Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας από περιέργεια όταν είχα ξαναρωτήσει πέρυσι (πιο πολύ για να δώ ποιον εμπιστεύτηκα), μου είχες προτείνει τα Genius SP-HF500A. Τέλος πάντων.

Για τα 980Τ δεν εχω τον χώρο που απαιτούν.

Εχεις μπλέξει -κυριολεκτικά- τα...μπούτια σου τελικά και όπως φαίνεται όχι μόνο στο θέμα ηχεία!

Oταν τα Genius SP-HF500A είχαν -λόγω ξεεστοκαρίσματος επειδή έλειξε η παραγωγή τους- ~20 €, τα Creative T10 είχαν 40+ € και το budget σου ήταν 20-30 €, προφανώς -δεν θυμάμαι- μπορεί και να σου προτάθηκαν!

Και κάτι άλλο άσχετο με ηχεία και ...κλαπατσίμπανα που ίσως -μερικώς δικαιολογημένα λόγω νεαρής ηλικίας- δεν ξέρεις: H εμπιστοσύνη σε κάποιον ή σε κάποιους είναι optional, η ευγένεια όμως standard!

Φιλικά

Ζαχαρίας

P.S: Απορία: Δεν έχεις χώρο για τα Edifier Studio 980T και είχες για τα -...γκουμουτσέ τηρουμένων των αναλογιών- Logitech Z533?

• Like 5
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

P.S: Απορία: Δεν έχεις χώρο για τα Edifier Studio 980T και είχες για τα -...γκουμουτσέ τηρουμένων των αναλογιών- Logitech Z533?

Έγινε αλλαγή χώρου πρόσφατα.

Δημοσ.

φίλε μου πάρε αυτά και τελείωνε... θα τα πάρεις και σε ταξιδάκι..

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-jembe-wireless-speakers/

Κάτι άλλα στρογγυλά που πρότεινες σε...πορτοκαλί ήταν πιο ωραία!

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Εχω μια ερωτηση σχετικη με ηχεια.

Στο PC μου εχω κανονικα ηχεια PC συνδεδεμενα στο πρασινο βυσμα.Θελω να συνδεσω ως <<πισω>> ηχεια ενα στερεοφωνικο που εχω.Το στερεοφωνικο θα λειτουργει σαν ενισχυτης.Για input εχει 2 βυσματα rca (κοκκινο και ασπρο) τα οποια εχω συνδεσει σε ανταπτορα απ την μια πλευρα για να βγαζουν σε jack 3.5mm.Τι ρυθμησεις πρεπει να κανω στο PC για να παιξουν?

Παιδια καμια απαντηση στο απαρατηρητο ποστ μου.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ αυτών των 2:

1. http://www.skroutz.gr/s/2756745/Edifier-C2XD.html

2. http://www.skroutz.gr/s/4828063/Edifier-M3250.html

Τα Edifier C2XD είναι δύο κλασεις ανώτερα σε όλα τα επίπεδα...

Δημοσ.

Καμία άλλη απάντηση στα M3250?

...

Σαν τι απάντηση περιμένεις δηλαδή? Ότι είναι π.χ. σχεδόν τα ίδια με τα Edifier C2XD? Δεν είναι για πέταμα αλλά δεν έχουν δυστυχώς καμία σχέση!

Δημοσ.

Σαν τι απάντηση περιμένεις δηλαδή? Ότι είναι π.χ. σχεδόν τα ίδια με τα Edifier C2XD? Δεν έχουν καμία σχέση!

Όχι μεταξύ τους, Από οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί στο Σκρουτζ πχ
Δημοσ.

Όχι μεταξύ τους, Από οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί στο Σκρουτζ πχ

Εγώ σε φθηνά 2.1 (κάτω από 100άρικο) θ' αγόραζα τα Genius SW-HF2.1 1700...

Δημοσ.

Οσο αφορα τα Edifier S330D αν εχω καταλαβει καλα,τα ασπρα ειναι το Rev 2 και τα μαυρα ειναι η παλια εκδοση τους? Αρα καποιος να προτιμησει τα ασπρα σωστα?

Δημοσ.

Οσο αφορα τα Edifier S330D αν εχω καταλαβει καλα,τα ασπρα ειναι το Rev 2 και τα μαυρα ειναι η παλια εκδοση τους? Αρα καποιος να προτιμησει τα ασπρα σωστα?

Τα ίδια είναι, μονο το χρώμα αλλάζει αλλά και 'γω θα αγόραζα το λευκό...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...