zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω.Του αρεσαν τα Microlab M-1910 . Ρωταει αναμεσα σε αυτα τα δυο ηχεια,ποια ειναι καλυτερα αν εξαιρεσεις οτι τα pioneer εχουν περισσοτερα features? Logitech z 906 vs Pioneer Htp 073 Σαφώς το Pioneer (Ραδιοενισχυτής / 5.1 ηχεία) αλλά συγκρίνει προϊόντα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες...
the_dynamite Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 1. Στα ηχεία για απόδοση & αντοχή στον χρόνο πρέπει να κοιτάξεις και την καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και την γενική καλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηριστικά που η Trust έχοντας υπ' όψιν και άλλα προϊόντα της σίγουρα δεν έχει... 2. Στην αγορά ηχείων -πάντα για απόδοση & αντοχή στο χρόνο- ισχύει 100% το "ότι πληρώνεις παίρνεις"... 3. Δικά σου είναι τα χρήματα και τα ξοδεύεις όπως νομίζεις καλύτερα... Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση. Όσο για αυτά που είπες : 1. Αυτό που λες για την Trust και για την κακή φήμη που έχει στα προϊόντα της ισχύει. Το έχω διαβάσει, το έχω ακούσει και από γνωστούς κτλ. Όμως τα συγκεκριμένα ηχεία αποτελούν εξαίρεση! Τουλάχιστον ως προς την απόδοση, για την αντοχή στο χρόνο θα δείξει. Πάντως 3 χρόνια εγγύηση δίνει η εταιρία. 2. Εδώ θα διαφωνήσω λίγο. Δεν ισχύει πάντα το οτι πληρώνεις παίρνεις. Κάποια προϊόντα εταιριών είναι υπερκοστολογημένα, ενώ κάποια άλλων είναι value for money. Να σου δώσω και παράδειγμα. Επειδή είσαι και οπαδός της Edifier κοίτα λίγο την τιμή των edifier prisma. Χάλια ηχεία κατά γενική ομολογία, έχουν την ίδια τιμή με τα πολύ καλά S330d επίσης της ίδιας εταιρίας. Κάποια creative π.χ t50 wireless επίσης υπερκοστολογημένα. 3. Συμφωνώ. Πες μου όμως, έχεις ακούσει τα c2xd που τόσο καιρό τα προτείνεις στα ποστ σου; Η τα προτείνεις μόνο επειδή εμπιστεύεσαι γενικά την efifier; Για τα trust tytan θα αναφερθώ σύντομα για τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους όταν τα δοκιμάσω. Αν δεν μου φανούν καλά να είσαι σίγουρος πως θα τα κράξω! Αυτή την στιγμή πάντως από την έρευνα αγοράς που έχω κάνει τα ηχεία αυτά δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής 0-100€ σε 2.1 σύστημα. Περισσότερα μετά την δοκιμή... ΥΓ. Υπάρχει αντίπαλος για τα trust tytan, το είχα ξεχάσει. Είναι κάποια ηχεία της genius, όπως τα genius sw-g2.1 1250. Έχουν γραφτεί πάρα πολύ καλά λόγια για αυτά τα ηχεία. Αλλά προσωπικά μιλώντας τα βρίσκω άθλια εμφανισιακά και για αυτό δεν τα επέλεξα.
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ... 1. Αυτό που λες για την Trust και για την κακή φήμη που έχει στα προϊόντα της ισχύει. Το έχω διαβάσει, το έχω ακούσει και από γνωστούς κτλ. Όμως τα συγκεκριμένα ηχεία αποτελούν εξαίρεση!.. 2. ...Δεν ισχύει πάντα το οτι πληρώνεις παίρνεις... 3. Συμφωνώ. 4. έχεις ακούσει τα c2xd που τόσο καιρό τα προτείνεις στα ποστ σου;... 5. ...Αυτή την στιγμή πάντως από την έρευνα αγοράς που έχω κάνει τα ηχεία αυτά δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία τιμής 0-100€ σε 2.1 σύστημα... ΄... 1. Δηλαδή όλα του σωρού εκτός των ηχείων της, λίγο περίεργο δεν σου φαίνεται? 2. Για ποιότητα υλικών, ποιότητα κατασκευής & απόδοση ηχείων ισχύει ΠΑΝΤΑ... 3. ----- 4. Τα C2XD τα έχω ακούσει και δουλεύουν μια χαρά... 5. Aπό 0-40 € ίσως όμως έτσι είναι αν έτσι νομίζεις αλλά την έρευνα αγοράς πως, που και με τι κριτήρια την έκανες? P.S: Δεν είμαι...οπαδός καμιάς εταιρείας μόνο οπαδός ή καλύτερα φίλαθλος της...ΑΕΚ...
the_dynamite Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 1. Προφανώς το r&d τμήμα της εταιρίας στα ηχεία κάνει καλύτερα την δουλειά του από τα υπόλοιπα. 2. Διαφωνούμε. Με βάση το σκεπτικό σου τα genius που προτείνεις κατ' επανάληψη στα 50€ είναι χειρότερα από τα trust που απεχθάνεσαι γιατί είναι πιο φθηνά. Και επειδή λες ισχύει ΠΑΝΤΑ οτι πληρώσεις παίρνεις, τότε πήρα καλύτερο σύστημα από τα genius που προτείνεις. 4. Ενδιαφέρον αυτό. 5. Δεν κάνουν 40 αλλά 75. Ότι πληρώσεις παίρνεις δεν είπες; Διάβασε το πρώτο ποστ μου για την έρευνα. Κάνω και λίγο χιούμορ. Το ξέρω πως δεν είσαι οπαδός της edifier. Αν και έχεις κάποια εμπάθεια με την trust...
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 1. Προφανώς το r&d τμήμα της εταιρίας στα ηχεία κάνει καλύτερα την δουλειά του από τα υπόλοιπα. 2. Διαφωνούμε. Με βάση το σκεπτικό σου τα genius που προτείνεις κατ' επανάληψη στα 50€ είναι χειρότερα από τα trust που απεχθάνεσαι γιατί είναι πιο φθηνά. Και επειδή λες ισχύει ΠΑΝΤΑ οτι πληρώσεις παίρνεις, τότε πήρα καλύτερο σύστημα από τα genius που προτείνεις. 4. Ενδιαφέρον αυτό. 5. Δεν κάνουν 40 αλλά 75... Κάνω και λίγο χιούμορ. Το ξέρω πως δεν είσαι οπαδός της edifier. Αν και έχεις κάποια εμπάθεια με την trust... 1. Προφανώς... 2. Τα προτείνω σε άτομα με budget γύρω στα 50 € και σ' αυτή την κατηγορία τιμής είναι ΟΚ+... 4. ----- 5. Υπερτιμημένα 100%, ακόμα και αυτά τα...φτηνιάρικα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24416&cat=32 τα οποία επισης έχω σε τηλεόραση είναι καλύτερα...
the_dynamite Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 2. Καλά κάνεις. 5. Φάσκεις και αντιφάσκεις. Τη μια λες πως ότι πληρώσεις παίρνεις και αυτό ισχύει ΠΑΝΤΑ! Μετά λες πως τα trust είναι υπερτιμημένα. Διάλεξε κάτι τελικά... Και στην τελική αν κάποιος δεν ακούσει και ακόμα πιο ιδανικά δεν συγκρίνει απευθείας δυο συστήματα ήχου σωστά συμπεράσματα δεν μπορεί να βγάλει. Αφού δεν τα έχεις ακούσει τα trust ότι και να μου πεις δεν με πείθεις.
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 2. Καλά κάνεις. 5. Φάσκεις και αντιφάσκεις. Τη μια λες πως ότι πληρώσεις παίρνεις και αυτό ισχύει ΠΑΝΤΑ! Μετά λες πως τα trust είναι υπερτιμημένα. Διάλεξε κάτι τελικά... Και στην τελική αν κάποιος δεν ακούσει και ακόμα πιο ιδανικά δεν συγκρίνει απευθείας δυο συστήματα ήχου σωστά συμπεράσματα δεν μπορεί να βγάλει. Τrust σε σοβαρά ηχεία -και όχι μόνο- δεν υπάρχει εκτός Ελλάδας οπότε δεν μπαίνουν ούτε καν σε κατηγορία αλλά όπως σου είπα, δικά σου είναι τα λευτά και τα σκοτώνεις όπως νομίζεις και κρίνεις, απλώς και ο WalkerSW και 'γώ προσπαθήσαμε -μιάς και απευθύνθηκες στο forum και μάλιστα για πρώτη φορά- να σου εξηγήσουμε μερικά πράγματα, αν θές ν' ακούσεις καλώς, αν δεν θες ν' ακουσεις πάλι καλώς... Καλή τύχη στην αγορές σου...
the_dynamite Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τα άπειρα ξένα reviews χρηστών που είναι διαθέσιμα στο internet σε διαψεύδουν. Μου κατηγόρησες ένα προϊόν που ούτε το δοκίμασες ούτε ενημερώθηκες από τρίτους για αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, δε με βοήθησες καθόλου. Παρά μόνο, στο γεγονός πως άκουσες και σου άρεσαν τα c2xd. Ευχαριστώ, και σε σένα θα ευχηθώ καλές ακροάσεις... 1
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τελικά παιδιά μεχρι την τιμή των Logitech 523 υπάρχει κατι καλύτερο? η να επιλέξω αυτα?
WalkerSW Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τελικά παιδιά μεχρι την τιμή των Logitech 523 υπάρχει κατι καλύτερο? η να επιλέξω αυτα? http://www.skroutz.gr/s/3875654/Genius-SW-HF2-1-1700.html http://www.skroutz.gr/s/6431573/Thonet-Vander-Kind.html http://www.skroutz.gr/s/317538/Hercules-XPS-2-1-40-Slim.html
the_dynamite Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Τελικά παιδιά μεχρι την τιμή των Logitech 523 υπάρχει κατι καλύτερο? η να επιλέξω αυτα? Πήρα τα trust tytan 2.1 19019 έκδοση και είναι μια χαρά! Και σε ένταση (60W RMS σύστημα γαρ) και σε απόδοση-ποιότητα ήχου. Για την τιμή που ψάχνεις είναι σούπερ! Και για τα ηχεία της genius διαβάζω καλά λόγια από παιδιά που αγόρασαν. Σε λίγες μέρες θα κάνω αναλυτικό review για τα δικά μου. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω πάντως είναι αν έχεις την δυνατότητα είναι να πας σε ένα μαγαζί μαζί με ένα mp3 player και να δοκιμάσεις επιτόπου 2-3 συστήματα ώστε να πάρεις μια ιδέα. Μην πάρεις τα Ζ523!
Aris St Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδια ψαχνω ενα ζευγαρι καλα ηχεια 2.0 για να τα συνδυασω με ενα subwoofer τερας που εχω ηδη, οποτε τα μπασα ειναι καλυμμενα και θελω εξισου δυνατο και καθαρο ηχο απο τα πανω ηχεια, ειδικες σε μεσαιες και ψηλες. Το μπατζετ ειναι γυρω στα 150 (μεχρι 200 max αλλα μονο γιατι κατι εξαιρετικο). Σκεφτομαι κυριως τα παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/316325/Creative-GigaWorks-T40-Series-II.html
WalkerSW Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τι sub εχεις ... δεν συνδιαζονται ετσι απλα τα ηχεια?
Aris St Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αυτη στη στιγμη εχω τα creative t20 ii και τα εχω συνδεσει με το Yamaha NS-SW 300 ( https://www.skroutz.gr/s/4125324/Yamaha-NS-SW300.html), Θελω ωστοσο κατι πιο δυνατο γιατι τα υπαρχοντα "πνιγονται" ευκολα.
WalkerSW Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κατσε κατσε γτ θα μας τρελάνεις εσυ!! πως ακριβώς συνδεσες τα Τ20 πανω σε αυτό το sub? Ελπιζω να κατανοείς ότι οποιοδήποτε 2.0 συστηματακι για pc είναι παντελώς ακατάλληλο για να συνοδεψει αυτό το sub! Για αυτό το sub θελεις δύο μη ενεργα καλα ηχεια που θα συνδεθούν πανω στο sub.... Για αυτό το sub μονο κατι τετοιο κολαει ... http://www.skroutz.gr/s/385903/Yamaha-NS-F150.html προσεχε αυτη ειναι τιμη ανα τεμαχιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα