zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, LuNaTiC είπε Σε αυτό αναφέρθηκα Dali Zensor 3 δεν υπάρχειι πλέον. 1
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξερω φοβαμαι μην κανω παλι λαθος αμα δεν το ακουσεις το ηχειο, 2 μαγαζια εχει εδω Θεσσαλονικη ο ενας να μην πω τι εχω τραβηξει και που εμπλεξα,ο αλλος με εβαλε μονο 2 ηχεια κι αυτα με το ζορι τα Elac και κατι JBL A130 ενω ειχε τοσα ηχεια βαριοταν, ξερεται μαγαζια για Θεσσαλονικη να παω να ακουσω καποια ηχεια;
zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Δεν ξερω φοβαμαι μην κανω παλι λαθος αμα δεν το ακουσεις το ηχειο, 2 μαγαζια εχει εδω Θεσσαλονικη ο ενας να μην πω τι εχω τραβηξει και που εμπλεξα,ο αλλος με εβαλε μονο 2 ηχεια κι αυτα με το ζορι τα Elac και κατι JBL A130 ενω ειχε τοσα ηχεια βαριοταν, ξερεται μαγαζια για Θεσσαλονικη να παω να ακουσω καποια ηχεια; Με τα Dali πας στα σίγουρα! 2
bonepeeler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παλικαρι μου, θα δωσεις 670 για ενισχυτη και μεχρι 450 κατοσταρικα για ηχεια; Δες για ενεργα. Υπαρχουν πολυ καλες λυσεις και σιγουρα θα παρεις καλυτερο ηχο. Ο πωλητης που σου ειπε πως τα ηχεια δεν ειναι πανω απο 88db, δεν ξερει που του παν τα τεσσερα. Καλυτερα να το αποφυγεις. 2 1
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, bonepeeler είπε Ρε παλικαρι μου, θα δωσεις 670 για ενισχυτη και μεχρι 450 κατοσταρικα για ηχεια; Δες για ενεργα. Υπαρχουν πολυ καλες λυσεις και σιγουρα θα παρεις καλυτερο ηχο. Ο πωλητης που σου ειπε πως τα ηχεια δεν ειναι πανω απο 88db, δεν ξερει που του παν τα τεσσερα. Καλυτερα να το αποφυγεις. Γι αυτό λέω για Θεσσαλονίκη αν έχει μαγαζιά να πας να ακούσεις κάποια ηχεία, τον ενισχυτή τον αγόρασα από το ηχοεκφραση με είπε ο άνθρωπος να ήσουν Αθήνα να ερχόσουν να ακούσεις ηχεία
zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, bonepeeler είπε .... Δες για ενεργα. Υπαρχουν πολυ καλες λυσεις και σιγουρα θα παρεις καλυτερο ηχο. .... Στη φαντασία σου βέβαια! 1 1
mandragoraSCR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, bonepeeler είπε Ρε παλικαρι μου, θα δωσεις 670 για ενισχυτη και μεχρι 450 κατοσταρικα για ηχεια; Δες για ενεργα. Υπαρχουν πολυ καλες λυσεις και σιγουρα θα παρεις καλυτερο ηχο. Ο πωλητης που σου ειπε πως τα ηχεια δεν ειναι πανω απο 88db, δεν ξερει που του παν τα τεσσερα. Καλυτερα να το αποφυγεις. Ενα ζευγαρι ενεργα με 300 ~ 400 κατοσταρικα και ενα dac με 200~300 κατοσταρικα και εχεις τον απολυτο ηχο 2
zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Ενα ζευγαρι ενεργα με 300 ~ 400 κατοσταρικα και ενα dac με 200~300 κατοσταρικα και εχεις τον απολυτο ηχο Στη φαντασία σου βέβαια! 1
bonepeeler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 30 minutes ago, zacharis1955 said: Στη φαντασία σου βέβαια! Θες να μου πεις δηλαδη πως θα παρει καλυτερο ηχο απο το dali oberon αντι απο ενα ζευγαρι kali in8 ή focal 80 evo μαζι με ενα αξιοπρεπεστατο dac απο ifi/topping. Παω πασο. 2 hours ago, panos0100 said: Γι αυτό λέω για Θεσσαλονίκη αν έχει μαγαζιά να πας να ακούσεις κάποια ηχεία, τον ενισχυτή τον αγόρασα από το ηχοεκφραση με είπε ο άνθρωπος να ήσουν Αθήνα να ερχόσουν να ακούσεις ηχεία Τον αγορασες τον yamaha ; Αν τον αγορασες, μεγεια σου. Τραβα σε κανα μαγαζι με επαγγελματικα και ακου kali in8 και focal 80 evo. Βεβαια αν πηρες τον ενισχυτη, πας μονο για παθητικα. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Στη φαντασία σου βέβαια! 24 λεπτά πριν, bonepeeler είπε Θες να μου πεις δηλαδη πως θα παρει καλυτερο ηχο απο το dali oberon αντι απο ενα ζευγαρι kali in8 ή focal Ή Adam T8V
zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bonepeeler είπε Θες να μου πεις δηλαδη πως θα παρει καλυτερο ηχο απο το dali oberon αντι απο ενα ζευγαρι kali in8 ή focal 80 evo μαζι με ενα αξιοπρεπεστατο dac απο ifi/topping. 3 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Adam T8V 🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από zacharis1955 1 1
bonepeeler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Θα ηθελα παρα πολυ να το δικαιολογησεις απο το να πετας βιντεακια σα μπεμπης.
vasilios_n Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, panos0100 said: Δεν ξερω φοβαμαι μην κανω παλι λαθος αμα δεν το ακουσεις το ηχειο, 2 μαγαζια εχει εδω Θεσσαλονικη ο ενας να μην πω τι εχω τραβηξει και που εμπλεξα,ο αλλος με εβαλε μονο 2 ηχεια κι αυτα με το ζορι τα Elac και κατι JBL A130 ενω ειχε τοσα ηχεια βαριοταν, ξερεται μαγαζια για Θεσσαλονικη να παω να ακουσω καποια ηχεια; Εγω εχω τα jbl 130 Arena, την προηγουμενη εκδοση εχει παρα πολυ καλο μπασο χωρις να βαραει. Και αυτα σε 87db το μετρο, αλλά τα παιζω με ενυσχητη sony και τα εφερα στα μετρα μου μεσα απο το μενου για εναμιση μετρο αποσταση,δεν ξερω αν αυτο γινεται και με αλλους ενυσχητες αλλης μαρκας. 6 hours ago, mandragoraSCR said: Ή Adam T8V και γιατι να μη παρει αυτα https://www.thomann.de/gr/adam_audio_d3v_black.htm 6 hours ago, bonepeeler said: Θες να μου πεις δηλαδη πως θα παρει καλυτερο ηχο απο το dali oberon αντι απο ενα ζευγαρι kali in8 ή focal 80 evo μαζι με ενα αξιοπρεπεστατο dac απο ifi/topping. Παω πασο. Τον αγορασες τον yamaha ; Αν τον αγορασες, μεγεια σου. Τραβα σε κανα μαγαζι με επαγγελματικα και ακου kali in8 και focal 80 evo. Βεβαια αν πηρες τον ενισχυτη, πας μονο για παθητικα. Για τι budget μιλαμε γιατι μονο τα ενεργα ειναι 750ε το λιγοτερο, ασε και το dac Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από vasilios_n
bonepeeler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, vasilios_n said: Εγω εχω τα jbl 130 Arena, την προηγουμενη εκδοση εχει παρα πολυ καλο μπασο χωρις να βαραει. Και αυτα σε 87db το μετρο, αλλά τα παιζω με ενυσχητη sony και τα εφερα στα μετρα μου μεσα απο το μενου για εναμιση μετρο αποσταση,δεν ξερω αν αυτο γινεται και με αλλους ενυσχητες αλλης μαρκας. και γιατι να μη παρει αυτα https://www.thomann.de/gr/adam_audio_d3v_black.htm Για τι budget μιλαμε γιατι μονο τα ενεργα ειναι 750ε το λιγοτερο, ασε και το dac Θελει να παρει ενισχυτη yamaha (γραφει και high end τρομαρα του) με 670 και να παρει και ηχεια που κοστιζουν απο 100 μεχρι 400 ευρω. Σε αυτα τα λεφτα παιρνει πολυ καλυτερο ηχο απο το να μπει στη μπουρδολογια ενισχυτη, ηχειων. Μετρημενα κουκια ειναι. Ας δει μετρησεις απο audiosciencereview και ας παρει ενα προτεινομενο ζευγαρι ενεργων στο budget του και να τελειωνει εκει το παραμυθι. 1 1
mandragoraSCR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vasilios_n είπε και γιατι να μη παρει αυτα https://www.thomann.de/gr/adam_audio_d3v_black.htm 3.5" γουφερ δεν λεει..... τα 8" τα Adam που προτεινα παραπανω του βγαινει 500ε το ζευγαρι και ενα ifi zen dac στα 200ε και με μια συνδρομη tidal για να ακουει HiRes και FLAC Με 700ε θα εχει ενα ολοκληρομενο συνολο που θα ζηλευουν πολλοι αεκτζηδες και λοιποι που το παιζουν ειδημονες στον ηχο αλλα δεν εχουν ακουσει στη ζωη τους πανω απο 10 διαφορετικα ηχεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα