theseus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ενισχυτή εχεις ? Εαν εχεις παρε αυτα + ενα γουφερ δικο τους... θα παθεις πλακα http://www.jbl.com/loudspeakers/ARENA+120.html δεν εχω προς το παρων..αργοτερα μπορει να παρω Edifier S330D, Microlab FC50, Harman Kardon SoundSticks III, αν θές να δώσεις παραπάνω χρήματα πολύ καλύτερη επιλογή είναι ο συνδυασμός ενισχυτή / ηχείων π.χ: Yamaha RX-V375 + Magnat Monitor Supreme 102 ή Magnat Monitor Supreme 202 Aργότερα μπορείς να το επεκτείνεις σε 5.1... λογω περιορισμενου χωρου δε θελω να παω σε 5.1..δε θα μπορεσω να τα συνδεσω στο pc?χρειαζεται κατι εξτρα για τη συνδεση? Εγω παντως σε αυτην την κατηγορια θα πηγαινα στα JBL LSR305 https://www.skroutz.gr/s/4125497/JBL-LSR305.html?keyphrase=jbl+305 (X2) αλλα θα πηγαινα να τα ακουσω πρωτα για να σιγουρευτω οτι ταιριαζουν στα γουστα μου (ολο και καποιο απο τα μαγαζια θα το εχει σαν demo). μου ανεφεραν τα ηχεια που προτεινεις και τα KRK Rokit 5 G3 ..εδω που βρισκομαι δεν εχω προσβαση σε μαγαζι για αυτο ζηταω βοηθεια...
musicbill84 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 δεν εχω προς το παρων..αργοτερα μπορει να παρω λογω περιορισμενου χωρου δε θελω να παω σε 5.1..δε θα μπορεσω να τα συνδεσω στο pc?χρειαζεται κατι εξτρα για τη συνδεση? μου ανεφεραν τα ηχεια που προτεινεις και τα KRK Rokit 5 G3 ..εδω που βρισκομαι δεν εχω προσβαση σε μαγαζι για αυτο ζηταω βοηθεια...δεν εχω προς το παρων..αργοτερα μπορει να παρω Ποιοτικά τα JBL είναι αρκετά καλύτερα από τα KRK, έχουν πιο ισσοροπημένο ήχο, τα KRK από την άλλη ακούγονται ευχάριστα γιατί έχουν και το bass reflex από μπροστά. Τα είχα τα KRK αλλά πλέον πήρα τα JBL από εδώ όπου με μεταφορικά βγαίνουν περίπου 260€ με παράδοση DHL. Δεν αξίζει να προχωρήσεις σε παθητικά ηχεία με ενισχυτή, εφόσον διαθέτεις αυτό το budget πας καρφωτά για studio monitors. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τα είχα τα KRK αλλά πλέον πήρα τα JBL από εδώ όπου με μεταφορικά βγαίνουν περίπου 260€ με παράδοση DHL. Πολυ καλη τιμη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σ΄αυτά τα λευτά (500+ €) είναι πολύ προτιμότερος κάποιος συνδυασμός ενισχυτής 5.1 + ηχεία 5.1 π.χ: http://technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=777 + https://www.skroutz.gr/s/396127/Magnat-Monitor-Supreme-5-0-Set-802.html Και πάλι σ΄αυτά τα λευτά είναι πολύ προτιμότερος κάποιος συνδυασμός ενισχυτής 5.1 + ηχεία 5.1 π.χ: http://www.studiomao.gr/p.Akai-AS110RA-320-RADIOENISCHYTIS.958352.html + http://www.studiomao.gr/p.hyundai-e-1004-icheia-home-theater.1045900.html και extra λεφτά για sub όμως?
zacharis1955 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 και extra λεφτά για sub όμως? Δεν χρειάζεται μ' αυτά σε normal χώρους δηλαδή σε σπίτι... ... λογω περιορισμενου χωρου δε θελω να παω σε 5.1..δε θα μπορεσω να τα συνδεσω στο pc?χρειαζεται κατι εξτρα για τη συνδεση? ... Φυσικά και μπορείς να συνδέσεις στο μέσω φυσικά του ενισχυτή... 1
Navu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μια βοηθεια για αγορα ηχειων,κυρίως για ακουσματα ηλεκτρονικης μουσικης απο pc...διαθεσιμο ποσο απο 150-300 ευρω.... Να προτείνω κάτι λίγο "φευγάτο" ? Έτυχε να τα ακούσω και Live μόλις χθες Κυριακή βράδυ σε σπίτι γνωστών, απλά τα ερωτεύτηκα (once more!). Μην ξεσπάσει, παρακαλώ, flame, περί monitors και components κτ κτλ κτλ κτλ. Νομίζω πως το άνωθεν βιντεάκι, όσο biased κι αν είναι το YouTube, φέρνει για αρκετά καλή γεύση. Προσωπικά, αποσβολώθηκα από τον όγκο και την ισορροπία του ευχάριστου αυτού ήχου.
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Να προτείνω κάτι λίγο "φευγάτο" ? Στην κατηγορια 150-300ευρω εχει πολλες καλες επιλογες και τα Luna ειναι αναμεσα σε αυτες, ειδικα αν κοιτας κατι οικονομικο.
theseus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ποιοτικά τα JBL είναι αρκετά καλύτερα από τα KRK, έχουν πιο ισσοροπημένο ήχο, τα KRK από την άλλη ακούγονται ευχάριστα γιατί έχουν και το bass reflex από μπροστά. Τα είχα τα KRK αλλά πλέον πήρα τα JBL από εδώ όπου με μεταφορικά βγαίνουν περίπου 260€ με παράδοση DHL. Δεν αξίζει να προχωρήσεις σε παθητικά ηχεία με ενισχυτή, εφόσον διαθέτεις αυτό το budget πας καρφωτά για studio monitors. απο μπασο τι λενε τα JBL?το site ειναι αξιοπιστο?απο τελωνειο παιζει τιποτα,ξερεις?
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απο μπασο τι λενε τα JBL?το site ειναι αξιοπιστο?απο τελωνειο παιζει τιποτα,ξερεις? Το σαιτ ειναι αξιοπιστο φυσικα (απο τα μεγαλυτερα καταστηματα για επαγγελματικο εξοπλισμο ηχου στην Ευρωπη) και τελωνειο δεν παιζει φυσικα αφου ειναι απο Ευρωπαικη Ενωση.
musicbill84 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απο μπασο τι λενε τα JBL?το site ειναι αξιοπιστο?απο τελωνειο παιζει τιποτα,ξερεις? Για το κατάστημα σου απάντησε ο Σπύρος, σε 9 μέρες μου τα παρέδωσαν. Είναι φοβερό το συναίσθημα όταν ακούς όλά σου τα χρόνια τα αγαπημένα σου τραγούδια με multimedia ηχεία και έπειτα ακούς από τα JBL λεπτομέρειες που δεν άκουγες πριν, ανακαλύπτεις έναν νέο κόσμο, ειδικά αν φροντίσεις να βάζεις καλής ποιότητας αρχεία μουσικής. Το 5¨ γούφερ τους είναι απολαυστικό και χορταστικό, τα έχω τοποθετημένα στο γραφείο που βρίσκεται στο σαλόνι (~25 τ.μ.) και μου αρκεί το ένα τέταρτο της έντασης όταν κάθομαι κοντά τους. Τα ηχεία είναι για ακρόαση κοντινής απόστασης (επαγγελματικές μίξεις/ηχογραφήσεις κυρίως) αλλά άνετα κάνεις και πάρτυ μαζί τους. 1
theseus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Για το κατάστημα σου απάντησε ο Σπύρος, σε 9 μέρες μου τα παρέδωσαν. Είναι φοβερό το συναίσθημα όταν ακούς όλά σου τα χρόνια τα αγαπημένα σου τραγούδια με multimedia ηχεία και έπειτα ακούς από τα JBL λεπτομέρειες που δεν άκουγες πριν, ανακαλύπτεις έναν νέο κόσμο, ειδικά αν φροντίσεις να βάζεις καλής ποιότητας αρχεία μουσικής. Το 5¨ γούφερ τους είναι απολαυστικό και χορταστικό, τα έχω τοποθετημένα στο γραφείο που βρίσκεται στο σαλόνι (~25 τ.μ.) και μου αρκεί το ένα τέταρτο της έντασης όταν κάθομαι κοντά τους. Τα ηχεία είναι για ακρόαση κοντινής απόστασης (επαγγελματικές μίξεις/ηχογραφήσεις κυρίως) αλλά άνετα κάνεις και πάρτυ μαζί τους. στη συνδεση με τον υπολογιστη θα χρειαστει καρτα η απλα τα βαζω και παιζουν?
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 στη συνδεση με τον υπολογιστη θα χρειαστει καρτα η απλα τα βαζω και παιζουν? Τα βαζεις και παιζουν. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Να συμπληρωσω επισης οτι τα εν λογω JBL χαρη στο constant directivity waveguide και την zero phase σχεδιαση τους εχουν ενα "κρυφο" ατου σε σχεση με αλλα ηχεια, εχουν ιδιεταιρα εκτεταμενο sweet spot και πρακτικα μπορεις να τα απολαυσεις χωρις να χρειαζεται να εισαι καθηλωμενος στο απολυτο κεντρο.ενω για τον ιδιο λογο ακουγονται καλυτερα ακομα και σε οσους δεν καθονται στην ιδανικη θεση ακροασης. 3
vasilios_n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2016 από vasilios_n
vasilios_n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Με 300-340 τι προτείνετε για ηλεκτρονική μουσική ηχεια υπολογιστή ? Τα Navu - zaharis τα focal sx 2.1 τα εχετε ακούσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα