d4mage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε https://www.e-shop.gr/gembird-spk901-21-multimedia-speakers-p-PER.584616 (τα έχω σε τηλεόραση, πολύ καθαρός & αρκετά δυνατός ήχος και λεπτομερής ρύθμιση του μπάσου ανάλογα με τις ανάγκες σου)... http://plus3.gr/genius-speakers-2way-2-1-32w-brown-wooden-all-1line-in-genius-59572 https://tronix.gr/genius-sw-hf2-1-1700---speakers-wood_p1788.html Τα πρώτα είναι εντελώς άσχημα και άκυρα πάνω στο γραφείο, ούτε στο xfiles τέτοιο χάλι. Αναφέρεις πως τα έχεις στην τηλεόραση, θες να πεις πως είναι οκ για μια αντίστοιχη xrρήση στο pc άλλα όχι στο θέμα της μουσικής; Τα δύο τελευταία ίδιες τιμές, ποιες οι διαφορές τους;
zacharis1955 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2018 στις 12:32 ΜΜ, Havik είπε Συγκρίνεις edifier με τα JBL 305 ok, επίσης με εσένα λίγες φορές συμφωνώ, θάβεις την Logitech και προτείνεις genius, όπως και κάτι άλλες μάρκες όπως τα gembird spk901 που είναι πλαστικούρες και ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα «μπουμ μπουμ» ηχεία αλλά κατά τα άλλα τα Logitech Z333 είναι κακά και «μπουμ μπουμ». Η edifier είναι μια χαρά και άνετα θα αγόραζα, genius ποτέ! Edit: βέβαια έχεις πάρει «επ’ώμου» το θέμα οπότε δεν ξέρω αν θα έρεπε να μιλάω, στην τελική αυτό που μετράει είναι αυτοί που αγόρασαν τα ηχεία που τους είπες να έμειναν ευχαριστημένοι. Την σύγκριση την έκανες εσύ και μάλιστα μεταξύ πραγμάτων που δεν γνωρίζεις ακριβώς, τα Gembird SPK901 δεν είναι καθόλου μπούμ μπούμ και φυσικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα σαβουρο- Logitech Z333... P.S: Το αν συμφωνείς ή όχι με 'μένα όπως και το αν θ' αγόραζες ή όχι Genius μου είναι παντελώς αδιάφορο! 13 λεπτά πριν, d4mage είπε 1. Τα πρώτα είναι εντελώς άσχημα και άκυρα πάνω στο γραφείο, ούτε στο xfiles τέτοιο χάλι. Αναφέρεις πως τα έχεις στην τηλεόραση, θες να πεις πως είναι οκ για μια αντίστοιχη xrρήση στο pc άλλα όχι στο θέμα της μουσικής; 2. Τα δύο τελευταία ίδιες τιμές, ποιες οι διαφορές τους; 1. Μια χαρά ηχεία είναι για γενική χρήση και ειδικά για τα λεφτά τους... 2. Λιγο καλύτερα τα SW-HF2.1 1700... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από zacharis1955
bobptz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/gembird-spk901-21-multimedia-speakers-p-PER.584616 Τα ηχεία έχουν πρόβλημα. Πολλές φορές όταν κλείνω το διακόπτη και μετά τον ανοίγω, δε βγάζουν καθόλου ήχο. Θα πρέπει να αποσυνδέσω το αριστερό (κόκινο καλώδιο) ηχειάκι και να το ξαναβάλω. Μετά παίζουν. Επίσης η συγκεκριμένη έξοδος (βύσμα), κάνει θόρυβο στην επανασύνδεση. Εσείς που είστε πιο έμπειροι σας λέει κάτι? Να ζητήσω αλλαγή? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από bobptz
