Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Για να σου γεμίσουν το σπίτι μπούμ μπούμ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί...

τα έχετε ακούσει ποτέ πραγματικά κύριε Ζαχαρία?

στο δωμάτιο που τα έχω, με της ρυθμίσεις που έχω, στην μουσική που παίζω είναι εξαιρετικά θα το ξαναπώ.Ιδικά για τα 45 ευρώ που έχουν (ήδη έχουν εξαντληθεί παρεμπιπτόντως) 

Εχω αρχίσει να νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από edifier και genius είναι ηχορύπανση,φασαρία,μπουμ μπουμ.. 

Μια χαρά είναι τα ηχεία, ούτε πλαστικά,ούτε με θορύβους (στατικούς στην αναμονή, τρίξιμο σε υψηλές εντάσεις κλπ) ούτε τίποτα. 

Παράπονο δεν έχω 1 χρόνο σχεδόν τώρα. Ούτε από τα ηχεία ούτε από την γειτονιά...

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, madnifestah είπε

τα έχετε ακούσει ποτέ πραγματικά κύριε Ζαχαρία?

στο δωμάτιο που τα έχω, με της ρυθμίσεις που έχω, στην μουσική που παίζω είναι εξαιρετικά θα το ξαναπώ.Ιδικά για τα 45 ευρώ που έχουν (ήδη έχουν εξαντληθεί παρεμπιπτόντως) 

Εχω αρχίσει να νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από edifier και genius είναι ηχορύπανση,φασαρία,μπουμ μπουμ.. 

Μια χαρά είναι τα ηχεία, ούτε πλαστικά,ούτε με θορύβους (στατικούς στην αναμονή, τρίξιμο σε υψηλές εντάσεις κλπ) ούτε τίποτα. 

Παράπονο δεν έχω 1 χρόνο σχεδόν τώρα. Ούτε από τα ηχεία ούτε από την γειτονιά...

Tα είχε αγοράσει φίλη πέρσι την άνοιξη από crazy sundays του e-shop, για πιτσιρικάδες που γουστάρουν μπούμ μπούμ κι έτσι είναι μια χαρά αλλά για ν' ακούς μουσική όχι και γι' αυτό τα χάρισε στον ανηψιό της...

Μεχρι 100-150άρικο αξιοπρεπή σε 2.1 μόνο Edifier & Genius, από εκεί και πάνω μέχρι 200 πας σε Klipsch ProMedia 2.1, Harman Kardon SoundSticks III, Microlab FC50BT, M-Audio AV32.1...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Tα είχε αγοράσει φίλη πέρσι την άνοιξη από crazy sundays του e-shop, για πιτσιρικάδες που γουστάρουν μπούμ μπούμ κι έτσι είναι μια χαρά αλλά για ν' ακούς μουσική όχι και γι' αυτό τα χάρισε στον ανηψιό της...

Μεχρι 100-150άρικο αξιοπρεπή σε 2.1 μόνο Edifier & Genius, από εκεί και πάνω μέχρι 200 πας σε Klipsch ProMedia 2.1, Harman Kardon SoundSticks III, Microlab FC50BT, M-Audio AV32.1...

ok την πήρα την απάντηση μου..

Φαντάζομαι λιπών μια ζωή θα είμαι πιτσιρικάς γιατί δεν ακούω "μουσική"..

ακούω αυτούς τους τσόγλανος που κοπανάν κιθάρες και τύμπανα και γκαρίζουν. Ναι την μουσική (αν και δεν λέγετε μουσική) του σατανά, την ροκ (από thrash metal μέχρι blues)

Δυστυχώς ναι, για να ακούω Μάριο Φραγκούλη ή Νατ Κινγκ Κόουλ δεν κάνουν. καλό απόγευμα.... 

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

μιλησα με τον πωλητη και θα επιστρεψω το προιον και θα γινει η επιστροφη χρηματων. 
ειχα αποφασισει να παρω τα edifier s330D.
να πω την αληθεια πάντα ήθελα να αγοράσω τα harman kardon soundsticks III.
τα εχει στο Γερμανικο επίσημο τους site στα 100 ευρω refurbished.
τι γνωμη εχετε? αξιζει? ή πιθανόν να εχω προβλήματα?
ζητω συγνωμη και παλι αν το εχω αναλύσει παρα πολυ το θεμα.. 
απλα μου αρεσει ο καλος και καθαρος ηχος και θα ηθελα να εχω οσο πιο καλο αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Aristos1908 είπε

μιλησα με τον πωλητη και θα επιστρεψω το προιον και θα γινει η επιστροφη χρηματων. 
ειχα αποφασισει να παρω τα edifier s330D.
να πω την αληθεια πάντα ήθελα να αγοράσω τα harman kardon soundsticks III.
τα εχει στο Γερμανικο επίσημο τους site στα 100 ευρω refurbished.
τι γνωμη εχετε? αξιζει? ή πιθανόν να εχω προβλήματα?
ζητω συγνωμη και παλι αν το εχω αναλύσει παρα πολυ το θεμα.. 
απλα μου αρεσει ο καλος και καθαρος ηχος και θα ηθελα να εχω οσο πιο καλο αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα!

Refurbished όχι, καινούρια ναι...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/18/2018 στις 3:22 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Μάλλον καταλήγω στον ΑΚΑΙ και στα Magnat 102 

Μπορείς να μου προτείνεις και ένα woofer ?
Από καλώδια θα με καλύψουν αυτά που υπάρχουν στον ενισχυτή και στα ηχεία, ή πρέπει να πάρω άλλα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Μάλλον καταλήγω στον ΑΚΑΙ και στα Magnat 102 

Μπορείς να μου προτείνεις και ένα woofer ?
Από καλώδια θα με καλύψουν αυτά που υπάρχουν στον ενισχυτή και στα ηχεία, ή πρέπει να πάρω άλλα?

https://www.soundimage.gr/product/yamaha-yst-sw012-black-subwoofer

Αγόρασε τα πρώτα όλα και θα δείς μετά τι καλώδια σου χρειάζονται...

Δημοσ.

καλησπερα και παλι! παρελαβα σημερα τα harman kardon soundsticks III. πρωτες εντυπώσεις παρα πολυ θετικες! η ποιοτητα ηχου μαζι με το μπασο ειναι παρα πολυ καλη.. 
σε ενταση ηχου μπορει τα edifier c2xd να ηταν λιγο μεγαλυτερη αλλα σε ποιοτητα τα harman ειναι πολυ καλυτερα!
ημουν μεταξυ των harman και των edifier s330D.
τα s330D δεν γνωριζω ακουστικα πως ειναι, αν και σε ενταση πρεπει να ειναι πολυ πιο δυνατος ο ηχος, αλλα πιστευω πως αισθητικά και ποιοτικά τα harman ειναι καλύτερα.
το μονο που θα ηθελα ειναι να εχει ειναι optical output και ενα ασυρματο χειριστηριο! 
ειναι οι παραχωρησεις πιστεύω για μια πιο καλή ποιοτητα ηχου και κατασκευης! 
αυτα λοιπον!

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα ασχολήθηκα με το θέμα «ηχεία υπολογιστή», θέλοντας να αναβαθμίσω τον ήχο που ακούω από το laptop, θα σας καταθέσω την εμπειρία μου για βοήθεια σε όσους θέλουν να ακούν μουσική, σε χαμηλές εντάσεις, τόσο όσο... Για παιχνίδια, TV, δεν έχω άποψη. Για βοήθεια στην επιλογή studio monitors προτείνω την σελίδα http://digitalstereophony.blogspot.gr/ όπου επιλέγεις youtube. Έχει συγκρίσεις αρκετών διαθεσίμων για όλα τα βαλάντια, που ξεκινούν από 100ευρώ περίπου το ζευγάρι και ανεβαίνουν. Σε προυπολογισμό 150 – 200 ευρώ, κατέληξα στα JBL LSR305 (102e το ένα, 200e τα δύο). Θέμα ακουστικού γούστου. Άλλος θα καταλήξει αλλού. Όμως για χώρο γραφείου (σπιτιού), είχαν (όπως και τα πιο πολλά studio monitors) το μειονέκτημα του μεγέθους τους καθώς και των πηγών που συνδέονται σ’ αυτά. Το κάθε ηχείο (της όποιας μάρκας) έχει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του στις πηγές, για να σου δώσει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε. Συνήθως χρειάζονται μια κονσόλα ήχου για να αποδώσουν τα μέγιστα. Γι’ αυτό και δεν τα αγόρασα τελικά. Τελικά αγόρασα τα Harman Kardon Soundsticks Wireless 2.1. με 2 χρόνια εγγύηση.  Τα ηχειάκια των sticks, τα ήξερα από το laptop που έχω και τα είχαν ενσωματωμένα (ένα παλιό Toshiba).  Το μέγεθος και η διάταξη είναι ιδανική για γραφείο (τόσο των sticks όσο και το Woofer). Ο ήχος τους είναι καθαρός (ξεχωρίζεις τα όργανα που ακούς) και κινείται κατά τη γνώμη μου, σε πολύ καλά επίπεδα ακουστικής αξιοπρέπειας. Ο ήχος τους όμως «εκτοξεύτηκε» όταν τα συνέδεσα στο dragon fly της audioquest που είναι συνδεδεμένο στο Jitterbug USB Filter της audioquest. Η ηχητική απόδοση με χρήση του Bluetooth, πέφτει αρκετά και αν ο «στόχος σου» είναι η μουσική, ξέχασε το bluetooth.  H Edifier, επίσης, είναι μια σοβαρή εταιρεία. Έχω και τα Edifier Luna Eclipse. Ήχος γεμάτος, απίστευτος για το μέγεθός τους (και χωρίς Sub). Στα δύο χρόνια παρά λίγες μέρες μου χάλασε το ένα ηχείο. Η εταιρεία μου το αντικατέστησε αμέσως με καινούργιο (2 χρόνια εγγύηση).

• Like 2
Δημοσ.

Έφτασε σήμερα ο ενισχυτής της Nobsound από Amazon.de.  Μιλάμε για φανταστική ποιότητα και τρομερό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς το κόστος. Ευχαριστώ θερμά τον @zacharis1955 , γιατί χωρίς την βοήθεια του, ακόμα θα ήμουν με τα ενσωματομένα του λάπτοπ. Για την ιστορία το συνολικό κόστος με τα μεταφορικά και τα καλώδια των ηχείων βγήκε στα 50 ευρώ και το αποτέλεσμα θεωρώ είναι ανώτερο απο αντίστοιχα Logitech του 50ευρου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ASTOU είπε

Έφτασε σήμερα ο ενισχυτής της Nobsound από Amazon.de.  Μιλάμε για φανταστική ποιότητα και τρομερό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς το κόστος...Για την ιστορία το συνολικό κόστος με τα μεταφορικά και τα καλώδια των ηχείων βγήκε στα 50 ευρώ και το αποτέλεσμα θεωρώ είναι ανώτερο απο αντίστοιχα Logitech του 50ευρου.

Ακόμα και αυτόν https://www.ebay.com/itm/LEPY-CAR-HOME-STEREO-HI-FI-AMPLIFIER-2-CHANNEL-FOR-IPOD-MP3-PC-DVD-CD-12V-W1Q1-/262878791108?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c10 του 10κάρικου αν αγόραζες πάλι θα είχες σίγουρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από τα σαβουρο-Logitech του 50άρικου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω ηχεια 2.1 με καλο μπασο και με Bluetooth.

Budget 80-100e

Βρηκα τα Logıtech Z337 καλα ειναι ;

Επεξ/σία από Amix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Amix είπε

Ψαχνω ηχεια 2.1 με καλο μπασο και με Bluetooth.

Budget 80-100e

Βρηκα τα Logıtech Z337 καλα ειναι ;

Oχι, δεν είναι!

http://www.lysishop.gr/index.php/periferiaka/ixeia/HXEIA-EDIFIER-M1370BT-2-1-BLACK-38233-detail.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Spiros2332 είπε

Καλησπέρα παιδια.

Ειμαι κατοχος των Efifier R2000DB.

http://www.edifier.com/int/en/speakers/r2000db-bookshelf-bluetooth-optical-rca

Μπορω με καποιο τροπο να βαλω να βαλω ενεργο subwoofer πανω τους?

https://www.amazon.com/Sewell-Direct-Soundbox-External-SW-30415/dp/B00K1OOGRI 104.53 $ (~85 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα...

Θεωρητικά μπορείς να το κάνεις και πολύ πολύ φθηνότερα με RCA splitters αλλά πρακτικά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα απογοητευτικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...