Pleo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Αυτή δεν έχει τις κατάλληλες εξόδους για φίλτρα κλπ. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τώρα δε καίγομαι για φίλτρα! Σιγά σιγά όμως όλα θα γίνουν!! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από olimpiakos 7
Pleo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως δεν καίγεσαι για φίλτρα, αφού είναι αναγκαία για να συνδέσεις το sub. Με την καρτούλα που πήρες απλά έχεις φτιάξει ήχο για τα ακουστικά, άντε και για κανένα 2.0. Όχι για 2.1. Για να καταλάβεις, όταν παίζει sub στο σύστημα, και ειδικά όταν μιλάμε για αυτό που έχεις που δεν έχει καθόλου κανένα φίλτρο επάνω του (ρύθμιση crossover), τότε πρέπει να βρεις φίλτρα από αλλού. Στην επεξεργασία του σήματος δηλαδή. Κατόπιν δρομολογείται ο φιλτραρισμένος ήχος στην αντίστοιχη έξοδο και πάει στο sub. Τώρα με τον συνδυασμό αυτόν που έχεις απλά καλύτερα να μην συνδέσεις καθόλου το sub. Έπρεπε να μας ακούσεις και να πας σε κάρτα με διακριτές εξόδους. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Pleo
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Bilbo1 είπε Pleo, γνώμη για τα creative T15? Τα έχω αχρησιμοποίητα. Δεν μου άρεσαν. Μια βδομάδα τα είχα στο pc μετά στο κουτί τους
Bilbo1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Pleo είπε Θεωρώ ότι η creative stage air εκμεταλεύεται καλύτερα το bluetooth γιατί είναι και φορητή (την παίρνεις μαζί σου όπου θες) αλλά τα Τ15 είναι καλύτερα σε μουσική. Ως επιλογές, αν γίνουν συνειδητά είναι πολύ καλές και οι δυο. Αλλά μην περιμένεις θαύματα. Όταν θα ανεβάσεις στάθμη θα έχεις συμπίεση και στα δυο. ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Αναφορά σε κείμενο Τα έχω αχρησιμοποίητα. Δεν μου άρεσαν. Μια βδομάδα τα είχα στο pc μετά στο κουτί τους Ποια χρησιμοποιείς τώρα? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Bilbo1
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bilbo1 είπε ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Ποια χρησιμοποιείς τώρα? Έβαλα πάνω το πολύ παλιό μου ηχοσύστημα από το 1985. Έναν Cyrus one με κάτι mission ηχεία Άσχετο ... σήμερα πήρα για το main σύστημα μου κεντρικό ηχείο περίπου καινούργιο σε τρελή τιμή . Το chario syntar 505 . Είμαι χαρούμενος λέμε Ηταν ένας παππούς που είχε αποθήκη hi fi . Να είχα λεφτά θα τα σήκωνα όλα που είχε Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από TEOKOS
Pleo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Cyrus, mission, chario... τι λε ρε φίλε; Κι εμείς εδώ ψάχνουμε με το φακό αν το τάδε πλαστικό ηχειάκι ταιριάζει με την τάδε κάρτα ήχου της πυρκαγιάς... . Δώκου του τώρα αλύπητα που πήρες το κεντρικό! Δεν ξέρω τι είχες πριν και αν είχες καν κεντρικό, πάντως έχει πολύ πληροφορία που πάει εκεί σε πολυκάναλο... программа.
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Είχα ένα b&w τό έδωσα με τα προηγούμενα main. Όσο για αυτά που λες , τα πιο καλά μηχανήματα κοστίζουν Αν δεν είναι κάποιος χομπίστας πρέπει να το φυσά το παραδάκι για να τα αποκτήσει όλα με την μία. Ο χομπίστας αγοράζει και μετά πουλάει και παίρνει κάτι καλύτερο. Ευτυχως στον κόσμο των αναλογικών ,τα μηχανήματα κρατάνε τιμή. Τι να πούνε και αυτοί που έχουν τρέλα π.χ με τις κάρτες γραφικών που σε ένα χρόνο οι τιμές πατώνουν και πριν τις αγοράσουν σκέφτονται να τις πουλήσουν μην τους μείνει για σουβέρ
Pleo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ψιλοδιαφωνώ. Ο χομπίστας το χτίζει σιγά σιγά το σύστημα με μεράκι. Αυτός είναι ο τρόπος ο σωστός. Οι τράμπες σε ένα σπορ που το προϊόν δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης κάνουν το προϊόν να χάνει την αξία του πολύ γρήγορα και καταλήγει να είναι ψυχαναγκαστικό το σπορ χωρίς αρχή και τέλος. Μεγάλη κουβέντα. Ας μείνουμε στα ηχεία.
Vangelis_D9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Creative T15 και τα μεγαλύτερα της ίδιας σειρά καλύτερα ξεχάστε τα. Είχα τα Τ10, και τα Τ40 φίλου μου για ένα διάστημα πριν αποφασίσει να τα πουλήσει, τα οποία δεν έχουν ιδαίτερη διαφορά και μπορώ να πω ότι είναι πλέον ξεπερασμένες κατασκευές. Αρκετά καλά για την εποχή τους - δεκαετίας - όταν όντως κάνανε μια διαφορά από τις άλλες πλαστικούρες γιατί είχαν πιο ακριβή ήχο αλλά με περιορισμούς, να μην τα τσίτωνες, να μην κάνεις πάρτι, για ταινιούλες και γιουτούμπ μόνο έτσι στέκονταν μια χαρά και καλύτερα από τον τότε ανταγωνισμό. Μουσική ΔΕΝ, μόνο τα Τ40 αντέχονταν. Σήμερα όμως ο ανταγωνισμός είναι σκληρότερος και αυτά ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσο κι αν τα επαναπροωθούν με "βελτιώσεις". Χίλιες φορές τα "πριονίδια" της Edifier (να τη μπω πάλι στο φίλο Pleo) παρά αυτά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Vangelis_D9
fatals Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Mackie cr3, presonus Eris 3.5 ή κάτι άλλο; Στο ίδιο μπάτζετ.
Vangelis_D9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, fatals είπε Mackie cr3, presonus Eris 3.5 ή κάτι άλλο; Στο ίδιο μπάτζετ. Προτίμησή μου τα Mackie με συνδυασμό καλής κάρτας ήχου. Αλλά δώσε κάτι παραπάνω - 20 ευρώ είναι - για τα CR4, έχουν διαφορά ως πιο αξιόπιστα. Τα CR3 δεν ενθουσιάζουν από διάφορες κριτικές ενώ τα άλλα που τα άκουσα με καλή κάρτα είναι ωραία. 1
Pleo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Σήμερα όμως ο ανταγωνισμός είναι σκληρότερος και αυτά ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσο κι αν τα επαναπροωθούν με "βελτιώσεις". Χίλιες φορές τα "πριονίδια" της Edifier (να τη μπω πάλι στο φίλο Pleo) παρά αυτά. Εννοείται ότι αυτά τα δύο δεν είναι ανταγωνιστικά. Απευθύνονται τα creative σε κάποιον που δεν έχει χώρο αριστερά και δεξιά, με τις όποιες εκπτώσεις ποιότητας συνεπάγεται αυτό στα λίτρα της καμπίνας, ενώ τα πριονίδια σε εκείνους που μπαίνουν στο σουπερμάρκετ και παίρνουν ό,τι μεγαλύτερο και οικονομικότερο βλέπουν. Η σύγκριση είναι σάπια μήλα με τρύπιο Styrofoam. Γι' αυτό προτρέπουμε στους φίλους αυτές οι αγορές να γίνονται συνειδητά και με πολύ μεγάλη προσοχή για τις συνέπειες εκατέρωθεν και κατόπιν.
Vangelis_D9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pleo είπε Εννοείται ότι αυτά τα δύο δεν είναι ανταγωνιστικά. Απευθύνονται τα creative σε κάποιον που δεν έχει χώρο αριστερά και δεξιά, με τις όποιες εκπτώσεις ποιότητας συνεπάγεται αυτό στα λίτρα της καμπίνας, ενώ τα πριονίδια σε εκείνους που μπαίνουν στο σουπερμάρκετ και παίρνουν ό,τι μεγαλύτερο και οικονομικότερο βλέπουν. Η σύγκριση είναι σάπια μήλα με τρύπιο Styrofoam. Γι' αυτό προτρέπουμε στους φίλους αυτές οι αγορές να γίνονται συνειδητά και με πολύ μεγάλη προσοχή για τις συνέπειες εκατέρωθεν και κατόπιν. Τουλάχιστον συμφωνούμε για τα Creative και την τελευταία σου φράση, την οποία υπογράφω με χέρια και πόδια. Για τα ενδιάμεσα που λες ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (καρδούλα)
Pleo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε Τουλάχιστον συμφωνούμε για τα Creative και την τελευταία σου φράση, την οποία υπογράφω με χέρια και πόδια. Για τα ενδιάμεσα που λες ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (καρδούλα) Και για τα πριονοφάηερ συμφωνείς απλά δεν θες να το παραδεχτείς 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα