Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που τα "ξέθαψαν" αυτά? Πολύ παλιά ηχεία! Πριν μερικά χρόνια τα έβαζε προσφορά το e-shop στα 20 €!

Τώρα αν είναι καλύτερα από τα Creative T10 δεν ξέρω μάλλον όχι...

Πόσο πιο παλιά από τα T10, τα οποία είναι του 2007.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι τα αγόρασα κάπου το 2006 και ζούνε ακόμα, σίγουρα τα είχα πάρει κάτω από 20 ευρώ σε προσφορά, καλό ηχείο αλλά με τίποτα για 50 ευρώ

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι τα αγόρασα κάπου το 2006 και ζούνε ακόμα, σίγουρα τα είχα πάρει κάτω από 20 ευρώ σε προσφορά, καλό ηχείο αλλά με τίποτα για 50 ευρώ

Για ποια μιλάς?

Δημοσ.

Τι λένε αυτά έναντι των Creative T10? Και τα 2 ισχυρίζονται οι εταιρείες μπάσο χωρίς woofer. Ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή?

Υπενθυμίζω, gaming κατά βάση.

Ρε αγορούδι μου, ακομη το ψαχνεις? Ενταξει φτάνει. Ποσες φορες να στο πούμε πια? 

Σε αυτές τις τιμές που κοιτάς ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ειναι ποσο μαλλον για gaming. 

Το πιο φθηνο αξιολογο ηχείο ειναι αυτο που σου έχω πει ήδη.....

https://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html

Απο εκει και κατω οτι και να παρεις ειναι απλα για να λες οτι έχω ένα υποτυπώδη ήχο!

• Like 5
Δημοσ.

Πόσο πιο παλιά από τα T10, τα οποία είναι του 2007.

Tα Creative T10 παράγονται ακόμα ενώ η παραγωγή των Genius SP-HF500A έχει σταματήσει προ πολλού, αυτά που βλέπεις είναι απομεινάρια στη συγκεκριμένη περίπτωση του e-shop / pc1 / plus4u...

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω μερικές μέρες να αγοράσω ηχεία 2.0 για υπολογιστή μέχρι 15 Ευρώ αλλά συνειδητοποίησα ότι σε αυτές τις τιμές έχει μόνο πατάτες οπότε αποφάσισα να ανεβάσω το budget μέχρι 30 Ευρώ.

Δε θέλω να επενδύσω παραπάνω σε αυτό το hardware γιατί τα χρησιμοποιώ μόνο όταν κάθομαι στον υπολογιστή για καμιά μουσική από youtube και σπάνια ταινία

Θέλω να έχουνε καθαρό ήχο απλά και να μην κουράζουν. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κανα 2 λύσεις θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω μερικές μέρες να αγοράσω ηχεία 2.0 για υπολογιστή μέχρι 15 Ευρώ αλλά συνειδητοποίησα ότι σε αυτές τις τιμές έχει μόνο πατάτες οπότε αποφάσισα να ανεβάσω το budget μέχρι 30 Ευρώ.

Δε θέλω να επενδύσω παραπάνω σε αυτό το hardware γιατί τα χρησιμοποιώ μόνο όταν κάθομαι στον υπολογιστή για καμιά μουσική από youtube και σπάνια ταινία

Θέλω να έχουνε καθαρό ήχο απλά και να μην κουράζουν. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κανα 2 λύσεις θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα.

Οπως ειπα μόλις τρία ποστ πριν... 

Το φθηνοτερο αξιοπρεπες ηχειο κοστιζει 48,90 και ειναι αυτο

https://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html

Απο εκει και κάτω ειναι ολα τα ίδια οτι και να παρεις... 

Ξεχωρίζουν λίγο τα Τ10 αλλα και αυτά ειναι εκτος του Budget σου στα 40Ε τιμή που ΔΕΝ αξιζουν διοτι με μόλις 8,90 παραπανω πέρνεις τα 980Τ

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Εχω μια ερωτηση σχετικη με ηχεια.

Στο PC μου εχω κανονικα ηχεια PC συνδεδεμενα στο πρασινο βυσμα.Θελω να συνδεσω ως <<πισω>> ηχεια ενα στερεοφωνικο που εχω.Το στερεοφωνικο θα λειτουργει σαν ενισχυτης.Για input εχει 2 βυσματα rca (κοκκινο και ασπρο) τα οποια εχω συνδεσει σε ανταπτορα απ την μια πλευρα για να βγαζουν σε jack 3.5mm.Τι ρυθμησεις πρεπει να κανω στο PC για να παιξουν?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πολύ καλά ειδικά για τα λευτά τους αλλά για τελείως όμως περιστασιακή χρήση είναι τα ξύλινα Genius SP-HF160 & Modecom MC-SF05 και τα Edifier R12U...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Και τα 30 λίγα είναι φίλε. Θέλεις τουλάχιστον 50-60 ευρώ για να πεις ότι πήρες κάτι αξιόλογο. Πίστεψε με η διαφορά των ηχείων των 30 ευρώ με αυτά των 50-60 ευρώ είναι τεράστια... Και μιλάμε για κάτι που θα το πάρεις και θα το κρατήσεις για χρόνια (δεν είναι κάρτα γραφικών π.χ που σε 1 χρόνο θα είναι απαρχαιωμένη).

Το ηχείο μπορεί να το κρατήσεις και 10 χρόνια... οπότε ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!!

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 4
Δημοσ.

Tα Creative T10 παράγονται ακόμα ενώ η παραγωγή των Genius SP-HF500A έχει σταματήσει προ πολλού, αυτά που βλέπεις είναι απομεινάρια στη συγκεκριμένη περίπτωση του e-shop / pc1 / plus4u...

Ψάχνοντας από περιέργεια όταν είχα ξαναρωτήσει πέρυσι (πιο πολύ για να δώ ποιον εμπιστεύτηκα), μου είχες προτείνει τα Genius SP-HF500A. Τέλος πάντων.

Για τα 980Τ δεν εχω τον χώρο που απαιτούν.

Δημοσ.

Ψάχνοντας από περιέργεια όταν είχα ξαναρωτήσει πέρυσι (πιο πολύ για να δώ ποιον εμπιστεύτηκα), μου είχες προτείνει τα Genius SP-HF500A. Τέλος πάντων.

Για τα 980Τ δεν εχω τον χώρο που απαιτούν.

φίλε μου πάρε αυτά και τελείωνε... θα τα πάρεις και σε ταξιδάκι..

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-jembe-wireless-speakers/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...