Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνώμες για τα M-Audio BX8 D2?

OK, όμως με τα ίδια σχεδόν χρήματα αγοράζεις τα JBL LSR305 και με λίγα παραπάνω τα PreSonus Eris E8...

• Like 1
Δημοσ.

OK, όμως με τα ίδια σχεδόν χρήματα αγοράζεις τα JBL LSR305 και με λίγα παραπάνω τα PreSonus Eris E8...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τα jbl είναι στην ίδια τιμή θα τα δω, τα PreSonus Eris E8 ξεφεύγουν πολύ, για τα eris 5 το συζητάμε, το budget είναι 150 με ~300€

M-Audio BX8 D2 ~290€

JBL LSR305 ~276€

Eris E8 466€

Eris E5 ~276€

Και τα Behringer NEKKST K6 ~311€ κοίταζα αλλά κάτι μου λέει ότι παίζει πολύ «διαφήμιση».

Κύρια καθημερινή χρήση μουσική (hard rock,heavy-thrash-power metal)

καμία τάνια μια φόρα την εβδομάδα.

Κάρτα ήχου έχω την asus d1

Δωμάτιο τώρα είναι σαλόνι αρκετά μεγάλο αλλά θα τα μεταφέρω σε δωμάτιο 4χ4.

Δημοσ.

...

Κύρια καθημερινή χρήση μουσική (hard rock,heavy-thrash-power metal)

καμία τάνια μια φόρα την εβδομάδα.

Κάρτα ήχου έχω την asus d1

Δωμάτιο τώρα είναι σαλόνι αρκετά μεγάλο αλλά θα τα μεταφέρω σε δωμάτιο 4χ4.

Δες και τα:

Mackie CR3 (π.χ. http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/mackie-cr3-3inch-8542-timi.html)

&

Mackie CR4 (π.χ. http://www.odes.gr/shop/epaggelmatika-dj/eksoplismos-studio/ixeia-aftoenisxyomena-studio-monitor/mackie-cr4-4inch-zeygos-timi.html)

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος το mackie δεν είναι multimedia ηχεία? Δεν έχουν σχεση με τα υπόλοιπα που είναι στούντιο μόνιτορ.

• Like 1
Δημοσ.

Swans ftw...

Burn your monitors. :P

Boss έχουν ~500€

Καλή χρονιά σε όλους και ευχαριστώ για τις προτάσεις! review time και μετά ακρόαση από κοντά αν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Boss έχουν ~500€

Καλή χρονιά σε όλους και ευχαριστώ για τις προτάσεις! review time και μετά ακρόαση από κοντά αν γίνεται.

Το ξέρω, λεβεντάκο μου... ;) Πολύ μαρούλι. Αλλά αν τα είχα, θα τα γούσταρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν κάνω λάθος το mackie δεν είναι multimedia ηχεία? Δεν έχουν σχεση με τα υπόλοιπα που είναι στούντιο μόνιτορ.

Multimedia είναι όλα αυτά, τώρα αυτοενισχυμένα Studio Monitors κάτω από 500-450 € ακούγεται κάπως...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Εντάξει δεν νομίζω ότι όλα κάτω από την τιμή που αναφέρεις θεωρούνται multimedia, οκ δεν είναι τελείως flat αλλά δεν είναι και όπως τα edifier r2000db που πέρα από του χρωματισμούς (που υποθέτω ότι έχει, δεν το έχω ακούσει) έχει χειριστήριο και inputs για πολλές πηγές.

Να πω την αμαρτία μου, μου αρέσουν εμφανισιακά αρκετά τα edifier r2000db και ότι δέχεται δυο πηγές και το χειριστήριο με βολεύει πάρα πολύ αλλά πιστεύω με ενεργά θα είναι καλύτερα από άποψη ήχου (ένταση & πιστότητα), από το λίγο που είδα, τα jbl φαίνεται να τα θεωρούν τα καλύτερα σε αυτήν την τιμή.

Δημοσ.

...από το λίγο που είδα, τα jbl φαίνεται να τα θεωρούν τα καλύτερα σε αυτήν την τιμή.

Αν εννοείς τα JBL LSR305, ναι...

Δημοσ.

Multimedia είναι όλα αυτά, τώρα αυτοενισχυμένα Studio Monitors κάτω από 500-450 € ακούγεται κάπως...

http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cId=1188&pId=161043

http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cId=1188&pId=40050

Αυτά και άλλα πολλά είναι μια χαρά studio monitor με φλατ ήχο. Μάλιστα είναι απ τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Απλά είναι τα μικρά 4'' αδελφάκια. Εγώ πάντως δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να πάρει κανείς studio monitor για ακρόαση μουσικής. Ακόμη και εκπαιδευμένα αυτιά δεν θέλουν τον επίπεδο ήχο που βγάζουν αυτά τα ηχεία πέρα απ την επεξεργασία ήχου. Πέρα του ότι δεν είναι και βολικά ηχεία για υπολογιστή. Συνήθως δεν έχουν τηλεχειρισμό, δεν παίρνουν άλλες πηγές κλπ. Τα mackie ας πούμε έχουν μέχρι και blue tooth που είναι πολύ βολικό για να συνδέσεις το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...