Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω ηχεια με budget max 100 euro,οσο πιο οικονομικα τοσο καλυτερα!

Η χρηση τους θα ειναι 60% ταινιες και 40% μουσικη οποτε μαλλον για 2,1 αλλα και 2.0 δεν με χαλανε.

θα προτιμουσα να εχουν καλο μπασο και καθαρο ηχο και αν οχι απαραιτητα να ειναι ασυρματα..

ποια μου προτεινετε?

Καποια βοηθεια?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω ηχεια με budget max 100 euro,οσο πιο οικονομικα τοσο καλυτερα!

Η χρηση τους θα ειναι 60% ταινιες και 40% μουσικη οποτε μαλλον για 2,1 αλλα και 2.0 δεν με χαλανε.

θα προτιμουσα να εχουν καλο μπασο και καθαρο ηχο και αν οχι απαραιτητα να ειναι ασυρματα..

ποια μου προτεινετε?

Καποια βοηθεια?

Edifier Studio 980T

Genius SP-HF800A

Creative GigaWorks T20 Series II

Edifier Exclaim

Creative GigaWorks T40 Series II

Δημοσ.

Edifier Studio 980T

Genius SP-HF800A

Creative GigaWorks T20 Series II

Edifier Exclaim

Creative GigaWorks T40 Series II

ολα αυτα που προτεινεις ειναι 2.0 και κανενα ασυρματο..

στα λεφτα αυτα ειναι καλυτερο να επιλεξω 2.0?

Δημοσ.

ολα αυτα που προτεινεις ειναι 2.0 και κανενα ασυρματο..

στα λεφτα αυτα ειναι καλυτερο να επιλεξω 2.0?

Για τη δουλειά που τα θέλεις 2.0 και ενσύρματα...
  • Like 2
Δημοσ.

απο τα 3 πρωτα ποια ειναι καλυτερα?

Καλά είναι όλα, τα Creative T20 τα έχω, τώρα θα αγόραζα τα Genius SP-HF800A...

Δημοσ.

Τελικα πηρα τα Edifier R980T, τωρα ειμαι στη φαση που τα τεσταρω λιγο με διαφορα ειδη μουσικης, πολυ καθαρος, δυνατος ο ηχος, ακουω πραγματακια σε τραγουδια που δεν τα ειχα προσεξει πριν(δεν ειχα τιποτα σπουδαια ηχεια βεβαια). Η ενταση ειναι αρκετα δυνατη, θα προτιμουσα να ξεκιναει λιγο πιο χαμηλα.

Εχω ομως κανα 2 ερωτησουλες, οντας ασχετος.

1. Τα συρμα-καλωδιο που συνδεει τα ηχεια μεταξυ τους, υπαρχει καποιος προτεινομενος τροπος να μπει? Το λεω γιατι στην αρχη το εβαλα πολυ μεσα στις υποδοχες και σα να εκανε λιγο σφυριγμα (σσσσσς) το active ηχειο σε καποια σημεια της μουσικης, τωρα που απλα το εβαλα μεχρι τη μεση παιζει κομπλε.

2. Η ενταση που θελω να παιζει κυριως ειναι στο 50-60% της πρωτης βαθμιδας εντασης(δηλαδη το χαμηλοτερο σημειο του διακοπτη), πραγμα που το ρυθμιζω στο pc

Η ερωτηση ειναι αν το εχω να παιζει στην πρωτη βαθμιδα, σε ενα χ ποσοστο, τα αυτια καταπονουνται στο χ ποσοστο ή σα να ακουω στο 100% της πρωτης βαθμιδας? Δηλαδη τα κυματα που παραγει το ηχειο και δεχονται τα αυτια ειναι τα ιδια ?

Δημοσ.

Παιδιά, πείτε μου κάτι για να αντικαταστήσω τα Viking multimedia VK5 360.Έχει κουμπάκι που λέει 3D και το έχω πάντα πατημένο διότι βγάζει καταπληκτικό ήχο.Θέλω να έχω την ίδια ποιότητα  ήχου.

Τα έχω πάνω από 10 χρόνια και δεν θυμάμαι πόσο τα πήρα. Με τι μπάτζετ θα πάρω κάτι παρόμοιο σαν αυτό;

1310264357.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα ψαχνω  ηχεια για μουσικη και για παιχνιδια μεχρι 100 ευρω

Edifier M3200

Genius SW-HF2.1 1700

Genius SW-HF2.1 1205

Παιδιά, πείτε μου κάτι για να αντικαταστήσω τα Viking multimedia VK5 360.Έχει κουμπάκι που λέει 3D και το έχω πάντα πατημένο διότι βγάζει καταπληκτικό ήχο.Θέλω να έχω την ίδια ποιότητα  ήχου.

Τα έχω πάνω από 10 χρόνια και δεν θυμάμαι πόσο τα πήρα. Με τι μπάτζετ θα πάρω κάτι παρόμοιο σαν αυτό;

Καταλάβαίνεις ότι όπως έχεις θέσει την ερώτηση (πριν 10+ χρόνια αγόρασα δεν θυμάμαι πόσο ένα καταπληκτικό no name ζευγάρι ηχείων pc, πόσα χρήματα πρέπει να δώσω σήμερα για να αγοράσω κάτι παρόμοιο?) είναι δύσκολη αν όχι αδύνατη η απάντηση μιας και η ερώτηση μοιάζει περισσότερο με προσπάθεια εκτίμησης των παλιών ηχείων σου βάσει των σημερινών τιμών και δεδομένων!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για υπολογιστή γραφείου αυτά λένε τίποτα?

EDIFIER R19U 2.0

άλλη πρόταση σε παρόμοια χρήματα (μαζί με μεταφορικά λόγο επαρχείας)?

Genius SW-2.1 360 (http://www.i-buy.gr/GENIUS-SPEAKERS-2WAY-2.1-10W-BLACK-WOODEN-SUB.html)...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

επειδή με μεταφορικά βγαίνουν 33ε απο ένα άγνωστο μαγαζί (άσε που δεν έχει αντικαταβολή) τι θα έλεγες γι' αυτά?

LOGITECH Z313 στα 33ε ή να περιμένω κατι καλύτερο αργότερα

αυτά στα 26?

GENIUS SW-2.1 355

Δημοσ.

επειδή με μεταφορικά βγαίνουν 33ε απο ένα άγνωστο μαγαζί (άσε που δεν έχει αντικαταβολή) τι θα έλεγες γι' αυτά?

LOGITECH Z313 στα 33ε ή να περιμένω κατι καλύτερο αργότερα

αυτά στα 26?

GENIUS SW-2.1 355

Στο τραγικά χαμηλό budget σου (~25-30 € μαζί με τα μεταφορικά) είναι ελάχιστες οι αξιόλογες λύσεις που γίνονται ακόμα λιγότερες όταν διαλέγεις συγκεκριμένα μαγαζιά, καλύ τύχη στο ψάξιμο...

Δημοσ.

grmaster δες κι αυτό.

http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/perifereiaka/icheia/icheia-logitech-z200-black

Zacharis, tα δικά μου δεν θα τα αλλάξω τελικά, διότι από ότι κατάλαβα, θέλω το λιγότερο 70-100 ευρώ (μπορεί και πιο πάνω) για κάτι ισάξιο.Θα τα κρατήσω μέχρι να χαλάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...