Havik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lnwolfgr είπε Spoiler Παιδιά για να ακουστεί το "μπάσο" βαθύ και καθαρό. Χρειάζεστε ηχείο απο 8 ίντσες και πάνω, οτι απόκριση συχνοτήτων και αν έχει, είναι τόσο μικρά που δεν πάλλονται αρκέτα, ώστε να ακούγωνται αυτές οι συχνότητες. Ολα αυτά που βλέπω, και εγώ για παιχνίδια τα παίρνω. Ακομα και τα jbl που είναι επίτηδες "boomμαριστα" δεν παλεύωνται Τα jbl που πρώτηνε ενας φίλος, ΔΕΝ είναι ηχεία για μουσική, αλλα ηχεια monitor είναι για home studio καταστάσεις, και ακόμα και για αυτήν την χρήση δεν τα προτείνω Πολύ μπάσο για μονιτορ, τα Yamaha H7 είναι στην κατηγορία τιμής τα καλύτερα Θα λάτρευες τα Tannoy reveal 502, λιγότερο μπάσο από τα JBL πιο καθαρές ψηλές/μεσαίες συχνότητες. 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Την σύγκριση την έκανες εσύ και μάλιστα μεταξύ πραγμάτων που δεν γνωρίζεις ακριβώς, τα Gembird SPK901 δεν είναι καθόλου μπούμ μπούμ και φυσικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα σαβουρο- Logitech Z333... P.S: Το αν συμφωνείς ή όχι με 'μένα όπως και το αν θ' αγόραζες ή όχι Genius μου είναι παντελώς αδιάφορο! Την σύγκριση την έκανα εγώ καθώς θεωρώ ότι στα 240€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές από ότι τα edifier πιο πίσω. Αν δεν σε νοιάζει η γνώμη μην την σχολιάζεις…. επίσης για τον x, ψ λόγο δεν γουστάρεις Logitech και την κράζεις, εγώ είχα 3 ζευγάρια από αυτή και για τα λεφτά τους ήταν όλα μια χαρά , τέλος αν το 1955 είναι ημερ/νια γέννησης δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για ηχεία, δεν ακούς τις μισές συχνότητες -- Για μένα είναι όλα ηχεία και το τέλειο/καλύτερο ηχείο θα ήταν αυτό που θα μου επέτρεπε να ακούω ακριβώς αυτό που ήθελε π.χ. ο κιθαρίστας, που ένα τρακάρισμα σε μια ταινία θα ακουγόταν έτσι ακριβώς όπως θα ακουγόταν και στην πραγματικότητα, σίγουρα μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τα ηχεία σύμφωνα με το budget, αλλά ταμπέλες τύπου “studio” , “audiophile” κτλ δεν τις δέχομαι, είναι καθαρό μαρκετινγκ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Havik
zacharis1955 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, bobptz είπε https://www.e-shop.gr/gembird-spk901-21-multimedia-speakers-p-PER.584616 Τα ηχεία έχουν πρόβλημα. Πολλές φορές όταν κλείνω το διακόπτη και μετά τον ανοίγω, δε βγάζουν καθόλου ήχο. Θα πρέπει να αποσυνδέσω το αριστερό (κόκινο καλώδιο) ηχειάκι και να το ξαναβάλω. Μετά παίζουν. Επίσης η συγκεκριμένη έξοδος (βύσμα), κάνει θόρυβο στην επανασύνδεση. Εσείς που είστε πιο έμπειροι σας λέει κάτι? Να ζητήσω αλλαγή? Eπιστροφή και αντικατάσταση... 5 ώρες πριν, Havik είπε Θα λάτρευες τα Tannoy reveal 502, λιγότερο μπάσο από τα JBL πιο καθαρές ψηλές/μεσαίες συχνότητες. Την σύγκριση την έκανα εγώ καθώς θεωρώ ότι στα 240€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές από ότι τα edifier πιο πίσω. Αν δεν σε νοιάζει η γνώμη μην την σχολιάζεις…. επίσης για τον x, ψ λόγο δεν γουστάρεις Logitech και την κράζεις, εγώ είχα 3 ζευγάρια από αυτή και για τα λεφτά τους ήταν όλα μια χαρά , τέλος αν το 1955 είναι ημερ/νια γέννησης δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για ηχεία, δεν ακούς τις μισές συχνότητες -- Για μένα είναι όλα ηχεία και το τέλειο/καλύτερο ηχείο θα ήταν αυτό που θα μου επέτρεπε να ακούω ακριβώς αυτό που ήθελε π.χ. ο κιθαρίστας, που ένα τρακάρισμα σε μια ταινία θα ακουγόταν έτσι ακριβώς όπως θα ακουγόταν και στην πραγματικότητα, σίγουρα μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τα ηχεία σύμφωνα με το budget, αλλά ταμπέλες τύπου “studio” , “audiophile” κτλ δεν τις δέχομαι, είναι καθαρό μαρκετινγκ. Τρία ζευγάρια Logitech? WOW! Mιλάμε δηλαδή για άτομο με...δυσθεώρητα standard στο αντικείμενο! 1
d4mage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, zacharis1955 είπε 2. Λιγο καλύτερα τα SW-HF2.1 1700... Πάνω σε τι είναι λίγο καλύτερα;
lnwolfgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι είναι πολυ καλά ηχεία είναι αρκετά "ουδετερα" , εχω περασει απο tannoy, klipsh, jbl, wharfedale, yamaha, crystal audio, b&w και μερικά ηχεία ιδιοκατασκευής. Τώρα είμαι με τα b&w 603s2 και έχουν λατρεμένο ηχο, αλλά χρειάζονται πολυ ρεύμα, είναι απο τα καλύτερα ηχεία που εχω ακούσει ever άλλαξα και τα tweeter και "κελαιδάνε" τα ηχεια και για τα jbl έχεις δίκιο καλύτερα τα jbl εστω και μονιτορς απο τα edifier στην τιμή τους. 12 ώρες πριν, Havik είπε Θα λάτρευες τα Tannoy reveal 502, λιγότερο μπάσο από τα JBL πιο καθαρές ψηλές/μεσαίες συχνότητες. Την σύγκριση την έκανα εγώ καθώς θεωρώ ότι στα 240€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές από ότι τα edifier πιο πίσω. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη λετε τι κακο εχουν τα logitech οριστε ενα παραδειγμα για να μην πρηζετε ουμπαλα και αλλο! Το οτι μας κοροιδευει καταμουτρα οχι ε; Θα πουμε σιγα και τι εγινε μωρε!! Αλλα εγω δε το δεχομαι! Οταν σκας 50-60-70 αδερφε το προιον θελω να ειναι λειτουργικο οπως το βλεπω και οχι να μου βαζεις πλαστικα!! Αυτα για μερικους!... Φιλικα Επισης Ζαχαρη δεν προτεινεις κανενα Logitech απτο φθηνοτερο μεχρι το ακριβοτερο;; Επισης υπαρχει κανενα logitech που να κοντραρεται σε Edifier 2.0 ;; πχ οπως με αυξουσα τιμη προϊοντως Edifier R1100, Edifier R1280T, Edifier R1010BT, Edifier R1580MB, Edifier R1600T III (μεχρι εδω που φτανει 100 ευρω) (Εχω κοντρα με ενα φιλο μου γιαυτο σε ρωταω...) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από olimpiakos 7
Havik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε Επειδη λετε τι κακο εχουν τα logitech οριστε ενα παραδειγμα για να μην πρηζετε ουμπαλα και αλλο! Το οτι μας κοροιδευει καταμουτρα οχι ε; Θα πουμε σιγα και τι εγινε μωρε!! Αλλα εγω δε το δεχομαι! Οταν σκας 50-60-70 αδερφε το προιον θελω να ειναι λειτουργικο οπως το βλεπω και οχι να μου βαζεις πλαστικα!! Αυτα για μερικους!... Φιλικα Nαι συμφωνώ είναι fail το διακοσμητικό tweeter αλλά είναι ΟΛΑ τα ηχεία της έτσι; Επίσης στην τελική το σημαντικότερο ακούγετε καλύτερα η χειρότερα από κάποιο άλλο στα ίδια χρήματα; Θυμάμαι κάποιος έκραζε την Logitech ότι έχει πλαστικές καμπίνες και δεν ακούγονται καλά κτλ κτλ αλλά όταν είναι όλα πλαστικά ακόμα και το woofer –που συνήθως είναι κόντρα πλακέ στα Logitech- σε άλλες φτηνές εταιρίες τότε δεν μας πειράζει και ακούγονται τέλεια... τεσπα αυτό που λέω είναι ότι η Logitech έχει βγάλει πολλά αξιόλογα ηχεία και κάποια που δεν αξίζουν όπως όλες οι εταιρίες, η ίδια είναι πολύ καλή με άριστο after sale service οπότε είναι λίγο άδικο να γίνονται γενικεύσεις και να εξυμνούνται σαπάκια για άγνωστο λόγο. @zacharis1955 Οκ το καταλάβαμε τα έχεις ακούσει όλα και έχεις άποψη για όλα, πάμε παρακάτω, εσύ και τα χρυσά audiophile αυτιά σου. 1
zacharis1955 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, olimpiakos 7 είπε ... Επισης Ζαχαρη δεν προτεινεις κανενα Logitech απτο φθηνοτερο μεχρι το ακριβοτερο;; Επισης υπαρχει κανενα logitech που να κοντραρεται σε Edifier 2.0 ;; πχ οπως με αυξουσα τιμη προϊοντως Edifier R1100, Edifier R1280T, Edifier R1010BT, Edifier R1580MB, Edifier R1600T III (μεχρι εδω που φτανει 100 ευρω) (Εχω κοντρα με ενα φιλο μου γιαυτο σε ρωταω...) Όχι, δεν υπάρχει, η τελευταία καλή προσπάθεια της Logitech σε ηχεία ήταν το 2004 με τα Z-5500, έκτοτε μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές... 29 λεπτά πριν, Havik είπε ... @zacharis1955 Οκ το καταλάβαμε τα έχεις ακούσει όλα και έχεις άποψη για όλα, πάμε παρακάτω, εσύ και τα χρυσά audiophile αυτιά σου. Όλα όχι αλλά αρκετά και σίγουρα πολύ περισσότερα από 'σένα... 1 1
Havik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Όχι, δεν υπάρχει, η τελευταία καλή προσπάθεια της Logitech σε ηχεία ήταν το 2004 με τα Z-5500, έκτοτε μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές... Όλα όχι αλλά αρκετά και σίγουρα πολύ περισσότερα από 'σένα... Spoiler Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Havik
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αποτι καταλαβαινω για να προτεινει 2.0 ο Ζαχαρης (μονο σαυτο θα αναφερθω) λογικα τα λεει, επειδη τα 2.1 στην ιδια κατηγορια τιμης, ειτε μπουκωνουν σε υψηλες εντασεις(κλασσικα) ειτε δεν ακουγονται καλα οι μεσαιες(στο περιπου) και καποιες υψηλες ειναι εξαφανισμενες, ειτε μπουκωνει το μπασο τις υπολοιπες, ειτε δεν ειναι πιστος ο ηχος! Σαυτο εν μερει θα συμφωνησω! Εχω δικιο @zacharis1955 ;;
zacharis1955 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, olimpiakos 7 είπε Αποτι καταλαβαινω για να προτεινει 2.0 ο Ζαχαρης (μονο σαυτο θα αναφερθω) λογικα τα λεει, επειδη τα 2.1 στην ιδια κατηγορια τιμης, ειτε μπουκωνουν σε υψηλες εντασεις(κλασσικα) ειτε δεν ακουγονται καλα οι μεσαιες(στο περιπου) και καποιες υψηλες ειναι εξαφανισμενες, ειτε μπουκωνει το μπασο τις υπολοιπες, ειτε δεν ειναι πιστος ο ηχος! Σαυτο εν μερει θα συμφωνησω! Εχω δικιο @zacharis1955 ;; Ναι, κάπως έτσι... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από zacharis1955 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Ζαχαρη, πες μου ηχεια μέχρι 100 ευρώ! (Δεν είναι για μένα) Δεν έχουμε θέμα αν θα ναι 2.0 ή 2.1 ότι είναι καλύτερο!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από olimpiakos 7
zacharis1955 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ζαχαρη, πες μου ηχεια μέχρι 100 ευρώ! (Δεν είναι για μένα) Δεν έχουμε θέμα αν θα ναι 2.0 ή 2.1 ότι είναι καλύτερο!! 2.0 https://www.websupplies.gr/filterSearch?cid=0&q=Edifier+R1280DB&sid=True&isc=true&adv=true 2.1 https://www.vnp.gr/edifier-c2xd-pc-lautsprecher.html Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από zacharis1955 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα