Pleo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MixailDelta είπε Και εμένα μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση οι JBL σε σχέση με LG από τις δοκιμές που έκανα, ειδικά η JBL BAR STUDIO αν είχε Subwoofer θα ήταν όνειρο! Πιστεύω πάντως ότι πήρα αυτό που ήθελα με πολύ λιγότερα χρήματα και ας μην έχει asc ή night mode που με απασχολούσαν έντονα! Ε, είπε να έχει και μία χωρίς sub κι αυτή. Οι Bar 2.1, 3.1 και... 5.1 όμως έχουν ναι; Καλά, οι 3.1 και 5.1 έχουν.... δεκάιντσο sub. Βροντάει ο τόπος και σε ακούνε δυο τετράγωνα πιο κάτω. Σε παίρνουν από το αστεροσκοπείο τηλέφωνο και διαμαρτύρονται ότι τους μπερδεύεις το σεισμογράφο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo
nikos16717 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, MixailDelta είπε Polk audio magnifi mini έχει τελειώσει το απόθεμα μου είπαν στο Πετρόπουλο! https://www.skroutz.gr/s/12181519/Polk-Audio-MagniFi-Mini.html Στα δύο τελευταία καταστήματα πάντως φαίνεται άμεσα διαθέσιμη 1
GodZord Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα ψαχνω ηχεια μεχρι 150 ευρω 2.0 η 2.1 να εχουν μια καλη ποιοτητα ηχου γι αυτα τα λεφτα αν γινεται, για μουσικη ακροαση ειναι κυριως αν μπορουν να καλυπτουν εναν χωρο 20-30 τμ. επισης διαβασα μερικα σχολια απ οτι καταλαβα ο Pleo δεν τα παει καθολου τα edifier αν οντως ειναι τοσο κακα βοηθηστε με να βρω κατι καλυτερο απο Edifier r1800t III. ευχαριστω!
zacharis1955 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, GodZord είπε Καλησπέρα ψαχνω ηχεια μεχρι 150 ευρω 2.0 η 2.1 να εχουν μια καλη ποιοτητα ηχου γι αυτα τα λεφτα αν γινεται, για μουσικη ακροαση ειναι κυριως αν μπορουν να καλυπτουν εναν χωρο 20-30 τμ. επισης διαβασα μερικα σχολια απ οτι καταλαβα ο Pleo δεν τα παει καθολου τα edifier αν οντως ειναι τοσο κακα βοηθηστε με να βρω κατι καλυτερο απο Edifier r1800t III. ευχαριστω! 2.0 https://www.soundimage.gr/product/mackie-cr-5-bt-set / https://www.odes.gr/el/mackie-cr5bt-5inch-zeygos.html 2.1 https://www.soundimage.gr/product/harman-kardon-soundsticks-iii / https://www.odes.gr/el/harman-kardon-soundsticks-iii-21.html 1
Pleo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, GodZord είπε Καλησπέρα ψαχνω ηχεια μεχρι 150 ευρω 2.0 η 2.1 να εχουν μια καλη ποιοτητα ηχου γι αυτα τα λεφτα αν γινεται, για μουσικη ακροαση ειναι κυριως αν μπορουν να καλυπτουν εναν χωρο 20-30 τμ. επισης διαβασα μερικα σχολια απ οτι καταλαβα ο Pleo δεν τα παει καθολου τα edifier αν οντως ειναι τοσο κακα βοηθηστε με να βρω κατι καλυτερο απο Edifier r1800t III. ευχαριστω! Αν θες να κάνεις party, χρειάζεσαι κάτι που να έχει ισχύ. Σε τέτοιου τύπου ηχεία, εγώ θα έβαζα ένα πενηνταρικάκι ακόμα και θα πήγαινα στα Tannoy Reveal 502 με ενισχυτή 50+25W ανά ηχείο. Επίσης τα συγκεκριμένα παίζουν και midfield που σημαίνει ότι κάνουν και για σαλονάκι.
GodZord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 8:47 ΜΜ, Pleo είπε Αν θες να κάνεις party, χρειάζεσαι κάτι που να έχει ισχύ. Σε τέτοιου τύπου ηχεία, εγώ θα έβαζα ένα πενηνταρικάκι ακόμα και θα πήγαινα στα Tannoy Reveal 502 με ενισχυτή 50+25W ανά ηχείο. Επίσης τα συγκεκριμένα παίζουν και midfield που σημαίνει ότι κάνουν και για σαλονάκι. ευχαριστω πολυ! με λιγα λογια μου λες να παρω 2 τετοια?
Pleo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, GodZord είπε ευχαριστω πολυ! με λιγα λογια μου λες να παρω 2 τετοια? Αν μπορείς ναι. Είναι πραγματικά ενεργά, με αρκετή ισχύ και συγχωρούν εύκολα σε απόσταση και sweetspot. Allrounders που είπε ένας πιο πριν.
