Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σχετικά με το ARC. Έχει και η TV σου και η Stage 2.1 HDMI ARC, οπότε τι πρόβλημα υπάρχει;

Αν θες να δεις πως δουλεύει, πολύ απλά κατέβασε το manual από το support της εταιρίας.

Να εδώ: https://files.creative.com/manualdn/Manuals/TSD/14133/VTNAI7ubPt/Creative Stage QSL WW.pdf

Επειδή υπάρχει επιστροφή από το ένα μέσο στο άλλο παίζει ρόλο αν είναι in-out ή είναι το ίδιο πράγμα είτε είναι in ή out, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω. 

Πες μου και την γνώμη σου σχετικά με ηχομπάρες,ηχεία; 

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

Επειδή υπάρχει επιστροφή από το ένα μέσο στο άλλο παίζει ρόλο αν είναι in-out ή είναι το ίδιο πράγμα είτε είναι in ή out, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω. 

Υπάρχει σχήμα συνδέσεων στο manual.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Pleo είπε

Υπάρχει σχήμα συνδέσεων στο manual.

Στο manual γράφει TV Audio Output

Στην περιγραφή προϊόντος γράφει

Specifications

Supports TV (ARC) input

και απο κάτω ακριβώς

System Requirements 

• TV (ARC) input port

Η τα έχω χαμένα ή η Creative μας τρολάρει χαχαχα

Επεξ/σία από MixailDelta
Δημοσ.

Ναι, σωστά τα γράφει πάντως.

Νομίζω ότι κάπου έχεις μπερδευτεί. Απλό είναι πάντως. Συνδέεις τη θύρα HDMI ARC της TV στην αντίστοιχη είσοδο της Ηχομπάρας. Νομίζω πιο απλό δεν γίνεται.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pleo είπε

Ναι, σωστά τα γράφει πάντως.

Νομίζω ότι κάπου έχεις μπερδευτεί. Απλό είναι πάντως. Συνδέεις τη θύρα HDMI ARC της TV στην αντίστοιχη είσοδο της Ηχομπάρας. Νομίζω πιο απλό δεν γίνεται.

TV Audio Output = Hdmi(Arc) Input

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

TV Audio Output = Hdmi(Arc) Input

Σωστά, εφ' όσον η TV έχει ARC σε HDMI όπου μπορείς από εκεί να πάρεις ήχο και να το στείλεις σε μια είσοδο HDMI ARC. ARC θα πει Audio Return Channel.

Επεξ/σία από Pleo
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

Τότε οκ αλλά αυτό ήταν ένα τεράστιο μπέρδεμα για μένα και τις γνώσεις μου!

Δες το Edit μου.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπερδεύεσαι πάντως. Το σχήμα στο manual είναι ξεκάθαρο.

Μήπως χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη θύρα για κάτι άλλο ή χρειάζεσαι επιπλέον θύρες HDMI; Γιατί αυτό είναι άλλο θέμα εντελώς.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δες το Edit μου.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπερδεύεσαι πάντως. Το σχήμα στο manual είναι ξεκάθαρο.

Μήπως χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη θύρα για κάτι άλλο ή χρειάζεσαι επιπλέον θύρες HDMI; Γιατί αυτό είναι άλλο θέμα εντελώς.

Όχι μία θύρα έχω μία θα χρησιμοποιήσω, το μπέρδεμα μου είναι στα input-output ώστε να μην ρισκάρω 100€ χωρίς αποτέλεσμα, είμαι και αριστερόχειρας, αρκετές φορές μπερδεύει η λογική, είμαι καλυμμένος από τη σύνδεση, από μηχανήματα δεν μου λες τη γνώμη σου, όπως και θα χρειαζόμουν προτάσεις για ένα κατάλληλο HDMI(ARC) Cable. 

By the way για όποιον ενδιαφέρεται για Creative Stage 2.1 το E-shop έριξε την τιμή στα 95.90€ και έχει και μία κριτική! 

• Like 1
Δημοσ.

η stage είναι η καλύτερη επιλογή soundbar στα λεφτά αυτά; living room 15 τμ καλύπτει η συγκεκριμένη για χρήση σε tv και ταινίες.(σπάνια και μουσική)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου το E-shop μου είχε κάνει προσφορά μέσω e-mail Creative Stage 2.1 στα 109€, τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι το επίσημο site την δίνει στα 80€, με σκοπό να μου κάνουν καλύτερη τιμή ώστε να τους προτιμήσω, δεν μου έδωσαν καλύτερη τιμή και σήμερα βλέπω 95.90€, είναι λίγο άδικο δεν νομίζετε;

Επεξ/σία από MixailDelta
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

Όχι μία θύρα έχω μία θα χρησιμοποιήσω, το μπέρδεμα μου είναι στα input-output ώστε να μην ρισκάρω 100€ χωρίς αποτέλεσμα, είμαι και αριστερόχειρας, αρκετές φορές μπερδεύει η λογική, είμαι καλυμμένος από τη σύνδεση, από μηχανήματα δεν μου λες τη γνώμη σου, όπως και θα χρειαζόμουν προτάσεις για ένα κατάλληλο HDMI(ARC) Cable. 

Δεν υπάρχει προδιαγραφή ARC στα καλώδια. Στις θύρες υπάρχει.

Μόλις τώρα, MixailDelta είπε

Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου το E-shop μου είχε κάνει προσφορά μέσω e-mail Creative Stage 2.1 στα 109€, τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι το επίσημο site την δίνει στα 80€, με σκοπό να μου κάνουν καλύτερη τιμή ώστε να τους προτιμήσω, δεν μου έδωσαν καλύτερη τιμή και σήμερα βλέπω 95.90€, είμαι λίγο άδικο δεν νομιζετε;

Καθόλου άδικο. Οι προσφορές δεν είναι για πάντα. Θα μπορούσε να ήταν και ανάποδα.

• Thanks 1
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, Pleo είπε

Οπότε Hdmi 2.0 high speed with ethernet και για μελλοντική επένδυση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, haris013 είπε

η stage είναι η καλύτερη επιλογή soundbar στα λεφτά αυτά; living room 15 τμ καλύπτει η συγκεκριμένη για χρήση σε tv και ταινίες.(σπάνια και μουσική)

Στην τιμή που έχει στο ευρωπαικό site ναι. Δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο. Κάποιες ελλείψεις όπως έλλειψη αποκωδικοποίησης Dolby και ότι το sub είναι ενσύρματο δεν νομίζω ότι αλλάζουν την εικόνα. Εξ' άλλου έχει και βασικές ρυθμίσεις που σε άλλες οικονομικές ηχομπάρες δεν είναι αυτονόητες. Όπως και η Θύρα HDMI ARC. Σε αυτή την τιμή δηλαδή... .

3 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

Οπότε Hdmi 2.0 high speed with ethernet και για μελλοντική επένδυση;

Μια χαρά.

20 λεπτά πριν, MixailDelta είπε

By the way για όποιον ενδιαφέρεται για Creative Stage 2.1 το E-shop έριξε την τιμή στα 95.90€ και έχει και μία κριτική! 

Μεταξύ μας, σε σχέση με τη συγκεκριμένη κριτική.... γκουχ γκουχ. Ούτε δελτίο τύπου να ήτανε... . 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Pleo είπε

Καθόλου άδικο. Οι προσφορές δεν είναι για πάντα. Θα μπορούσε να ήταν και ανάποδα.

Δεν έγινε ανάποδα όμως, τέλος πάντων δεν πειράζει. 

10 λεπτά πριν, Pleo είπε

Στην τιμή που έχει στο ευρωπαικό site ναι. Δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο. Κάποιες ελλείψεις όπως έλλειψη αποκωδικοποίησης Dolby και ότι το sub είναι ενσύρματο δεν νομίζω ότι αλλάζουν την εικόνα. Εξ' άλλου έχει και βασικές ρυθμίσεις που σε άλλες οικονομικές ηχομπάρες δεν είναι αυτονόητες. Όπως και η Θύρα HDMI ARC. Σε αυτή την τιμή δηλαδή... .

Μια χαρά.

Μία ακόμα παράμετρος για το αν θα αγοράσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό δεν είναι και η υποστήριξη αν κάτι δεν πάει καλά πχ ελαττωματικό προϊόν, έξοδα αποστολής, χρόνος καθυστέρησης κτλ ;

11 λεπτά πριν, Pleo είπε

Μια χαρά.

Μεταξύ μας, σε σχέση με τη συγκεκριμένη κριτική.... γκουχ γκουχ. Ούτε δελτίο τύπου να ήτανε... . 😉

Μακάρι να είναι αληθινή τουλάχιστον γιατί όλο και πλησιάζω! 

Επεξ/σία από MixailDelta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...