Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι παρατηρώ διαφορά από πηγή σε πηγή ... Επίσης για την ώρα χρησιμοποιώ ένα RCA το 3.5mm jacκ του 2ευρου μέχρι να έρθει αυτό που έχω παραγγείλει. Δεν ξέρω αν θα δω βελτίωση με το άλλο απλά το αναφέρω.

Κάτι άλλο σχετικά με την απόσταση που καλό είναι να έχω από τα ηχεία ώστε να έχω μια καλύτερη ακουστική εμπειρία.... Είναι πάνω στο γραφείο μου και δίπλα από τις οθόνες μου... οπότε φυσιολογικά όπως καταλαβαίνετε η απόσταση είναι σχετικά μικρή. Πόσο προτείνετε ? 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκιμασε να τα βαλεις σε αποσταση μεταξυ τους γυρω στα 80 εκ. με 1 μ. και ελαφρα στραμενα προς εσενα. Εχω την εντυπωση πως αν τα βαλεις σε αποσταση μικροτερη των 60 εκ θα αρχισεις να χανεις στερεοφωνικη εικονα.  Επισης οσο περνει πιο μακρυα απο σενα ΑΡ-ΔΕ της οθονης. Κανε μερικες δοκιμες στυν θεση τους και οπου τα ακους καλυτερα τα αφινεις.

Εγω τα εχω περιπου 90 εκ μεταξυ τους, ΑΡ-ΔΕ και λιγο πιο πισω απο την οθονη, κρεμασμενα στον τοιχο, στο υψος του αυτιου μου. Αλλα ειναι ειδικα ηχεια για κρεμασμα στον τοιχο. Δες και τις οδηγιες, μπορει τα δικα σου να απαιτουν καποια αποσταση απο τον πισω τοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

@LuNaTiC Με γεια! Νομίζω ότι τα spektor έχουν πίσω port οπότε η απόσταση από τον τοίχο τα ευνοεί, ιδίως σε μεγαλύτερες εντάσεις. Επίσης θα πρέπει να δεις στο manual την απόσταση που προτείνει ο κατασκευαστής και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.

Εγώ τέτοιου τύπου ηχεία (hifi και όχι monitor) προτιμώ να τα βάζω να κοιτάμε μπροστά χωρίς καθόλου toe in, ιδίως αν είναι πολύ κοντά σου. Είχα διαβάσει ότι τα σχεδιάζουν να είναι πιο bright για τέτοια τοποθέτηση. Κάνε τις δοκιμές σου και βρες το σου αρέσει περισσότερο!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris2756 είπε

Δοκιμασε να τα βαλεις σε αποσταση μεταξυ τους γυρω στα 80 εκ. με 1 μ. και ελαφρα στραμενα προς εσενα. Εχω την εντυπωση πως αν τα βαλεις σε αποσταση μικροτερη των 60 εκ θα αρχισεις να χανεις στερεοφωνικη εικονα.  Επισης οσο περνει πιο μακρυα απο σενα ΑΡ-ΔΕ της οθονης. Κανε μερικες δοκιμες στυν θεση τους και οπου τα ακους καλυτερα τα αφινεις.

Εγω τα εχω περιπου 90 εκ μεταξυ τους, ΑΡ-ΔΕ και λιγο πιο πισω απο την οθονη, κρεμασμενα στον τοιχο, στο υψος του αυτιου μου. Αλλα ειναι ειδικα ηχεια για κρεμασμα στον τοιχο. Δες και τις οδηγιες, μπορει τα δικα σου να απαιτουν καποια αποσταση απο τον πισω τοιχο.

Απέχουν πάρα πολύ από τοίχο... πίσω δεν έχω θέμα... και μένα είναι απόσταση βάλε περίπου όσο 2 27άρες οθόνες και το λογικό είναι ότι ακούω πολύ καλύτερα λεπτομέρειες όσο πιο κέντρο κάθομαι 

1 ώρα πριν, elpenor είπε

@LuNaTiC Με γεια! Νομίζω ότι τα spektor έχουν πίσω port οπότε η απόσταση από τον τοίχο τα ευνοεί, ιδίως σε μεγαλύτερες εντάσεις. Επίσης θα πρέπει να δεις στο manual την απόσταση που προτείνει ο κατασκευαστής και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.

Εγώ τέτοιου τύπου ηχεία (hifi και όχι monitor) προτιμώ να τα βάζω να κοιτάμε μπροστά χωρίς καθόλου toe in, ιδίως αν είναι πολύ κοντά σου. Είχα διαβάσει ότι τα σχεδιάζουν να είναι πιο bright για τέτοια τοποθέτηση. Κάνε τις δοκιμές σου και βρες το σου αρέσει περισσότερο!

Σε ευχαριστώ πολύ ! Το να τα έχω στραμμένα προς εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερα για το γούστο μου, ακούω πολύ καλύτερα τα ψηλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα και χρονια  πολλα με υγεια και χαρα 

Αγορασα αυτα   2.1  Razer Razer Nommo V2 PRO

https://www.skroutz.gr/s/43706227/Razer-Razer-Nommo-V2-PRO-Asyrmata-Icheia-Ypologisti-2-1-me-RGB-Fotismo-kai-Bluetooth-Ischyos-300W-se-Mayro-CHroma.html#description

το ερωτημα μου ειναι τα ηχεια μπορουν να συνδεθουν με την καρτα ηχου που εχω στον  υπολογιστη  μου?

η καρτα ηχου  που εχω ειναι η  https://gr.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-ae-9

image.png.8ad97fb7a2778e7cfb7c4bf763c7da67.png

Επεξ/σία από Cubicolor
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cubicolor είπε

https://www.skroutz.gr/s/43706227/Razer-Razer-Nommo-V2-PRO-Asyrmata-Icheia-Ypologisti-2-1-me-RGB-Fotismo-kai-Bluetooth-Ischyos-300W-se-Mayro-CHroma.html#description

το ερωτημα μου ειναι τα ηχεια μπορουν να συνδεθουν με την καρτα ηχου που εχω στον  υπολογιστη  μου?

η καρτα ηχου  που εχω ειναι η  https://gr.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-ae-9

image.png.8ad97fb7a2778e7cfb7c4bf763c7da67.png

πολυ κακη επιλογη ηχειων

με τοσα λεφτα επαιρνες ενα ζευγαρι studio monitors

και τα συγκεκριμενα ηχεια απο βλεπω συνδεονται μονο με usb

• Like 1
Δημοσ.
Just now, mandragoraSCR said:

πολυ κακη επιλογη ηχειων

με τοσα λεφτα επαιρνες ενα ζευγαρι studio monitors

και τα συγκεκριμενα ηχεια απο βλεπω συνδεονται μονο με usb

μονο με usb συνδεονται?/

• Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, mandragoraSCR said:

ετσι λεει στην σελιδα της razer

Compatibility
Bluetooth connection
USB Type C to USB Type A

απλα τα παρηγκειλα.. με αντικαταβολη

δεν μου εχουν ερθει  ακομα

3 minutes ago, mandragoraSCR said:

ετσι λεει στην σελιδα της razer

Compatibility
Bluetooth connection
USB Type C to USB Type A

δηλαδη με καρτα ηχουν δεν παιζουν?

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
55 minutes ago, Cubicolor said:

απλα τα παρηγκειλα.. με αντικαταβολη

δεν μου εχουν ερθει  ακομα

δηλαδη με καρτα ηχουν δεν παιζουν?

αφου σου λεει Usb στο ενα ακρο πως θα παιξουν με καρτα ηχου ? :P .θα ελεγε mini jack αν ηταν να παιξει με καρτα ηχου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Cubicolor είπε

...

image.jpeg.8cfc0f6ccd7b1c5020017a250b02c1ff.jpeg

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, poulinos said:

αφου σου λεει Usb στο ενα ακρο πως θα παιξουν με καρτα ηχου ? :P .θα ελεγε mini jack αν ηταν να παιξει με καρτα ηχου

οποτε θα τα ακυρωσω

17 minutes ago, zacharis1955 said:

οποτε  πια θα μου ελεγες να επαιρνα?

18 minutes ago, zacharis1955 said:

αντικαταβολ,η εβαλα στο scroutz οποτε τα ακυρωσα.

35 minutes ago, zacharis1955 said:

μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο subwoofer και ενα σετακι με 2,.1 ηχεια?  για ταινιες μουσικη και ταινιες/?  θα τα συνδιασω με την καρτα  ηχου  μου

Δημοσ.
29 minutes ago, Cubicolor said:

οποτε θα τα ακυρωσω

οποτε  πια θα μου ελεγες να επαιρνα?

αντικαταβολ,η εβαλα στο scroutz οποτε τα ακυρωσα.

μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο subwoofer και ενα σετακι με 2,.1 ηχεια?  για ταινιες μουσικη και ταινιες/?  θα τα συνδιασω με την καρτα  ηχου  μου

οτι δεν θα παιξουν απο την καρτα ηχου δεν σημαινει οτι εχεις θεμα.β. value for money ειναι logitech και creative

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, poulinos said:

οτι δεν θα παιξουν απο την καρτα ηχου δεν σημαινει οτι εχεις θεμα.β. value for money ειναι logitech και creative

Σκεφτομουνα να παιρνα αυτα

https://www.klipsch.com/uk/products/promedia-heritage-2-1-multimedia-speaker-system

ειναι καλα?

αυτα συνδεονται με την καρτα ηχου?

Επεξ/σία από Cubicolor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...