Προς το περιεχόμενο

Οδηγός επιλογής ηχείων για τον υπολογιστή μας.

WalkerSW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τελευταιο...

Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης για ηχοσύστημα 5.1 να δουλεύει πάνω σε pc.

Εκ των προτερων να αναφέρω ότι έχω ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα ήχου.

Προτείνεται να πάω σε μια έτοιμη λύση  για pc(έχω βρει εδώ στο forum τα Logitech z906 στα 200 ευρώ),

η σε κάποιο home cinema που με οποια  μετατροπή χρειαστεί να το συνδέσω με το pc?

Η κυρια χρήση μου είναι μουσική(έχω τα z2300),αλλα με ενδιαφέρει πλέον και ο surround ήχος (για κανένα game,ταινία).

Συγνώμη αν εγινα κουραστικος...   :-) 

Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης για ηχοσύστημα 5.1 να δουλεύει πάνω σε pc.

Εκ των προτερων να αναφέρω ότι έχω ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα ήχου.

Προτείνεται να πάω σε μια έτοιμη λύση  για pc(έχω βρει εδώ στο forum τα Logitech z906 στα 200 ευρώ),

η σε κάποιο home cinema που με οποια  μετατροπή χρειαστεί να το συνδέσω με το pc?

Η κυρια χρήση μου είναι μουσική(έχω τα z2300),αλλα με ενδιαφέρει πλέον και ο surround ήχος (για κανένα game,ταινία).

Συγνώμη αν εγινα κουραστικος...   :-) 

Ας αρχισουμε με τα βασικα!! κατάλληλο χώρο να τα στίσεις σωστά έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομε να αγορασω μια κάρτα ηχου για να την συνδυάσω με τα  edifier r1800t http://www.edifier-international.com/products/edifier-studio/r1800t-iii που αγόρασα πρόσφατα για να ολοκληρώσω(προς το παρόν) την αναβάθμιση στον ήχο μου. 

Σκέφτομαι για την Sound-Blaster-X-Fi-HD http://www.soundblaster.com/products/Sound-Blaster-X-Fi-HD.aspx

Ποιο πολύ ενδιαφερομαι για μια multimedia καρτα πρωτίστως  για αναπαραγωγή μουσικής και λιγοτερο για  games και καμιά ταινία ,δεν με ενδιαφέρει ηχογράφηση η κατι αλλο . 

Επεξ/σία από Votritis

BEST 2.1 ηχεια για gaming κυριως,και μετα για μουσική, μεχρι 50€ ειναι ταα?? :) θα προτιμούσα απο eshop μιας και ειναι διπλα μου. (δεν είναι για μενα τα ηχεια αλλα λεμε τωρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...