zacharis1955 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι λέτε για αυτά? Αν και φαίνεται λίγο μεγάλο το woofer. Και ήθελα κάτι μαζεμένο, μην πιάνει χώρο. Λέμε για χιλιοστή φορά -παρ' όλο που εσύ μας γράφεις κανονικά στα έτσι σου- ότι αν θέλουμε ν' αγοράσουμε αυτή τη στιγμή αξιοπρεπή ηχεία 2.1 πάμε τουλάχιστον εδώ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017480 και ξεχνάμε τα υπόλοιπα... 2
WalkerSW Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι λέτε για αυτά? Αν και φαίνεται λίγο μεγάλο το woofer. Και ήθελα κάτι μαζεμένο, μην πιάνει χώρο. Παραιτούμαι!!! 3
cpttony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Λέμε για χιλιοστή φορά -παρ' όλο που εσύ μας γράφεις κανονικά στα έτσι σου- ότι αν θέλουμε ν' αγοράσουμε αυτή τη στιγμή αξιοπρεπή ηχεία 2.1 πάμε τουλάχιστον εδώ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017480 και ξεχνάμε τα υπόλοιπα... Παραιτούμαι!!! Εντάξει, το έχω παρατραβήξει μάλλον και αρχίζω να εκνευρίζω, αν δεν το έχω κάνει ήδη! Σταματώ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω 2-3 επιλογές οπότε μένει να αποφασίσω! Και όχι, δεν σας γράφω..
Navu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 sto website της edifier αναγράφει οτι τα twitter εχουν διαφορετική αντίσταση, 6Ω τα 1600 4Ω τα 1800 δηλαδή διάφορα ποια ειναι παίζουν πιο δυνατά στα 1600, επίσης οι drivers και τα τουιτερ όμοια δεν ειναι ? Δεν θα αντιληφθείς ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ των 2 σετ ηχείων. Τα ohm και τα watt είναι αδιάφορα για το χρήστη. 1
vasilios_n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δεν θα αντιληφθείς ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ των 2 σετ ηχείων. Τα ohm και τα watt είναι αδιάφορα για το χρήστη. Εννοείς οτι δεν εχουν την παραμικρή διαφορά στον ήχο παρα μονο στο κουτι τα κουμπια και το led ? Του 2014 μοντελα ειναι και τα δυο, ξερεις ?
Navu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εννοείς οτι δεν εχουν την παραμικρή διαφορά στον ήχο παρα μονο στο κουτι τα κουμπια και το led ? Του 2014 μοντελα ειναι και τα δυο, ξερεις ? Δεν θα αντιληφθείς καμία ηχητική διαφορά, ακόμη κι αν σου πούνε πως υπάρχει. Τα 2 watt που είναι ισχυρότερα τα 1800 τους χαρίζουν 0,4dB υψηλότερη μέγιστη στάθμη σε σύγκριση με τα 1600 (αν το ένα πιάνει πχ 82dB, το άλλο πιάνει 82,4dB). ΑΝ έχεις τέτοιο αφτί που να μπορεί να "πιάσει" αυτή τη διαφορά, μαγκιά σου. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε, δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω και το κυριότερο, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί απασχολεί εσένα. 1
vasilios_n Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Λογια να εχουμε να λεμε, αυτό Απλα αναρωτιεμαι εαν η ποιοτητα των exclaim που ειναι καινούριο μοντελο 2 - 3 περιπου ετων συγκρίνεται με τα 1600 σχετικά με τον ενισχυτή... καταλαβες
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν θα αντιληφθείς καμία ηχητική διαφορά, ακόμη κι αν σου πούνε πως υπάρχει. Τα 2 watt που είναι ισχυρότερα τα 1800 τους χαρίζουν 0,4dB υψηλότερη μέγιστη στάθμη σε σύγκριση με τα 1600 (αν το ένα πιάνει πχ 82dB, το άλλο πιάνει 82,4dB). ΑΝ έχεις τέτοιο αφτί που να μπορεί να "πιάσει" αυτή τη διαφορά, μαγκιά σου. αυτο ισχυει αν χρησημοποιουν τα ιδια μεγαφωνα και εχουν την ιδια ευαισθησια. Δυστυχως οι πληροφοριες σε τεχνικα χαρακτηριστικα σε ολα αυτα τα ηχεια ειναι πολυ περιορισμενες και ποτε δεν επαρκουν για να μπορεσει κανεις να βγαλει συμπερασματα εξ αποστασεως.
vasilios_n Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φιλοι μου αγαπημένοι τα αλλαξα και μπορω να πω με σιγουριά οτι τα 1800 ειναι ευχάριστα. Τα 1600 εχουν ποιο χτυπητό μπάσο αλλα μπαινεις σε μια διαδικασια του στιλ ακουστικής μονιτορ. ε, καλα ειναι και τα δυο. 1
Navu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φιλοι μου αγαπημένοι τα αλλαξα και μπορω να πω με σιγουριά οτι τα 1800 ειναι ευχάριστα. Τα 1600 εχουν ποιο χτυπητό μπάσο αλλα μπαινεις σε μια διαδικασια του στιλ ακουστικής μονιτορ. ε, καλα ειναι και τα δυο. Τα ρυθμιστικά των 2 σετ (bass/treble) ήταν στην ίδια θέση;
vasilios_n Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τα ρυθμιστικά των 2 σετ (bass/treble) ήταν στην ίδια θέση; οχι
vasilios_n Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 οχι λες να με κουρασουν τα 1800 ? Τα ρυθμιστικά των 2 σετ (bass/treble) ήταν στην ίδια θέση; λες να με κουρασουν τα 1800 ?
Navu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 λες να με κουρασουν τα 1800 ? λες να με κουρασουν τα 1800 ? δ ε ν έ χ ω ι δ έ α! Ρε συ, τι άγχος είναι αυτό; Cool! Το στρες σκοτώνει στο σπέρμα. Αν σε κουράσουν, κλείστα. 2
palamas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 καλησπερα...ενδιαφερομαι επιτελους για αλλαγη στα ηχεια μου... με τα logitech s220 δεν εχω μεινεθ και πολυ ευχαριστησμενος...ασε που τον τελευταιο καιρο νομιζω τα παιζουν σιγα σιγα... λοιπον Logitech απο μερια μου δεν ξαναπαιρνω εκτος αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλο εσεις...αλλα απο οσο εχω παρατηρησει στο νημα ολοι τα αποφευγετε... budget βαρια 100 ... οσο αφορα τη χρηση ειναι για παιχνιδια κυριως ταινιες σειρες και μουσικη... Υ.Γ μπορει καποιος αν γινεται να ξεκαθαρισει την διαφορα 2.0 και 2.1? για να μπορεσω να προσανατολιστω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα