικά και αν είναι δυνατόν line-in. Οπωσδήποτε τα ρυθμιστικά τους μπροστά ή στο πλάι. Το On-off ας είναι και πίσω δεν με νοιάζει. Θά ήθελα να είναι ξύλινο και κατά προτίμηση μαύρο.Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό είναι ο ήχος. Θέλω όσο το δυνατόν να μην χρωματίζουν (είπαμε όσο το δυνατόν μη με φάτε). ΑΠό μπάτζετ θα ήθελα να κυμανθώ στα 50 με 70 ευρώ. Τώρα αν είναι κάτι πολύύύύ καλό και πάει μέχρι 100 το συζητάω.

Εγώ έχω ακούσει αυτά https://www.skroutz.gr/s/316475/Genius-SP-HF500A.html και μ εντυπωσίασε ο ήχος τους (όχι η κατασκευή) για το μέγεθος και τα κόστος τους, αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι καλύτερο απ αυτό. Βασικά η ακρόαση τους ήταν που με έκανε να σκεφτώ πως υπάρχουν και καλά ηχεία για pc. Μέχρι τότε στο μυαλό μου είχα μόνο τις φθηνές πλαστικούρες της creative logitech κλπ.

Genius SP-HF1800A

π.χ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27599&cat=32

Edifier R1280T

π.χ: http://www.e-finder.gr/index.php?route=product/product&product_id=9630

Microlab B77 (volume control μπροστά, bass & treble control πίσω)

π.χ: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28280&cat=32

Genius SP-HF2020

π.χ.  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36552&cat=32

P.S: Δεν πρότεινα ποτέ σε κάποιον κάτι σαν "Studio Monitor" -οι περισσότεροι που ρωτούν εδώ δεν ξέρουν καν και ούτε τους ενδιαφέρει να μάθουν τι είναι- αλλά σαν "ηχεία υπολογιστή ή τηλεόρασης"!

Δημοσ.

Τα edifier ήταν RMS 35W x 2 + 75W x 1 που να πάνε τα καημένα τα Fostex με Output Power: 15W + 15W (RMS), αν σε χαλάει μόνο το μπάσο και όχι ο ήχος τους τότε μπορείς να πάρεις κάποιο ενεργό woofer με 150€ και να τα συνδυάσεις, just saying δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά που μου προτείνεις είναι λίγο πολύ τα ίδια όσο αφορά τον χρωματισμό? Τα έχεις ακούσει? Σε σχέση με αυτά που μου προτείνεις τα ηχεία των 150 ευρώ όπως τα makie cr4 είναι νύχτα με τη μέρα ή οι διαφορές είναι μικρές οπότε να μην το ψάχνω? Επίσης είναι κάποιο μαγαζί στην Αθήνα όταν με το καλό ανέβω να μπορέσω ν ακούσω αν όχι αυτά ίσως κάποια αλλά στο ίδιο στυλ? Ακόμη και ακριβότερα. Αν ακούσω τα ηχεία και δεν πάρω γουρούνι στο σακί τότε μπορεί να δώσω περισσότερα χρήματα. Συνήθως όταν ανεβαίνω Αθήνα οι δουλείες είναι πολλές και δεν υπάρχει χρόνος. Οπότε ένα άντε δύο μαγαζιά θα μπορέσω να επισκεφτώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που μου προτείνεις είναι λίγο πολύ τα ίδια όσο αφορά τον χρωματισμό? Τα έχεις ακούσει? Σε σχέση με αυτά που μου προτείνεις τα ηχεία των 150 ευρώ όπως τα makie cr4 είναι νύχτα με τη μέρα ή οι διαφορές είναι μικρές οπότε να μην το ψάχνω? Επίσης είναι κάποιο μαγαζί στην Αθήνα όταν με το καλό ανέβω να μπορέσω ν ακούσω αν όχι αυτά ίσως κάποια αλλά στο ίδιο στυλ? Ακόμη και ακριβότερα. Αν ακούσω τα ηχεία και δεν πάρω γουρούνι στο σακί τότε μπορεί να δώσω περισσότερα χρήματα. Συνήθως όταν ανεβαίνω Αθήνα οι δουλείες είναι πολλές και δεν υπάρχει χρόνος. Οπότε ένα άντε δύο μαγαζιά θα μπορέσω να επισκεφτώ.

Στην αγορά  ηχείων είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ισχύει 100% το "ότι πληρώσεις παίρνεις"!

Τα Mackie ανήκουν σε άλλη -ανώτερη- κατηγορία...

Καταστήματα που μπορείς ν' ακούσεις κάποια ηχεία (σε χώρο που συνήθως δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του καθ' ενός με ότι αυτό συνεπάγεται): Athens Pro Audio, Ηχοέκφραση, Ωδές, Audio Show, Hifi Power... 

P.S1: Kαι ξεκολλάμε από χρωματισμούς και...αποχρώσεις ειδικά αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε το χέρι βαθιά-βαθιά στην τσέπη για ενισχυτή, παθητικά ηχεία, καλά καλώδια κλπ! 

P.S2:

Audioengine 5+

http://www.amazon.co...=Audioengine 5+

https://www.skroutz.gr/s/4008242/Audioengine-A5.html

http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-N-Powered-Speakers

http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-W-Powered-Speakers

http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-B-Powered-Speakers

P.S3: Ακούω αποκλειστικά κλασική μουσική από pc και μάλιστα με...προχωρημένες απαιτήσεις ακούγεται κάπως...κάπως!

Δημοσ.

Αχ βαχ...

Τι είναι αυτά που διαβάζω?... :)

Τι εστί χρωματισμός? ΑΝ υπάρχει, μας βλάπτει? Γιατί να ακούει κάποιος κλασική μουσική, η οποία είναι όλο πάθος και δυναμικά, από κλινικά monitors? 

Ποιός μπορεί να σου/μας πει αν το α΄ ή β΄ζεύγος ηχείων χρωματίζει τον ήχο? Ποιό είναι το "μέτρο σύγκρισης"? Ποιά είναι τα ηχεία αναφοράς? Ο ενισχυτής δεν παίζει ρόλο?

Έχουμε τα ίδια αφτιά? Μεταφέρονται οι μουσικές εντυπώσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλούν τα μουσικά ακούσματα με λόγια?

Ξεκαθαρίστε μέσα σας αν θέλετε να ακούτε ήχους ή μουσική.

Καλημέρα, παιδιά!

Δημοσ.

Αχ βαχ...

Τι είναι αυτά που διαβάζω?... :)

Φίλε Navu γιατί με μαλώνεις? :(  Εχουν γραφτεί τόσες και τόσες πατάτες σε αυτό το θέμα το στο δικό μου αναστέναξες?

Τι εστί χρωματισμός? ΑΝ υπάρχει, μας βλάπτει? Γιατί να ακούει κάποιος κλασική μουσική, η οποία είναι όλο πάθος και δυναμικά, από κλινικά monitors?

Μα ποιος σου είπε πως θέλω monitors για ακρόαση μουσικής? Σε προηγούμενο ποστ μου αν διαβάσεις θα δεις πως εγώ προσωπικά δεν θεωρώ καλή επιλογή τα studio monitors για ακρόαση μουσικής παρά μόνο για επεξεργασία ήχου. Αλλά και να ήθελα με 50-70 ευρώ που διαθέτω τι monitor να βρω?

Ποιός μπορεί να σου/μας πει αν το α΄ ή β΄ζεύγος ηχείων χρωματίζει τον ήχο? Ποιό είναι το "μέτρο σύγκρισης"? Ποιά είναι τα ηχεία αναφοράς? Ο ενισχυτής δεν παίζει ρόλο?

Έχουμε τα ίδια αφτιά? Μεταφέρονται οι μουσικές εντυπώσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλούν τα μουσικά ακούσματα με λόγια?

Ελα ντε. Εδω έχεις δίκιο. Κοίτα. Η μόνη εμπειρία που έχω είναι η έρευνα αγοράς που είχα κάνει όταν πήρα τα ηχεία που έχω στήσει στο σαλόνι μου. Τότε λοιπόν είχα ακούσει ένα σορό ηχεία μέχρι να καταλήξω στα acoustic energy που έχω. Αυτή η εμπειρία μου δίδαξε ένα πράγμα. Δεν υπάρχουν κακά ηχεία. Ειδικά πάνω από μία συγκεκριμένη τιμή, ολα τα ηχεία είναι σωστά.Το καθένα έχει τον δικό του ήχο και χαρακτήρα, και είναι θέμα τι σου κάθεται στα αυτιά. Οταν λέω σωστά εννοώ πως η φωνές να ακούγονται ανθρώπινα, τα μπάσα να είναι σαφή και να μην καλύπτουν τις υπόλοιπες συχνότητες, τα πρίμα να μην γίνονται ενοχλητικά.

Τώρα όσο αφορά τον ''χρωματισμό'' που έγραψα και απ ότι κατάλαβα δεν στέκει σαν ορολογία αφού σ έκανε να αναστενάξεις. Οσα ηχεία υπολογιστή έχω ακούσει (φτηνιάρικα σε φίλους) έχουν σε γενικές γραμμές τα ίδια χαρακτηριστικα. Πρίμα που μου την βιδώνει. Εισχωρεί το hi-hat μες τον εγκέφαλό μου με αυτό το έντονο τσικ τσικ που βγαίνει. Τα δε μπάσα ειδικά σε συστήματα με subwoofer είναι απαράδεκτα. Είναι μακρόσυρτα (σαν να μην τελειώνει η νότα), και γενικά καλύπτει τα πάντα. Βγαίνει ένας ήχος δεν ξέρω κι εγώ πως να τον χαρακτηρίσω. Η μόνες λέξεις που μου έρχονται είναι ξεχειλωμένος - λασπωμένος.

Ζητώντας λοιπόν να μου υποδείξετε ένα ζευγάρι ηχεία που να μη <<χρωματίζουν>> εννοώ αυτό. ΝΑ είναι ισορροπημένα χωρίς αυτό το χάλι στα μπάσα κυρίως και χωρίς πρίμα που ξυρίζουν τα αυτιά. Αν λοιπόν υπάρχει τέτοιο ηχείο 50 - 70 ευρώ (βαριά 100 για κάποια πολύ καλή εξαίρεση) και μπορείς να μου το υποδείξεις θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω. Οπότε θα πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον από εσάς.

P.S3: Ακούω αποκλειστικά κλασική μουσική από pc και μάλιστα με...προχωρημένες απαιτήσεις ακούγεται κάπως...κάπως!

Ναι έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα όντως ακουγεται κάπως. Τα ηχεία είναι για την δουλειά. Στο σπίτι έχω άλλα πιο κατάλληλα για τις ακροάσεις μου.

Τα θέλω για να ακούνε οι μαθητές μου κυρίως απ το you tube κομμάτια με το όργανο που μαθαίνουν. πχ ένα παιδάκι σήμερα είχε για μάθημα στο σαξόφωνο το θέμα του όμποε απ την εισαγωγή la forza del destino. Του έβαλα λοιπόν να ακούσει την εισαγωγή απ όλη την ορχήστρα. Και τώρα έχω κάτι ηχεία χειρότερα των χειροτέρων. Για καλή μου τύχη χάλασαν και πρέπει να πάρω άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

...

...Ζητώντας λοιπόν να μου υποδείξετε ένα ζευγάρι ηχεία που να μη <<χρωματίζουν>> εννοώ αυτό. ΝΑ είναι ισορροπημένα χωρίς αυτό το χάλι στα μπάσα κυρίως και χωρίς πρίμα που ξυρίζουν τα αυτιά. Αν λοιπόν υπάρχει τέτοιο ηχείο 50 - 70 ευρώ (βαριά 100 για κάποια πολύ καλή εξαίρεση) και μπορείς να μου το υποδείξεις θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω. Οπότε θα πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον από εσάς...

...Τα ηχεία είναι για την δουλειά. Στο σπίτι έχω άλλα πιο κατάλληλα για τις ακροάσεις μου.

Τα θέλω για να ακούνε οι μαθητές μου κυρίως απ το you tube κομμάτια με το όργανο που μαθαίνουν. πχ ένα παιδάκι σήμερα είχε για μάθημα στο σαξόφωνο το θέμα του όμποε απ την εισαγωγή la forza del destino. Του έβαλα λοιπόν να ακούσει την εισαγωγή απ όλη την ορχήστρα. Και τώρα έχω κάτι ηχεία χειρότερα των χειροτέρων. Για καλή μου τύχη χάλασαν και πρέπει να πάρω άλλα.

Genius SP-HF1800A

ή

Genius SP-HF2020

Και τέλος!

Δημοσ.

Φίλε Navu γιατί με μαλώνεις? :(  Εχουν γραφτεί τόσες και τόσες πατάτες σε αυτό το θέμα το στο δικό μου αναστέναξες?

Μα ποιος σου είπε πως θέλω monitors για ακρόαση μουσικής? Σε προηγούμενο ποστ μου αν διαβάσεις θα δεις πως εγώ προσωπικά δεν θεωρώ καλή επιλογή τα studio monitors για ακρόαση μουσικής παρά μόνο για επεξεργασία ήχου. Αλλά και να ήθελα με 50-70 ευρώ που διαθέτω τι monitor να βρω?

Ελα ντε. Εδω έχεις δίκιο. Κοίτα. Η μόνη εμπειρία που έχω είναι η έρευνα αγοράς που είχα κάνει όταν πήρα τα ηχεία που έχω στήσει στο σαλόνι μου. Τότε λοιπόν είχα ακούσει ένα σορό ηχεία μέχρι να καταλήξω στα acoustic energy που έχω. Αυτή η εμπειρία μου δίδαξε ένα πράγμα. Δεν υπάρχουν κακά ηχεία. Ειδικά πάνω από μία συγκεκριμένη τιμή, ολα τα ηχεία είναι σωστά.Το καθένα έχει τον δικό του ήχο και χαρακτήρα, και είναι θέμα τι σου κάθεται στα αυτιά. Οταν λέω σωστά εννοώ πως η φωνές να ακούγονται ανθρώπινα, τα μπάσα να είναι σαφή και να μην καλύπτουν τις υπόλοιπες συχνότητες, τα πρίμα να μην γίνονται ενοχλητικά.

Τώρα όσο αφορά τον ''χρωματισμό'' που έγραψα και απ ότι κατάλαβα δεν στέκει σαν ορολογία αφού σ έκανε να αναστενάξεις. Οσα ηχεία υπολογιστή έχω ακούσει (φτηνιάρικα σε φίλους) έχουν σε γενικές γραμμές τα ίδια χαρακτηριστικα. Πρίμα που μου την βιδώνει. Εισχωρεί το hi-hat μες τον εγκέφαλό μου με αυτό το έντονο τσικ τσικ που βγαίνει. Τα δε μπάσα ειδικά σε συστήματα με subwoofer είναι απαράδεκτα. Είναι μακρόσυρτα (σαν να μην τελειώνει η νότα), και γενικά καλύπτει τα πάντα. Βγαίνει ένας ήχος δεν ξέρω κι εγώ πως να τον χαρακτηρίσω. Η μόνες λέξεις που μου έρχονται είναι ξεχειλωμένος - λασπωμένος.

Ζητώντας λοιπόν να μου υποδείξετε ένα ζευγάρι ηχεία που να μη <<χρωματίζουν>> εννοώ αυτό. ΝΑ είναι ισορροπημένα χωρίς αυτό το χάλι στα μπάσα κυρίως και χωρίς πρίμα που ξυρίζουν τα αυτιά. Αν λοιπόν υπάρχει τέτοιο ηχείο 50 - 70 ευρώ (βαριά 100 για κάποια πολύ καλή εξαίρεση) και μπορείς να μου το υποδείξεις θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω. Οπότε θα πρέπει να εμπιστευτώ κάποιον από εσάς.

Ναι έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα όντως ακουγεται κάπως. Τα ηχεία είναι για την δουλειά. Στο σπίτι έχω άλλα πιο κατάλληλα για τις ακροάσεις μου.

ΚΑΘΟΛΟΥ δεν σε μαλώνω, ίσα ίσα αναγνωρίζω στα λεγόμενά σου μεγάλες δόσεις ορθολογισμού και πολλά αντισώματα απέναντι στο μάρκετιγκ...

...οπότε εξεπλάγην κάπως όταν διάβασα τα γραφόμενά σου, όμως απλώς ήταν λίγο "κάπως"* και με ξάφνιασες.

Νομίζω πως ξέρω 100% τι ψάχνεις, κυρίως γιατί είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένος και ξέρεις πρώτα εσύ ο ίδιος 100% αν όχι τι ΘΕΛΕΙΣ, σίγουρα τι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ από τα ηχεία σου.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί ποτέ δεν με απασχόλησαν ζητήματα που απασχολούσαν εσένα, οπότε δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Τείνω γενικώς πως την Edifier όσον αφορά τα PC-speakers, γιατί παρουσιάζει για διαφορετική, ολοκληρωμένη πρόταση με ηχητικό χαρακτήρα που όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά δίνει και δείγματα πιστότητας ΧΩΡΙΣ κορδελάκια εντυπωσιασμού (πάντα σε σύγκριση με τις στρατιές των σκουπιδοηχείων που κυκλοφορούν!).

ΙΣΩΣ κάποιο σετ από τα μεγάλα και "ξύλινά" της να σου κάνει μια χαρά, άσε που σε τελική ανάλυση ενδέχεται να ταυτίζονται αρκετά με προϊόντα όπως τα Mackie κτλ όσον αφορά τον τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. ΔΕΝ μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί δεν έχω ακούσει πάνω από 7-8 σετ συνολικά, ίσως όμως οι προτάσεις του φίλου Zach ακριβώς στο προηγούμενο ποστ να είναι η λύση για σένα ως συνισταμένη των παραμέτρων που έθεσες.

* αν και θα ήθελα να την αποφύγω ως έκφραση

Δημοσ.

Ηχεία 2.0 για λαπτοπ,

Κυρία χρήση μουσική

γύρω στα 70 ευρω

Απο Ελλάδα

με ξεχωριστη ρύθμιση για ενταση, πριμα, μπάσα

με εισοδο καρφάκι 3.5

με εξοδο 3.5 για ακουστικά

Μετά από μια έρευνα καταλήξαμε σε αυτά:

Creative t20 series II

http://www.e-gate.gr/creative-gigaworks-speakers-t20-51mf1610aa000.html

Παίζει κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτα τα χρηματα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ηχεία 2.0 για λαπτοπ,

Κυρία χρήση μουσική

γύρω στα 70 ευρω

Απο Ελλάδα

με ξεχωριστη ρύθμιση για ενταση, πριμα, μπάσα

με εισοδο καρφάκι 3.5

με εξοδο 3.5 για ακουστικά

Μετά από μια έρευνα καταλήξαμε σε αυτά:

Creative t20 series II

http://www.e-gate.gr/creative-gigaworks-speakers-t20-51mf1610aa000.html

Παίζει κάτι άλλο αξιόλογο σε αυτα τα χρηματα;

Ευχαριστώ.

Genius SP-HF1800A

π.χ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27599&cat=32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...