costacurta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γειά μάγκες θέλω να πάρω ηχεία για το πσ. Παίζω γκειμς και επίσης το χώ συνδέσει και με την τβ μου και βλέπω πολλές ταινίες και σειρές. Μπατζετ μέχρι 300. Διάβασα καλά σχόλια και βλέπω να κινούνται πολύ αυτά στην πιάτσα. Είναι καλή vfm επιλογή? Logitech Speaker System Z906(έχουν αρχική σκρουτζ 309) Επίσης μια απορία. Σε τέτοια η αναλογα ηχεία, μπορώ να τα συνδέσω με ένα μπλούρει και να χώ ουσιαστικά χομ σινεμά?
zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γειά μάγκες θέλω να πάρω ηχεία για το πσ. Παίζω γκειμς και επίσης το χώ συνδέσει και με την τβ μου και βλέπω πολλές ταινίες και σειρές. Μπατζετ μέχρι 300. Διάβασα καλά σχόλια και βλέπω να κινούνται πολύ αυτά στην πιάτσα. Είναι καλή vfm επιλογή? Logitech Speaker System Z906(έχουν αρχική σκρουτζ 309) Επίσης μια απορία. Σε τέτοια η αναλογα ηχεία, μπορώ να τα συνδέσω με ένα μπλούρει και να χώ ουσιαστικά χομ σινεμά? Με τέτοιο budget (πάνω από 200 €) και για τη δουλειά που το θέλεις κοίτα καλύτερα για κάποιον σετ ενισχυτής Hi-Fi / ηχεία... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από zacharis1955 1
zacharis1955 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Όπως? Καμία καλή vfm πρόταση? Pioneer A-10 / Wharfedale CR 30.1 ή Hyundai L766 Αν έχεις χώρο για 5.1 υπάρχουν και άλλες λύσεις στο budget σου π.χ: Yamaha HTR-2067 / Hyundai E-1004
costacurta Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα, τα πρώτα λινκ είναι ενισχυτές ενώ το τελευταίο τα χιουνται ηχεία. Να τα πάρω δηλαδή ξεχωριστά και να τα ενωσω? Επίσης αυτά παίζουν usb με ήχο dts? bμε 1
Navu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα, τα πρώτα λινκ είναι ενισχυτές ενώ το τελευταίο τα χιουνται ηχεία. Να τα πάρω δηλαδή ξεχωριστά και να τα ενωσω? Επίσης αυτά παίζουν usb με ήχο dts? bμε Θα σου πρότεινα να μελετήσεις λίγο τα specs και το manual επ' αυτού. Κατά τα άλλα, ναι, συνδυάζεις τα 2 προϊόντα για να λάβεις ένα τελικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, αν δεν έχεις διάθεση ή χρόνο για τέτοιες ιστορίες, αγοράζεις με τη μία ένα "έτοιμο" 5.1 (το οποίο όμως 9 στις 10 είναι και υποδεέστερο και ακριβότερο).
costacurta Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αχα άρα γιαυτό όλοι ψαχνονται και τα παίρνουν ξεχωριστά. Στην ουσία με το γαμαχα και τα ηχεία θα έχω αυτό που θέλω σε πολύ καλύτερη ποιότητα και τιμή ειδικά από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει ίντερνετ και σταθμοί. Έτσι? Απλά αυτοί οι ενισχυτές αναπαράγουν τα πάντα σε βίντεο και ήχο ? Επίσης μπορώ να τα συνδέσω με κονσόλα η πσ?
zacharis1955 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Συγνώμη να ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα, τα πρώτα λινκ είναι ενισχυτές ενώ το τελευταίο τα χιουνται ηχεία. Να τα πάρω δηλαδή ξεχωριστά και να τα ενωσω? Επίσης αυτά παίζουν usb με ήχο dts? bμε Yamaha HTR-2067 & Pioneer A-10 είναι ράδιο-ενισχυτές... Wharfedale CR 30.1, Hyundai L766 & Hyundai E-1004ί εναι ηχεία... Ενισχυτές, ηχεία & πηγές ήχου συνδέονται με καλώδια -που συνήθως περιέχονται στις συσκευασίες τους- και παίζουν τα πάντα... P.S: Το bμε τι είναι; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από zacharis1955 1
Giatros28 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι ,ακόμα στο ψάξιμο από 2.1 πάω στο 2.0 και πάλι πίσω, τελικά το πιο ωραίο κομμάτι είναι το ψάξιμο. Λοιπόν είδα και αυτά LUNA EDIFIER ECLIPSE E25 74W RMS BLUETOOTH, πια η γνώμη σας σε σχέση με τα Creative T40 .
Navu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι ,ακόμα στο ψάξιμο από 2.1 πάω στο 2.0 και πάλι πίσω, τελικά το πιο ωραίο κομμάτι είναι το ψάξιμο. Λοιπόν είδα και αυτά LUNA EDIFIER ECLIPSE E25 74W RMS BLUETOOTH, πια η γνώμη σας σε σχέση με τα Creative T40 . Τα Τ40 δεν τα έχω ακούσει για να είμαι ειλικρινής, έχω ακούσει όμως τα Τ20 (έστω, με την όποια συνάφεια μπορούν να έχουν), όπως και τα Luna, τα οποία είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σετ! Άρα τα δεδομένα μου δεν είναι άμεσα, αλλά έμμεσα. Παρ' όλα αυτά θα έλεγα πως για όποιον δεν τρομάζει με το 150άρι ευρώνια που κοστίζουν τα Luna, να το τολμήσει! Είναι η πλέον κλασάτη, κομψή και ολοκληρωμένη επιλογή σε ηχεία pc 2.0 (για ανθρώπινα λεφτά). To μέγεθός τους λέει πραγματικά πολύ λίγα σχετικά με τις δυνατότητές τους (οι οποίες καλώς ή κακώς αντικατοπτρίζονται μόνο στη σχετικά υψηλή τιμή τους). Είναι σχεδόν απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα 2 τεράστια "καρούμπαλα". Δεν θέλω να θίξω τα Creative, καθώς είναι όντως μια πολύ τίμια λύση, αλλά από είναι σημείο και πέρα είναι απλώς "μια μικρά παιδιά"... Imho, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Το πράγμα θα αποκτούσε ενδιαφέρον και θα με ανάγκαζε να μπω σε δίλημμα, μόνο αν πχ τα Τ40 ήταν σε προσφορά στα 70-80€, αλλά και πάλι...
Giatros28 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τα Τ40 δεν τα έχω ακούσει για να είμαι ειλικρινής, έχω ακούσει όμως τα Τ20 (έστω, με την όποια συνάφεια μπορούν να έχουν), όπως και τα Luna, τα οποία είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σετ! Άρα τα δεδομένα μου δεν είναι άμεσα, αλλά έμμεσα. Παρ' όλα αυτά θα έλεγα πως για όποιον δεν τρομάζει με το 150άρι ευρώνια που κοστίζουν τα Luna, να το τολμήσει! Είναι η πλέον κλασάτη, κομψή και ολοκληρωμένη επιλογή σε ηχεία pc 2.0 (για ανθρώπινα λεφτά). To μέγεθός τους λέει πραγματικά πολύ λίγα σχετικά με τις δυνατότητές τους (οι οποίες καλώς ή κακώς αντικατοπτρίζονται μόνο στη σχετικά υψηλή τιμή τους). Είναι σχεδόν απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα 2 τεράστια "καρούμπαλα". Δεν θέλω να θίξω τα Creative, καθώς είναι όντως μια πολύ τίμια λύση, αλλά από είναι σημείο και πέρα είναι απλώς "μια μικρά παιδιά"... Imho, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Το πράγμα θα αποκτούσε ενδιαφέρον και θα με ανάγκαζε να μπω σε δίλημμα, μόνο αν πχ τα Τ40 ήταν σε προσφορά στα 70-80€, αλλά και πάλι... Εκτός απρόοπτου πιστεύω έκλεισα σ αυτά τα EDIFIER E25 LUNA, άντε να δούμε. Το ξεκίνησα απο 70 με 80 ευρώ και καταλήξαμε στα 140 . Πιστεύω να ισχύει του ότι πληρώνεις παίρνεις .
Navu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός απρόοπτου πιστεύω έκλεισα σ αυτά τα EDIFIER E25 LUNA, άντε να δούμε. Το ξεκίνησα απο 70 με 80 ευρώ και καταλήξαμε στα 140 . Πιστεύω να ισχύει του ότι πληρώνεις παίρνεις . Ετοιμάσου για πολύ ευχάριστο σοκ...
Giatros28 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ετοιμάσου για πολύ ευχάριστο σοκ... Έφυγε η παραγγελία νεότερα από Δευτέρα 1
Navu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έφυγε η παραγγελία νεότερα από Δευτέρα Με το καλό να τα παραλάβεις! Θέλουμε "αντικειμενικές"* εντυπώσεις... * Η αντικειμενικότητα πήγε διακοπές κατασκήνωση στις καλόγριες όταν συνάντησε τα Luna.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα