LuNaTiC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 η αγορά των ηχείων έγινε κυρίως για να τα πλαισιώσω στον υπολογιστή μου οπότε ναι... δεν είχα τον χώρο που μπορεί να έχει κάποιος για να στήσει ένα hi-fi σύστημα
kstgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Στις 25/12/2024 στις 11:46 ΠΜ, panos0100 είπε Κλείνω προς τα Elac γερμανικά ηχεία είναι αν δεν κάνω λάθος, δυστυχώς ότι άκουσα από Αμερικάνικα δε μ άρεσαν καθόλου σε εμένα προσωπικά όπως JBL POLK σε ένα από τα 2 μαγαζιά που πήγα άκουσα τα ELAC https://www.ihoekfrasi.gr/Audio/Speakers/elac-debut-b5-3.html δεν ξέρω αν έχουνε μεγάλη διαφορά από τα άλλα τα ELAC που με πρότεινες και φυσικά ο ενισχυτής αφού είναι αγορασμένος από την Ηχοεκφραση απο εκει θα παρω και ηχεια και μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο ευγενέστατος τα έστειλε μέχρι Θεσσαλονίκη σε άριστη κατάσταση απο εδω απο την Γ***** πόλη μου 2 βήματα και μου τα έφεραν σπασμένα τα ηχεία Mission m31i και θα πάμε και δικαστικώς με τον συγκεκριμένο και το κατάστημα του γιατί δέχομαι και απειλές κιόλας θεσσαλονικη μενω μπορεις να πεις το ονομα του μαγαζιου εστω με πμ να μην περναω ουτε απ εξω; χρονια πολλα κιολας σε ολους 1
vasilios_n Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 https://www.thomann.de/gr/kali_audio_lp_unf.htm?glp=1&gQT=2#bewertung
zacharis1955 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, vasilios_n είπε https://www.thomann.de/gr/kali_audio_lp_unf.htm?glp=1&gQT=2#bewertung Ø Woofer μόνο 4.5" 1
bonepeeler Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 On 26/12/2024 at 17:35, vasilios_n said: https://www.thomann.de/gr/kali_audio_lp_unf.htm?glp=1&gQT=2#bewertung Για αυτο που δηλωνουν πως ειναι, μια χαρα ειναι. 1
zacharis1955 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, bonepeeler είπε Για αυτο που δηλωνουν πως ειναι, μια χαρα ειναι. E? 1
bonepeeler Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 21 minutes ago, zacharis1955 said: E? UNF Ultra Near Field
LuNaTiC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπόν παίδες ... παρέλαβα τα παρελκόμενα ... έκανα τις συνδέσεις και αυτό που παρατηρώ ως πρώτη φάση είναι οτι για να ακουστούν τα ηχεία θα πρέπει να ανοίξω την ένταση του ενισχυτή αρκετα...ας πουμε στο 50 με 55 Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? Έφτιξα τα καλώδια μόνος μου , θεωρητικά στο κόψιμο για να ενώσω τις μπανάνες "εφαγα" αρκετά καλωδιάκια.. μπορεί να είναι ένας λόγος ? Αν όχι ? Κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
vasilios_n Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, bonepeeler said: Για αυτο που δηλωνουν πως ειναι, μια χαρα ειναι. Νόμιζα ότιέλεγες για τα ADAM Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από vasilios_n
vasilios_n Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, bonepeeler said: UNF Ultra Near Field Tα woofer φαινεται να ειναι καλης ποιοτητας, παρόμοια των folcal alpha evo... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από vasilios_n 1
zacharis1955 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Λοιπόν παίδες ... παρέλαβα τα παρελκόμενα ... έκανα τις συνδέσεις και αυτό που παρατηρώ ως πρώτη φάση είναι οτι για να ακουστούν τα ηχεία θα πρέπει να ανοίξω την ένταση του ενισχυτή αρκετα...ας πουμε στο 50 με 55 Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? Έφτιξα τα καλώδια μόνος μου , θεωρητικά στο κόψιμο για να ενώσω τις μπανάνες "εφαγα" αρκετά καλωδιάκια.. μπορεί να είναι ένας λόγος ? Αν όχι ? Κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Η πηγή φταίει.
panos0100 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά μια ερώτηση τι σημαίνει ο ενισχυτής είναι ιντερνετικος, έχει κάποιες εφαρμογές όπως spotify έβαλα το ethernet πίσω άλλα δεν παίζουν, τι πρέπει να κάνω;
zacharis1955 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Παιδιά μια ερώτηση τι σημαίνει ο ενισχυτής είναι ιντερνετικος, έχει κάποιες εφαρμογές όπως spotify έβαλα το ethernet πίσω άλλα δεν παίζουν, τι πρέπει να κάνω; https://allforturntables.com/2023/06/22/what-is-a-network-amplifier/
LouCi4er Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Λοιπόν παίδες ... παρέλαβα τα παρελκόμενα ... έκανα τις συνδέσεις και αυτό που παρατηρώ ως πρώτη φάση είναι οτι για να ακουστούν τα ηχεία θα πρέπει να ανοίξω την ένταση του ενισχυτή αρκετα...ας πουμε στο 50 με 55 Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? Έφτιξα τα καλώδια μόνος μου , θεωρητικά στο κόψιμο για να ενώσω τις μπανάνες "εφαγα" αρκετά καλωδιάκια.. μπορεί να είναι ένας λόγος ? Αν όχι ? Κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Εννοεις οτι εκοψες αρκετες απο τις τριχες του πολυκλωνου καλωδιου?Αν ναι τοτε οχι,δεν ειναι αυτη η αιτια.Καλο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αλλα δεν φταιει αυτο στην περιπτωση σου.Δλδ για να καταλαβω αν εχεις τον ενισχυτη στο 35 ας πουμε δεν ακουγεται τιποτα ή ακουγονται χαμηλα?
zacharis1955 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Εννοεις οτι εκοψες αρκετες απο τις τριχες του πολυκλωνου καλωδιου?Αν ναι τοτε οχι,δεν ειναι αυτη η αιτια.Καλο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αλλα δεν φταιει αυτο στην περιπτωση σου.Δλδ για να καταλαβω αν εχεις τον ενισχυτη στο 35 ας πουμε δεν ακουγεται τιποτα ή ακουγονται χαμηλα? Η πηγή φταίει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα