Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτιμησω 2.0 δηλαδη;

Αναλόγως τι θες να κανεις αν 90% ακουςμουσικήτοτε 2.0

Αν τα θελεις κυρίως για παιχνιδια, ταινιες τοτε 2.1

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναλόγως τι θες να κανεις αν 90% ακουςμουσικήτοτε 2.0

Αν τα θελεις κυρίως για παιχνιδια, ταινιες τοτε 2.1

Οκ μαλλον θα παω για 2.0 τοτε. Εχω και ενα μικρο sub που μου χουν καει οι δορυφοροι και θα τα συνδυασω B). Ευχαριστω για τις συμβουλες.

Δημοσ.

Οκ μαλλον θα παω για 2.0 τοτε. Εχω και ενα μικρο sub που μου χουν καει οι δορυφοροι και θα τα συνδυασω B). Ευχαριστω για τις συμβουλες.

Δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο!!

Δημοσ.

Δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο!!

Μπορεί !!!!! Με κάτι τέτοιο ή τέτοιο. Το έχω κάνει εγώ. Συνδέεις το ανταπτοράκι στην κάρτα ήχου και έχεις μια έξοδο απο κάρτα σε δυο κανάλια.Στο ένα συνδέεις μόνο το sub και στο άλλο τα ηχεία.

Δημοσ.

Μπορεί !!!!! Με κάτι τέτοιο ή τέτοιο. Το έχω κάνει εγώ. Συνδέεις το ανταπτοράκι στην κάρτα ήχου και έχεις μια έξοδο απο κάρτα σε δυο κανάλια.Στο ένα συνδέεις μόνο το sub και στο άλλο τα ηχεία.

Με αποτέλεσμα που δεν έχει όμως καμία σχέση με 2.1!
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αποτέλεσμα που δεν έχει όμως καμία σχέση με 2.1!

Σίγουρα αλλά έχεις αρκετά μπάσα τα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν τα 2.0 ηχεία.Το μόνο μείον είναι ότι πρέπει να ρυθμίζεις την ένταση από δύο διαφορετικά χειριστήρια.Ξεχωριστά για τα ηχεία και ξεχωριστά για το sub.Δεδομένου ότι και τα ηχεία μου αλλά και το sub έχουν δικό τους controller έχω βρει την χρυσή τομή.Ελάχιστο ως καθόλου sub σε μουσική και αρκετό σε ταινίες και gaming.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Εχω μητρικη Ashrock fatal1ty fx 990 killer και σκεφτομαι να παρω Genius SW-HF5.1 4800 πως τα συνδεω και πειτε μου αν αξιζουν τον κοπο

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω τα Logitech z523 τα οποια εχουν 360 sound, δηλαδη τα ηχεια βγαζουν ηχο κ απο τις δυο μεριες.Το προβλημα μου ειναι οτι ετσι οπως θα τα βαλω στο γραφειο απο πισω θα ειναι τοιχος.Λετε να ακουγονται ασχημα λογω ανακλασης του ηχου στον τοιχο?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι προς αναζήτηση 2.1 συστήματος ήχου για χρήση με ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά επειδή δεν έχω γνώση επι του θέματος θα χρειαστώ λίγο βοήθεια. Το budget που διαθέτω είναι μέχρι και 90 ευρώ χωρίς να είναι απαραίτητο να ξοδευτούν όλα. Η χρήση που κάνω είναι ταινίες και παιχνίδια. Πολύ σπάνια μουσική γιατί προτιμώ ακουστικά σε αυτή την περίπτωση. Αυτά, περιμένω γνώμες  :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...