Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τις διαστασεις του δωματιου αλλα κατι μου λεει οτι ετοιμαζεσαι να κανεις μια πολυ κακη τοποθετηση που θα υπονομευσει το ηχητικο αποτελεσμα ανεξαρτητα με το τι ηχεια θα επιλεξεις.

Δλδ; 50τμ. Είμαι άσχετος ναι, απο θέμα ήχου. Μόνα τα RCA ξερω και το audio jack. Εδώ ομως δεν έχουμε κανα ενισχυτή ή κατι δύσκολο.

Πεσμου τι να κάνω, και πως να το κάνω για να μην κάνω το λάθος, καλέ μου φίλε.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δλδ; 50τμ. Είμαι άσχετος ναι, απο θέμα ήχου. Μόνα τα RCA ξερω και το audio jack. Εδώ ομως δεν έχουμε κανα ενισχυτή ή κατι δύσκολο.

Πεσμου τι να κάνω, και πως να το κάνω για να μην κάνω το λάθος, καλέ μου φίλε.

Tα ηχεια για να αποδοσουν σωστα χρειαζονται σωστη τοποθετηση δεν τα σκορπαμε στις ακρες του δωματιου.

Η σωστη τοποθετηση εξαρταται απο τα ηχεια, την κατανομη του χωρου και τη θεση ακροασης.

Δυστυχως εχω πολυ λιγες πληροφοριες για αυτα τα στοιχεια και δεν μπορω να σε βοηθησω ουσιαστικα (και θα βγουμε και εκτος θεματος)

Τελικά σκέφτομαι να πάρω τα  Presonus Eris E4.5

Μια ακόμη ερώτηση γιατί μου έκαναν εντύπωση τα πολύ καλά λόγια που γράψατε αρκετοί

σε προηγούμενες σελίδες για  Link.png Site: Bose_Companion_2_Series_III

Ποια από τα δύο θεωρείτε ότι είναι καλύτερα;

Και τέλος, πόσο πρέπει να ανεβάσω το budget για αξιοπρεπή 2.1 ;

ευχαριστώ

Δεν ξερω που τα ειδες τα καλα λογια αλλα πραγματικα δεν εχουν καμια σχεση τα Bose με τα ηχεια που συζηταμε.

Για αξιοπρεπες 2.1 κατα τη γνωμη μου πας σε καλα ηχεια 2.0 και προσθετεις ενα ανεξαρτητο subwoofer αργοτερα.

Δυστυχως στο Αγγλικο Amazon δεν βρισκω κανενα φτηνο και καλο sub οποτε μιλαμε για διπλασιο budget στην καλυτερη περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα πετυχα σε προσφορα τα παρακατω:

http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html

και τα χτυπησα.35 θα εδινα για τα creative 44 εδωσα για αυτα.Πιστευω παρα πολυ καλα για τα συγκεκριμενα ηχεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα μπορεί να το χρειαστώ και αυτό, αλλα τα 2 ηχεία πρέπει αν απλωθούν μεταξύ τους, πχ το ένα ηχείο απο το άλλο να έχει απόσταση 5-6 μέτρα.

Συνδέονται τα ηχεία edifier με audio jack;

Ενισχυτή και ηχεια ξεχωριστα χρειάζεσαι εσυ

Κοιτα αυτα https://www.amazon.co.uk/Denon-Carino-Bluetooth-Computer-System/dp/B00KM5A5KS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480053871&sr=8-1&keywords=Ceol+carino

Μπορείς να συνδεσεις αλλα ηχεια στον ενισχυτη εαν θες, αυτα εχω και ειναι audiophile

Επεξ/σία από vasilios_n
Δημοσ.

Κοιτα αυτα https://www.amazon.co.uk/Denon-Carino-Bluetooth-Computer-System/dp/B00KM5A5KS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480053871&sr=8-1&keywords=Ceol+carino

Μπορείς να τους συνδεσεις αλλα ηχεια εαν θες, αυτα εχω και ειναι audiophile

WoW! Αudiophile κιόλας! Και πάρα πολύ κοντά στο budget του!

Δημοσ.

WoW! Αudiophile κιόλας! Και πάρα πολύ κοντά στο budget του!

Δεν κοροιδευεις ετσι ε γιατι εαν κοροϊδεύεις τοτε πολυ απλα δεν ξερεις τι σου γινετε..

Δημοσ.

Δεν κοροιδευεις ετσι ε γιατι εαν κοροϊδεύεις τοτε πολυ απλα δεν ξερεις τι σου γινετε..

Όχι βέβαια! Πως σου πέρασε τέτοια ιδέα?

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να συνδεσεις αλλα ηχεια στον ενισχυτη εαν θες, αυτα εχω και ειναι audiophile

Αξιοπρεπέστατη η Denon και με αμέτρητα αξιολογότατα προϊόντα, αλλά το συγκεκριμένο είναι μάλλον gadgetάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιοπρεπέστατη η Denon και με αμέτρητα αξιολογότατα προϊόντα, αλλά το συγκεκριμένο είναι μάλλον gadgetάκι.

Oχι μάλλον σίγουρα και μάλιστα πανάκριβο παρά το...Αudiophile!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ κανέναν, απλά η λογική και η πρακτική λέει πως το wideband μπορεί να παίζει όμορφα κάποιες συχνότητες (audiophile), αλλά εκ των πραγμάτων παραμελεί κάποιες άλλες. Οπότε, το audiophile μένει ξεκρέμαστο...

Δημοσ.

... απλά η λογική και η πρακτική λέει πως το wideband μπορεί να παίζει όμορφα κάποιες συχνότητες (audiophile), αλλά εκ των πραγμάτων παραμελεί κάποιες άλλες. Οπότε, το audiophile μένει ξεκρέμαστο...

Λεπτομέρειες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...