GodZord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 κατι καταλαβα επειδη τα ηχεια δεν ειναι ζευγος αρα το καθενα θελει δικο του ρευμα αρα πρεπει να συνδεθουν σε 2 διαφορετικα jack πανω στο pc? (συγνωμη δεν τα παω πολυ καλα με τα ηχεια)
Pleo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, GodZord είπε κατι καταλαβα επειδη τα ηχεια δεν ειναι ζευγος αρα το καθενα θελει δικο του ρευμα αρα πρεπει να συνδεθουν σε 2 διαφορετικα jack πανω στο pc? (συγνωμη δεν τα παω πολυ καλα με τα ηχεια) Δυο κανάλια βγάζει η έξοδος του PC κι ας τη βλέπεις μονή. Αν μιλάμε για έξοδο από motherboard τότε θες ένα καλώδιο που στη μία άκρη έχει στερεοφωνικό μικρό καρφί και στην άλλη καταλήγει σε RCA. Επάνω στα RCA βάζεις στο καθένα από ένα μονοφωνικό χοντρό καρφί το οποίο πηγαίνει αντίστοιχα στο κάθε ηχείο. Σου λέω τα πιο εύκολα να βρεις βύσματα και καλώδια, γι' αυτό και οι αντάπτορες με το χοντρό καρφί στο τέλος.
GodZord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Pleo είπε Δυο κανάλια βγάζει η έξοδος του PC κι ας τη βλέπεις μονή. Αν μιλάμε για έξοδο από motherboard τότε θες ένα καλώδιο που στη μία άκρη έχει στερεοφωνικό μικρό καρφί και στην άλλη καταλήγει σε RCA. Επάνω στα RCA βάζεις στο καθένα από ένα μονοφωνικό χοντρό καρφί το οποίο πηγαίνει αντίστοιχα στο κάθε ηχείο. Σου λέω τα πιο εύκολα να βρεις βύσματα και καλώδια, γι' αυτό και οι αντάπτορες με το χοντρό καρφί στο τέλος. ναι οπου ειναι καλυτερα η motherboard εχω και μια καρτα ηχου που χρησιμοποιω τα ακουστικα αν κανει και εκει κανενα προβλημα. ελπιζω να ειναι αυτο το καλωδιο για το οποιο μου λες.
Pleo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό είναι το καλώδιο αλλά επάνω στα RCA θα βάλεις από ένα μονοφωνικό χοντρό καρφί γιατί τέτοια είσοδο έχουν τα Tannoy. Να σου πω, ηχειάρες παίρνεις, μην πας στο απλό κόκκινο μαύρο καλώδιο. Δώσε δυο ευρώ παραπάνω και πάρε κανένα καλύτερο. 2
GodZord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Pleo είπε Αυτό είναι το καλώδιο αλλά επάνω στα RCA θα βάλεις από ένα μονοφωνικό χοντρό καρφί γιατί τέτοια είσοδο έχουν τα Tannoy. Να σου πω, ηχειάρες παίρνεις, μην πας στο απλό κόκκινο μαύρο καλώδιο. Δώσε δυο ευρώ παραπάνω και πάρε κανένα καλύτερο. ΤΕΛΕΙΟΣ!! καταλαβα πως παει!! ευχαριστω πολυ φιλε μουυυ!!!!!
nikpoth Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα εγώ. Σαν κατασκευή δεν είναι πλαστικουρα. Το βράδυ θα έχω μία πρώτη άποψη. Ψάχνω καλώδιο γιατί το 1μ. Πού είχε μέσα δεν φτάνει στο pc. Θα την βάλω προσωρινά bt. Έχω την εντύπωση ότι,cinema και gaming mode, είναι το ίδιο. Πολύ έντονο μπάσο και τα δύο. Λοιπόν , η μπάρα είναι αξιοπρεπέστατη. Στα 80 ,για όποιον ξέρει από πρίν τι αγοράζει, είναι σούπερ. Όποιος θέλει μόνο μουσική, καθαρά, πάει σε ηχεία μόνιτορ. Όποιος θέλει παιχνίδια, ταινίες, με 80 έγινε μάγκας. Στο pc την δοκίμασα ελάχιστα ,καμία ώρα assassins creed odyssey. Έχω μικρό χώρο και μου έδωσε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Μετά μπήκε στην τηλεόραση και είναι εκεί ακόμα .cinema mode ,το καλύτερο για μένα.Treble και bass έχουν αυξομείωση ανεξάρτητα από τα mode eq. Από ένταση είναι μπόμπα. Γενικά προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Για pc και τηλεόραση στα 80.. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από nikpoth
nikpoth Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 10:25 ΜΜ, MixailDelta είπε Παρέλαβα και εγώ Creative Stage 2.1 από E-shop αγορά στα 95.90€, είπα να αποφύγω τα του εξωτερικού και να έχω τα προνόμια της Ελλάδας επιστροφές, service κτλ, χαλάλι τους τα 16€, παρήγγειλα τηλεφωνικά κατά τη 13:00 και η παραγγελία ήταν στη Νίκαια στις 18:00, αύριο και εγώ το στήσιμο με την αυγούλα χαχαχα. Είδες διαφορά στην ένταση από bluetooth σε au? Με bluetooth δεν είναι τουλάχιστον 20% ,μεγαλύτερη η ένταση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα