Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω εκει κοιταω τελικα να ακουω μουσικη να γουσταρω τελικα παιζω αναμεσα στα 980. 1280 και 1600 ΙΙΙ απλα τα λεφτά ειναι δυσκολη η κατάσταση οποτε μαλλον για τα 1280 κλεινω απλα αν δεν παιζει μεγαλη διαφορα με τα 980 ή εαν τα 1600 ΙΙΙ ειναι πολυ καλύεταρ το συζητάω

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω εκει κοιταω τελικα να ακουω μουσικη να γουσταρω τελικα παιζω αναμεσα στα 980. 1280 και 1600 ΙΙΙ απλα τα λεφτά ειναι δυσκολη η κατάσταση οποτε μαλλον για τα 1280 κλεινω απλα αν δεν παιζει μεγαλη διαφορα με τα 980 ή εαν τα 1600 ΙΙΙ ειναι πολυ καλύεταρ το συζητάω

Eίναι αρκετά καλύτερα...
  • Like 1
Δημοσ.

Eίναι αρκετά καλύτερα...

ποια απο ποια? ρωταω γιατι αναφερθηκαν 3 διαφορετικα.

και εγω σκεπτομουν τα 1280 και τα 1600. τελικα κατεληξα στα πρωτα κυριως λογω τιμης και εμφανισης/μεγεθους

ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα μιας και πλεον φτανει περισσοτερη πληροφορια στα αυτια πχ απο ενα flac αρχειο σε σχεση με τα 2.1 edifier του 40αρικου που ειχα πριν. το μπασο επισης ιδιαιτερως ικανοποιητικο δεδομενης της ελλειψης sub

δε ξερω ακουστικα αν υπαρχουν διαφορες σε σχεση με τα 1600

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω αγορασα προσφατα τα z623 για την αδερφη μου γιατι ηθελε νταβαντουρι,το θεμα ειναι οτι τωρα που τα ακουω ειναι σαν να μην εχουν καθολου mids,τα παλια της τα creative t3300 ακουγονται πολυ καλυτερα στα mids.Ειχα ακουσει οτι δεν εχουν καλα mids τα z623 αλλα οχι κι ετσι ο δορυφορος δεν τριζει καθολου,ειναι νορμαλ αυτο?

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω αγορασα προσφατα τα z623 για την αδερφη μου γιατι ηθελε νταβαντουρι,το θεμα ειναι οτι τωρα που τα ακουω ειναι σαν να μην εχουν καθολου mids,τα παλια της τα creative t3300 ακουγονται πολυ καλυτερα στα mids.Ειχα ακουσει οτι δεν εχουν καλα mids τα z623 αλλα οχι κι ετσι ο δορυφορος δεν τριζει καθολου,ειναι νορμαλ αυτο?

Για Logitech νορμάλ, με αυτά τα λευτά αγοράζεις πολύ καλύτερα ηχεία...

Δημοσ.

Τα s330D θα ηταν καλυτερη επιλογη?Βασικα επειδη ψηνομαι και γω για αλλαγη ηχειων για κατι πιο δυνατο,τωρα εχω τα creative τα t30 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Σε 2.0 η 2.1 ποια θα μου προτεινατε για μουσικη και παιχνιδια,αλλα ας εστιασουμε περισσοτερο στη ποιοτητα,το μπασο δεν με ενδιαφερει να γκρεμιζει και το σπιτι θα ηθελα να ναι ισσοροπημενο.Κοιταζω και τα studio monitors αλλα επειδη δεν εχω ακουσει ποτε φοβαμαι μη και δεν μαρεσει ο ηχος τους εσεις τι λετε?μεχρι 150 ευρω.

Δημοσ.

Τα s330D και ΤΕΛΟΣ.  :-)  θα ηταν καλυτερη επιλογη?Βασικα επειδη ψηνομαι και γω για αλλαγη ηχειων για κατι πιο δυνατο,τωρα εχω τα creative τα t30 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Σε 2.0 η 2.1 ποια θα μου προτεινατε για μουσικη και παιχνιδια,αλλα ας εστιασουμε περισσοτερο στη ποιοτητα,το μπασο δεν με ενδιαφερει να γκρεμιζει και το σπιτι θα ηθελα να ναι ισσοροπημενο.Κοιταζω και τα studio monitors αλλα επειδη δεν εχω ακουσει ποτε φοβαμαι μη και δεν μαρεσει ο ηχος τους εσεις τι λετε?μεχρι 150 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Τα s330D θα ηταν καλυτερη επιλογη?Βασικα επειδη ψηνομαι και γω για αλλαγη ηχειων για κατι πιο δυνατο,τωρα εχω τα creative τα t30 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Σε 2.0 η 2.1 ποια θα μου προτεινατε για μουσικη και παιχνιδια,αλλα ας εστιασουμε περισσοτερο στη ποιοτητα,το μπασο δεν με ενδιαφερει να γκρεμιζει και το σπιτι θα ηθελα να ναι ισσοροπημενο.Κοιταζω και τα studio monitors αλλα επειδη δεν εχω ακουσει ποτε φοβαμαι μη και δεν μαρεσει ο ηχος τους εσεις τι λετε?μεχρι 150 ευρω.

Σαφώς τα Edifier S330D θα ήταν η καλύτερη επιλογή στο budget σου!

Δες κα τα Edifier C2X, πολύ φθηνότερα και καλύτερα από τα Logitech που αναφέρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια τοτε θα κοιταξω μηπως για μενα κανω την σωστη επιλογη :-) και μια τελευταια ερωτησουλα οι δορυφοροι απο τα s330D θα ναι ανωτεροι απο αυτους των creative t30?

Δημοσ.

Επειδή κοίταζα προχτές τιμές για ενεργά, για μένα κορυφή είναι Focal Alpha 80 (307€/τεμ) και JBL lsr308 (188€/τεμ. στους Nazi thomann) και 225€/245€ ανά τεμ. εδώ).

Δεν μπορώ να θυμηθώ πoια Alpha είχα ακούσει πριν κάτι μήνες, νομίζω ήταν τα 80 και είχα ενθουσιαστή, αν θυμάμαι λάθος και ήταν τα 65 τότε τα 80 θα είναι απίστευτα, τα yamaha λένε ότι υστερούν στο μπάσο σε σχέση με άλλα ηχεία στις αντίστοιχες ίντσες.

Mε τα 5” υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην μείνεις ικανοποιημένος με το μπάσο και να θες woofer πιο μετά, σίγουρα όλα είναι τα παραπάνω είναι καλύτερα από edifier, Logitech κτλ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ).

Δημοσ.

Αν ξέρεις τις λεπτομερείς, να φανταστώ το έχεις ψάξει/γνωρίζεις και έχεις καταστάλαξες σε αυτά, αν τα έχεις ακούσει κιόλας εμπιστέψου την κρίση σου, εγώ έχω τα tannoy reveal 502 γενικά πολύ ευχαριστημένος, πέρα από τον περιορισμό τον 5”, δεν θέλω woofer οπότε σκέπτομαι να τα πουλήσω και να πάρω 8”, «στρέφομαι» προς τα JBL, αν δεν είχα θέμα χρημάτων θα πήγαινα στα focal, βέβαια παίζει άλλη μια αναβάθμιση τώρα έχω την Asus D1 και κοιτάω για DAC ή μια κάρτα ήχου την Focusrite ή behringer u-phoria.

Woofer δεν θέλω όχι μόνο για τον χώρο που πιάνει αλλά το γεγονός ότι όταν άκουσα τα focal 80 καταλάβαινα την «πίεση» που δημιουργούσε το μπάσο και μου άρεσε πολύ περισσότερο σε σχέση με ένα woofer που το διαχέει στο χώρο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω).

Αυτά από ένα noob στα studio μονιτορ, έχω ακούσει λίγα ενεργά, τα περισσότερα 5" (jbl lsr, Eris, treveal, krk) μοντέλα και όχι στον χώρο μου, μερικά σε studio αλλά σε καταστήματα συνδεδεμένα σε διαφορετικές πηγές, βάσεις, κτλ γενικά λίγο δύσκολο να συγκρίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...