Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω! με τα μεταφορικα θα βγει 10 ευρω παραπανω. θεωρεις οτι αξιζουν τα 25 ευρω σε σχεση με τα πρωτα genius 2.1 που παραθεσα πιο πανω (που ειναι και σε προσφορα)? θα σε κουραζε να μου πεις το λογο; να σημειωσω πως η ενταση που εχουν ειναι κριτηριο για μενα. δεν θα ηθελα δηλαδη να εχουν μικροτερη ενταση απο τα logitech που εχω τωρα

επανερχομαι λοιπον γρηγορα γρηγορα για τις εντυπωσεις μου για τα edifier studio R1280T 2.0 και τη συγκριση των με τα παλια πλειν τίμα logitech Χ230 2.1. εκανα συνεχεις εναλλαγες των ηχειων (παλιων και καινουριων) ακουγοντας το ιδιο τραγουδι σε διάφορες εντασεις.

1) η ποιοτητα κατασκευης των EDIFIER μοιαζει φοβερη. το ξύλο του σου δινει μια αισθησης πολυτέλειας! Ασυγκρίτως πιο ομορφα σε σχεση με τα logitech-σε σημειο που αγγίζει την αντικειμενικότητα.

2) η μεγιστη ενταση του ηχου  ικανοποιητική. Φυσικα δεν κανει για παρτι. Σχεδον ιδια με αυτη των logitech αν και δεν εκανα σχετικη μετρηση. απλα με το αυτι.

3) ο ηχος ειναι πιο καθαρος-ευχαριστος απο τα παλια σε οποιαδήποτε ενταση.

4) Το μπάσο ειναι πολυ πιο αδύναμο σε συγκριση με των logitech (και αν το βαλεις τερμα μπουκώνει καπως). Φυσικα και με τα logitech νιωθεις μπουκωμα-και πολυ χειροτερο μαλιστα στη μεγιστη ενταση, αλλα αν ρυθμισεις και τα δυο μπασα στο ¨λιγο-μετριο¨ τα logitech ειναι σαφως ανωτερα χωρις να μπουκωνουν ή τρίζουν.

5) Για το γραφείο μου είναι καπως μεγαλα σε σχεση με του μικρους δορυφόρους των logitech αλλα οχι σε σημείο υπερβολης

Δεν ξερω τι αλλο να πως ή πως αλλιως να το πω. Ειμαι υπερευχαριστημενος παντως! Δεν το μετανιωσα καθόλου. Ελπίζω να κρατήσουν και στο χρόνο.

Ενα ακόμα ευχαριστω στα παιδια που βοηθησαν!!!

• Like 6
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σίγουρα έχει ξαναερωτηθεί, αλλά χάθηκα λίγο στο ψάξιμο.

Καλύτερα ηχεία μέχρι 50 ευρώ, αποκλειστικά για μουσική;

(το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η καλύτερη ποιότητα ήχου, ούτε η ένταση, ούτε μεγέθη, ούτε τίποτα άλλο)

Δημοσ.

Σίγουρα έχει ξαναερωτηθεί, αλλά χάθηκα λίγο στο ψάξιμο.

Καλύτερα ηχεία μέχρι 50 ευρώ, αποκλειστικά για μουσική;

(το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η καλύτερη ποιότητα ήχου, ούτε η ένταση, ούτε μεγέθη, ούτε τίποτα άλλο)

Με σειρά προτίμησης

http://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html

http://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html

http://www.skroutz.gr/s/436258/Genius-SP-HF800A.html

• Like 1
Δημοσ.

Bλέπω προτείνετε αποκλειστικά ηχεία 2.1 και 2.0, τα 5.1 γιατί δεν τα προτείνετε;
​Έχω μια δεκαετία να ασχοληθώ με ηχεία, έχω 5.1 της logitech και τα πίσω ηχεία μου κάνουν τη διαφορά, όσο δυνατός και καθαρός να είναι ο ήχος 2 ηχείων, δε νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Bλέπω προτείνετε αποκλειστικά ηχεία 2.1 και 2.0, τα 5.1 γιατί δεν τα προτείνετε;

​Έχω μια δεκαετία να ασχοληθώ με ηχεία, έχω 5.1 της logitech και τα πίσω ηχεία μου κάνουν τη διαφορά, όσο δυνατός και καθαρός να είναι ο ήχος 2 ηχείων, δε νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα...

Οταν ο αλλος ζηταει ηχεια για μουσικη για πιο λογο να προτείνουμε 5.1 που προορίζονται κυριως για ταινίες και παιχνίδια?

Ασε που σε τοσο χαμηλες τιμες ολα τα 5.1 ειναι επιεικώς απαράδεκτα!

• Like 2
Δημοσ.

Για 5.1 πρέπει να διαθέττεις κατάλληλο χώρο και προπάντων αρκετά χρήματα (minimum 180-200 €) αλλιώς δεν κάνεις τίποτα...
  • Like 1
Δημοσ.

σε audiophile 2.0 ηχειακια και για ηλεκτρονική μουσική απο 180-200 ποια προτείνετε ?

Σε εσενα κανενα... ετσι και αλλιώς του κεφαλιού σου θα κάνεις!

• Like 2
Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνω ενα σετ ηχειων ωστε να αντικαταστησω τα τιμια 2.1 edifier των 50 ευρω που εχω. θα συνδεθουν σε pc και η κυρια χρηση θα ειναι μουσικη (απο spotify μεχρι τεραστια flac αρχεια), αλλα φυσικα και για καλυψη των υπολοιπων multimedia αναγκων του pc

σκεφτομαι για κατι 2.0 με budget γυρω στα 250. οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη

edit: διαβαζω εξαιρετικες κριτικες για τα edifier r1700bt που τα βρισκω στα 150. επιπλεον ειναι ωραια εμφανισιακα και προσφερουν και την ευκολια του bluetooth για να streamαρεις πχ απο καποια φορητη συσκευη. το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβω γυρω στα 250, θα παρω ομως κατι πολυ ποιοτικα ανωτερο απο τα edifier r1700bt ή δεν αξιζει τοσο για ενα μεσο αυτι αυτο το ισως κατι παραπανω ηχητικα που θα δωσει ενα ποιοτικο ζευγος των 250 ευρω σε σχεση με τα r1700bt?

Επεξ/σία από jpsih
Δημοσ.

Ολο και κάποιος θα σου προτείνει καποιο φίλε.. υπομον...

ψαχνω ενα σετ ηχειων ωστε να αντικαταστησω τα τιμια 2.1 edifier των 50 ευρω που εχω. θα συνδεθουν σε pc και η κυρια χρηση θα ειναι μουσικη (απο spotify μεχρι τεραστια flac αρχεια), αλλα φυσικα και για καλυψη των υπολοιπων multimedia αναγκων του pc

σκεφτομαι για κατι 2.0 με budget γυρω στα 250. οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη

edit: διαβαζω εξαιρετικες κριτικες για τα edifier r1700bt που τα βρισκω στα 150. επιπλεον ειναι ωραια εμφανισιακα και προσφερουν και την ευκολια του bluetooth για να streamαρεις πχ απο καποια φορητη συσκευη. το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβω γυρω στα 250, θα παρω ομως κατι πολυ ποιοτικα ανωτερο απο τα edifier r1700bt ή δεν αξιζει τοσο για ενα μεσο αυτι αυτο το ισως κατι παραπανω ηχητικα που θα δωσει ενα ποιοτικο ζευγος των 250 ευρω σε σχεση με τα r1700bt?

Ωραιος για το sportify φιλε

Δημοσ.

http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/presonus-eris-e-4-5-temaxio-7194-timi.html

http://www.apothema.gr/tannoy-reveal-501a-studio-monitor-temaxio-6265p?source=agreegators

http://www.artsound.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Audioengine+A2%2B+&x=7&y=15 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...