Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και στις αλλες τη μπορω να βαλω?

Επίσης ηχεία...

Απλά, η πράσινη έξοδος είναι η κλασική στερεοφωνική έξοδος. Οι άλλες είναι έξοδοι για πολυκάναλο ήχος, αναλόγως και configuration συστήματος/ήχου.

Δημοσ.

στην πρασινη βαζω τα ακουστικα

πολυκαναλος δεν ποιανονται και τα 2.1??

Τα 2.1 που κυκλοφορούν ευρέως κάνουν παθητικό διαχωρισμό του σήματος, δλδ ένα τμήμα αναπαράγεται από τα δορυφορικά ηχεία και ένα άλλο από το subwoofer ΑΦΟΤΟΥ φτάσει στον ενισχυτή. Σε ένα πραγματικό πολυκάναλο, κάθε ομάδα ηχείων έχει δική της, ενεργή οδήγηση με σήμα που έρχεται από διακριτό κανάλι ενίσχυσης/διαχείρισης, οπότε οι δορυφόροι δέχονται ξεχωριστό σήμα, το κεντρικό ηχείο ξεχωριστό σήμα, τα ηχεία περιβάλλοντος χώρου ξεχωριστό σήμα και το subwoofer επίσης δικό του ξεχωριστό σήμα....

...αλλά όπως ίσως θα υποψιάζεσαι, κάτι τέτοιο πάει τη βαλίτσα πολύ μακρυά από κάθε άποψη (υλικοτεχνική, οικονομική, πολυπλοκότητας, ρυθμίσεων κτλ κτλ κτλ).

Οπότε, μια χαρά είναι και τα γιαλαντζί 2.1.

Για να σου απαντήσω ευθέως, ΝΑΙ, είναι πολυκάναλος ο ήχος των 2.1, αλλά είναι "fix"/"παθητικός", δλδ ο χρήστης δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει και να καθορίσει τι θα παίζει τι.

• Like 2
Δημοσ.

αρα εγω θα τα βαλω στο πρασινο?

αμα το βαλω στα αλλα θα μου χαλασει?

Ναι.

Αν το βάλεις αλλού, υπάρχουν 2 σενάρια: ή να μην ακούς τίποτα αν η κάρτα ήχου σου ΔΕΝ είναι ρυθμισμένη για πολυκάναλο ήχο Ή να ακούς πχ ΜΟΝΟ τα εφέ ή από ένα ηχείο σκέτο μπάσο και από το άλλο τους διαλόγους της ταινίας αν η κάρτα ήχου σου είναι ρυθμισμένη για 5.1 και φυσικά έχεις και τέτοιο ηχητικό υλικό...

Εννοείται πως στο λειτουργικό σύστημα σιγουρα υπάρχει ρύθμιση που καθορίζει το είδος των εξόδων της κάρτας ήχου.

Αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να κάνω και λάθος, έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια με 5.1 φάσεις.

Ίσως κάποιος συμφορουμίτης να γνωρίζει 100% και να μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάζω για αγορά ηχείων 2.1 για laptop και κατά κύριο λόγο για αναπαραγωγή μουσικής, το ποσό που σκοπεύω να διαθέσω είναι 120 με 150 ευρώ.Προτεινετε κάτι αξιόλογο στα χρήματα αυτά;

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάζω για αγορά ηχείων 2.1 για laptop και κατά κύριο λόγο για αναπαραγωγή μουσικής, το ποσό που σκοπεύω να διαθέσω είναι 120 με 150 ευρώ.Προτεινετε κάτι αξιόλογο στα χρήματα αυτά;

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200015566 / http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027890

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ηχεία 2.0 για γενική χρήση (λίγο gaming, ταινίες, youtube) γύρω στο 50αρικο χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα edifier που βλέπω να προτείνετε είναι λίγο ογκώδη ή είναι ιδέα μου; Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα παίζει; Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...