zacharis1955 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Έχω φάει το κεφάλι μου εδώ και κάτι μέρες προσπαθώντας να αποφασίσω τι να αγοράσω. Κατευθυνόμουν αρχικά στα Mackie CR4 (http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/mackie-cr4-4inch-zeygos-timi.html) αλλά μετά είδα πολύ κόσμο να εκθιάζει τα Presonus Eris E4.5 ( http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/presonus-eris-e-4-5-temaxio-7194-timi.html ) . Πρώτον θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η διαφορά τιμής λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρώτον δεν είμαι μουσικός και δεύτερον δεν τα δίνω άνετα τα έξτρα 40 ευρώ. Δεύτερον, αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι που πιστεύει ότι είναι καλύτερο... κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Η χρήση που κάνω δεν έχει κάτι το ιδιέταιρο. Μουσική, ταινίες/σειρές και παιχνίδια. Απλά αποφάσισα να αγοράσω κάτι καλό που θα μου μείνει. Ευχαριστώ. http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/presonus-eris-e-4-5-temaxio-7194-timi.html http://www.apothema.gr/tannoy-reveal-501a-studio-monitor-temaxio-6265p?source=agreegators http://www.artsound.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Audioengine+A2%2B+&x=7&y=15 1
Aruil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είχα δει τα Audioengine αλλα δυστυχώς 100 ευρώ παραπάνω είναι πάρα πολλά. Απ'οτι φαίνεται τα Presonus είναι προτεινόμενα και εδώ, οπότε αποφάσισα να περιμένω. Είχα ήδη τις αμφιβολλίες μου αλλά αν μπορώ να κερδίσω τόσο πολύ αξίζει να περιμένω να μαζέψω λίγα λεφτά ακόμα.
Navu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είχα δει τα Audioengine αλλα δυστυχώς 100 ευρώ παραπάνω είναι πάρα πολλά. Απ'οτι φαίνεται τα Presonus είναι προτεινόμενα και εδώ, οπότε αποφάσισα να περιμένω. Είχα ήδη τις αμφιβολλίες μου αλλά αν μπορώ να κερδίσω τόσο πολύ αξίζει να περιμένω να μαζέψω λίγα λεφτά ακόμα. Η μόνο έγκυρη βοήθεια που μπορεί να σου δωθεί εξ' αποστάσεως αφορά ζητήματα ποιότητας κατασκευής ή αστοχίας υλικού κτλ κτλ κτλ. Τα περί ηχητικού χαρακτήρα και απόδοσης των διαφόρων σετ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ υποκειμενικά, οπότε ακόμη κι αν κάποιος τα έχει ακούσει ΟΛΑ και μπορεί να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του, αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από την υποκειμενική προβολή της άποψης του εκάστοτε χρήστη περί ήχου. Διάλεξε ένα καλοφτιαγμένο σετ που να πληροί τις δικές σου "προδιαγραφές" και μην σε απασχολούν ερωτημάτα τύπου "ποια είναι καλύτερα" και "αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά"... ΔΕΝ θα βγάλεις άκρη, αν το πας έτσι το θέμα... 1
vasilios_n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://www.amazon.com/Bose-Companion-III-Multimedia-Speakers/dp/B00CD1PTF0 το μπασο φοβερο λες και υπαρχει subwoofer
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://www.amazon.com/Bose-Companion-III-Multimedia-Speakers/dp/B00CD1PTF0 το μπασο φοβερο λες και υπαρχει subwoofer Hell Yeah!!!!! Τα καλυτεροτερα με σφραγίδα γνησιοπιοτητας vasilios_n!!! 2
zacharis1955 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://www.amazon.com/Bose-Companion-III-Multimedia-Speakers/dp/B00CD1PTF0 το μπασο φοβερο λες και υπαρχει subwoofer Παρέλειψες να αναφέρεις -απαράδεκτο για ψαγμένο...γευσιγνώστη- τα θεϊκά πρίμα! 2
vasilios_n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Hell Yeah!!!!! Τα καλυτεροτερα με σφραγίδα γνησιοπιοτητας vasilios_n!!! Φιλε μου τα εχεις ακουσει ? Ειναι πορωτικα... κάποτε ειχε πει ενας σοφός... ''οι άνθρωποι γενικα κρίνουν περισσότερο απο τα φερόμενα παρα απο την πραγματικοτητα γιατι η όραση ανήκει σε ολους ενω η αντίληψη σε λίγους''... Οποιος καταλαβε καταλαβε.. τα greetings μου.. Και το κερασακι .. ARE THE MIDS DECENT? Just to clear-up another misconception - the highs and lows are reproduced extremely well. Both the high notes and the bass are VERY pleasing. Ragtime Piano, for example, sounds excellent on the speakers. The weakness is indeed with the mids. Nothing bad, but the speakers do seem to equalize (True Space technology) in such a way where the mids do suffer. For example, Josh Groban's incredible voice looses some of its magic on these Bose. The same is true on my QC 15 headphones, by the way. For me, this is a minor thing that I immediately tolerate because the other sound strengths more than compensate. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από vasilios_n 1
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω τα εχουμε ξαναπει. Ο ηχος ειναι υποκειμενικος.Αν τον κρινεις αντικειμενικα μονο τα μονιτορς ειναι "καλα" ηχεια (κατι που φυσικα δεν ισχυει. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα και φυσικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο τι μας αρεσει)Τα μονα αντικειμενικα κριτηρια που μπορουμε να παραθεσουμε εδω ειναι της ποιοτητας κατασκευης και της εντασης. Τα υπολοιπα εχει νοημα να τα παραθεσουμε μονο σαν παρατηρησεις. Οι χαρακτηρισμοι εμπιπτουν στο υποκειμενικο του θεματος. Ωστοσο μην συγχεουμε την αντιληψη με το θεμα. Καμια σχεση.
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 κάποτε ειχε πει ενας σοφός... ''οι άνθρωποι γενικα κρίνουν περισσότερο απο τα φερόμενα παρα απο την πραγματικοτητα γιατι η όραση ανήκει σε ολους ενω η αντίληψη σε λίγους''... Οποιος καταλαβε καταλαβε.. τα greetings μου.. Και ένας αλλος σοφός είχε πει.... ¨Αμα δεν έχεις καλό ταίρι, πρεπει να έχεις καλο χέρι!!¨ 4
vasilios_n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομιζω τα εχουμε ξαναπει. Ο ηχος ειναι υποκειμενικος. Αν τον κρινεις αντικειμενικα μονο τα μονιτορς ειναι "καλα" ηχεια (κατι που φυσικα δεν ισχυει. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα και φυσικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο τι μας αρεσει) Τα μονα αντικειμενικα κριτηρια που μπορουμε να παραθεσουμε εδω ειναι της ποιοτητας κατασκευης και της εντασης. Τα υπολοιπα εχει νοημα να τα παραθεσουμε μονο σαν παρατηρησεις. Οι χαρακτηρισμοι εμπιπτουν στο υποκειμενικο του θεματος. Ωστοσο μην συγχεουμε την αντιληψη με το θεμα. Καμια σχεση. Συμφωνώ. επίσης να τονίσω οτι αλλη ποιοτητα ηχου θα παίξει καποιο generic ηχειο που βγαζει ''καλο'' ηχο και αλλη ηχείο τύπου audiophile. Εχει διάφορα. Τέλος πάντων, κάποιος μπορεί να ευχαριστηθεί ακομα και με καποιο ηχείο της τάξεως των 100ευρώ, ενα απο αυτα ειναι το παραπάνω που παρέθεσα για το παλικάρι, ζήτησε να του προτείνουμε καποιο που να του κρατήσει και θα του μεινει.. ειναι και μια ποιο φθηνη λυση και το μπασακι του το δυνατό εχει ειναι και κομπακτ και μεταφέρεται επίσης και σε αλλους χώρους. γεμίζει και το δωμάτιο. Να πω οτι πριν μια εβδομαδα τα πηγα σε σπιτι φίλου τα έπαιξα για 40λεπτα και πωρώθηκε απο την ακουστική τους. ραπ ροκ ποπ παίζουν φοβερα. Δεν μπορώ να καταλαβω ομως πως ορισμένοι μιλάνε για γουστα και δεν βλεπουν την σκληρή πραγματικοτητα μπροστά τους. Δλδ όλος ο κοσμάκης που βαζει σε ορισμένα ηχειακια με βαση τα λεγόμενα σας, υποτιθέμενης ''πλακας'' 5 αστερια δεν ειναι καλα προϊόντα ? δλδ ειναι για πέταμα ? εαν ειναι ετσι τοτε μονο εμεις είμαστε οι έξυπνοι και οι άλλοι ηλίθιοι. Καλα ξυπνητούρια κοσμάκη... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από vasilios_n
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Ψάχνω ένα headset (κλασσικά με μαξιλαράκια) δεν έχω υψηλές απαιτήσεις αλλά μην ακούγεται σαν βραχνή καρακάξα, απλό και φθηνό. Αν είναι δυνατόν να έχει και μικροφωνάκι και να είναι απο eshop για να γλιτώσω μεταφορικά. Έλεγα για κάτι σε στυλ 5-20 ευρώ αν αξίζει τόσο πολύ το ακριβότερο. Είχα κάτι Χ5tech απο τα jumbo, καλός ήχος, καλό μπάσο αλλά στο εξάμηνο χαλάσαν (έχω πάρει 3-4 σύνολο, όλα το ίδιο θέμα). Ευχαριστώ!
featherbrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Οικονομικό headset με αρκετά ποιοτικό ήχο είναι το superlux 668b. Διαβάζοντας reviews πραγματικά τα εκθειάζουν για την ποιότητα του ήχου τους στα χρήματα τους (γύρω στα 20 ευρώ). Στα μεινεκτήματα είναι ότι δεν έχουν μικρόφωνο και για αυτό συνήθως όλοι τα αγοράζουν μαζί με ένα zalman των 5 ευρώ που ενσωματώνεται στο καλώδιο επάνω. Το κακό είναι πως online στην Ελλάδα έχω βρει μόνον ένα μαγαζί να τα πουλάει και αυτό ζητάει 8.5 ευρώ μεταφορικά, οπότε δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένος να τα αγοράσεις απο το εξωτερικό (amazon ή κάποιο κινέζικο μαγαζί τύπου gearbest). Τώρα από Ελλάδα στα χρήματα αυτά δεν γνωρίζω αν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο. 2
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Ψάχνω ένα headset (κλασσικά με μαξιλαράκια) δεν έχω υψηλές απαιτήσεις αλλά μην ακούγεται σαν βραχνή καρακάξα, απλό και φθηνό. Αν είναι δυνατόν να έχει και μικροφωνάκι και να είναι απο eshop για να γλιτώσω μεταφορικά. Έλεγα για κάτι σε στυλ 5-20 ευρώ αν αξίζει τόσο πολύ το ακριβότερο. Είχα κάτι Χ5tech απο τα jumbo, καλός ήχος, καλό μπάσο αλλά στο εξάμηνο χαλάσαν (έχω πάρει 3-4 σύνολο, όλα το ίδιο θέμα). Ευχαριστώ! Mε 5-20Ε οτι και να παρεις παλι σε 6 μηνες αλλαγμα θα θελει... 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Οικονομικό headset με αρκετά ποιοτικό ήχο είναι το superlux 668b. Διαβάζοντας reviews πραγματικά τα εκθειάζουν για την ποιότητα του ήχου τους στα χρήματα τους (γύρω στα 20 ευρώ). Στα μεινεκτήματα είναι ότι δεν έχουν μικρόφωνο και για αυτό συνήθως όλοι τα αγοράζουν μαζί με ένα zalman των 5 ευρώ που ενσωματώνεται στο καλώδιο επάνω. Το κακό είναι πως online στην Ελλάδα έχω βρει μόνον ένα μαγαζί να τα πουλάει και αυτό ζητάει 8.5 ευρώ μεταφορικά, οπότε δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένος να τα αγοράσεις απο το εξωτερικό (amazon ή κάποιο κινέζικο μαγαζί τύπου gearbest). Τώρα από Ελλάδα στα χρήματα αυτά δεν γνωρίζω αν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο. Θα έλεγα Ελλάδα για εγγύηση, αλλά αν πιστεύεις θα αντέξουν κανα 2 χρόνια, θα τα πάρω απο έξω. Ευχαριστώ όπως και να έχει! Καμια άλλη πρόταση απο eshop μιας που με τον ήχο δεν είμαι απαιτητικός (απλά μην είναι απαράδεκτα, ή χειρότερα απο τα hands free της sammy που έχω τώρα) Mε 5-20Ε οτι και να παρεις παλι σε 6 μηνες αλλαγμα θα θελει... Αν έχει εγγύηση πρόβλημά τους! 1
featherbrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Θα έλεγα Ελλάδα για εγγύηση, αλλά αν πιστεύεις θα αντέξουν κανα 2 χρόνια, θα τα πάρω απο έξω. Ευχαριστώ όπως και να έχει! Καμια άλλη πρόταση απο eshop μιας που με τον ήχο δεν είμαι απαιτητικός (απλά μην είναι απαράδεκτα, ή χειρότερα απο τα hands free της sammy που έχω τώρα) Διόρθωση στο προήγουμενο ποστ μου, τα superlux 681 είναι τα πιο οικονομικά. Τα είχα ενάμιση χρόνο και δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως θέμα αλλά σπάσανε από δικό μου λάθος. Τώρα περιμένω από το gearbest τα 681 evo την εξέλιξη τους που είναι λίγο πιο ακριβά. Γενικά η εταιρεία έχει κάνει περικοπές ακόμη και στην συσκευασία έρχεται σαν bulk μόνον και μόνον να κρατάει την ποιότητα του ήχου σε ψηλά επίπεδα. Ψάξε μερικά review και θα εντυπωσιαστείς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα