WalkerSW Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το ίδιο, έγινε και όταν είχα ρωτήσει τότε, όταν ήταν να πάρω τα "καλά". Για τα "x" προοριζόμουν, μου είπαν κάποια "y" με λίγα ευρώ παραπάνω, πήγα στα "y" και εν τέλει τα κλαίω. Σε αυτο το έμα δεν υπάρχει περιπτψη καποιος απο τους δυο τρεις βασικούς να σου πρότεινε logitech... Ηταν ένα παλικαρακι πριν λιγο καιρο που επεμενε σε logi... δεν θυμαμαι αν επιρεαστικες και εσυ απο αυτον αλλα οπως βλέπεις τώρα την έχει κανει με ελαφρά...
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σε αυτο το έμα δεν υπάρχει περιπτψη καποιος απο τους δυο τρεις βασικούς να σου πρότεινε logitech... Ηταν ένα παλικαρακι πριν λιγο καιρο που επεμενε σε logi... δεν θυμαμαι αν επιρεαστικες και εσυ απο αυτον αλλα οπως βλέπεις τώρα την έχει κανει με ελαφρά... Δεν ξέρω, ίσως να ήταν αυτός που λες, γιατί όχι και βαλτός από την Logitech, τι να πω, δεν ξέρω! Από 'σας δεν θυμάμαι κάποιος να πρότεινε Logitech. Τώρα πια, με έχουν χάσει από πελάτη! Μάλλον θα πάω προς τα πιο φθηνά. Ελπίζω να μην μετανιώσω και αυτά τα 25 ευρώ!
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ερώτηξις: Παρατηρώ το ακόλουθο υπερτούμπανο RIG " Case: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic PSU: Corsair CX750M Cooler Master V550 M/B: Asus H97-Plus CPU: i5 4590 Cooler: Arctic i32 RAM: Fury HyperX 16gb GPU: Asus GTX 760 DirectCU II (stock OC + OC) 2GB SSD: Samsung EVO 840 250GB HDD: WD Caviar Black 1TB Monitor: Dell P2416D PlayStation 4, PS Vita " το οποίο δεν πρέπει να είναι και φτηνούτσικο. Σκέφτεσαι να αρχίσεις στην οικονομία με τα ηχεία, ίσως γιατί δεν τα θεωρείς σημαντικό κομμάτι για να σπρώξεις λεφτά; Φιλικά πάντα Ε.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ερώτηξις: Παρατηρώ το ακόλουθο υπερτούμπανο RIG " Case: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic PSU: Corsair CX750M Cooler Master V550 M/B: Asus H97-Plus CPU: i5 4590 Cooler: Arctic i32 RAM: Fury HyperX 16gb GPU: Asus GTX 760 DirectCU II (stock OC + OC) 2GB SSD: Samsung EVO 840 250GB HDD: WD Caviar Black 1TB Monitor: Dell P2416D PlayStation 4, PS Vita " το οποίο δεν πρέπει να είναι και φτηνούτσικο. Σκέφτεσαι να αρχίσεις στην οικονομία με τα ηχεία, ίσως γιατί δεν τα θεωρείς σημαντικό κομμάτι για να σπρώξεις λεφτά; Φιλικά πάντα Ε. Πρώτον, δεν θα το έλεγα υπερτούμπανο! Δεύτερον, δεν χτίστηκε μονομιάς! Σε 2-3 φάσεις (με 1 χρόνο διαφορά) χτίστηκε. Τρίτον, λέω να προτιμήσω τα πιο φθηνά, ψυχολογικά πιο πολύ (ή αποφυγή τυχόν coil whine κλπ που είχα με τα άλλα), επειδή την πάτησα με ακριβά μια φορά μην την ξαναπατήσω, αν και τις προτάσεις τις κάνουν αξιόπιστα άτομα. Τέταρτον, δεν παρεξηγώ εύκολα! Τα ηχεία όπως και το κουτί ή την οθόνη είναι από τα λίγα κομμάτια που δεν τα αλλάζεις εύκολα και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Άρα, οι επιλογές πρέπει να είναι ορθές. Άρα, δεν τα snobάρω! Ερωτώ, τα Τ10 είναι ηχεία προ 2010, και τα πουλάνε ακόμη στα 40 ευρώ? Περίεργο μου ακούγεται! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από cpttony 1
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ... 1.Τα ηχεία όπως και το κουτί ή την οθόνη είναι από τα λίγα κομμάτια που δεν τα αλλάζεις εύκολα και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Άρα, οι επιλογές πρέπει να είναι ορθές. 2. Ερωτώ, τα Τ10 είναι ηχεία προ 2010, και τα πουλάνε ακόμη στα 40 ευρώ? Περίεργο μου ακούγεται! 1. Και θεωρείς δηλαδή ότι ένα ζευγάρι πλαστικά ηχειάκια των 20-25 € -δηλαδή ούτε καν entry level με άλλα λόγια κοινώς γτπ- είναι σωστή επιλογή για...επένδυση στο χρόνο? 2. Aυτό μάλλον κάτι θετικό λέει για τα συγκεκριμένα ηχεία, δεν νομίζεις? Για σκέψου το λίγο...
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 1. Και θεωρείς δηλαδή ότι ένα ζευγάρι ηχεία των 20-25 € -δηλαδή ουσιαστικά γτπ- είναι σωστή επιλογή για...επένδυση στο χρόνο? 2. Aυτό μάλλον κάτι θετικό λέει για τα συγκεκριμένα ηχεία, δεν νομίζεις? Για σκέψου το λίγο... 1. Όχι δεν τα θεωρώ σωστή επιλογή! Απλώς αν σταματήσουν για οποιοδήποτε λόγο να λειτουργούν θα είναι πιο εύκολο να αντικατασταθούν. 2. Ναι, ότι είναι αρκετά καλά και κρατάνε την τιμή στο χρόνο γι' αυτό το λόγο!?
Navu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ωραία. Πάρε και τα ηχεία σε 2 φάσεις τότε, βάλε 40 στην άκρη τώρα και άλλα 10-20€ το Σεπτέμβρη. Τώρα για τη φάση με το coil whine είναι σα να μου λες πως επειδή σου βγήκε μια γκόμενα σκάρτη, δεν θα ξ'ανασχοληθείς με γυναίκες. 1
vasilios_n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ωραία. Πάρε και τα ηχεία σε 2 φάσεις τότε, βάλε 40 στην άκρη τώρα και άλλα 10-20€ το Σεπτέμβρη. Τώρα για τη φάση με το coil whine είναι σα να μου λες πως επειδή σου βγήκε μια γκόμενα σκάρτη, δεν θα ξ'ανασχοληθείς με γυναίκες. φιλε μου Navu επειδη εχεις τα 1600ΤΙΙΙ θα ηθελα τη γνωμη σου εαν και εφοσον εχεις ακουσει τα 1800TIII να μου πεις ποια ειναι καλητερα
Navu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 φιλε μου Navu επειδη εχεις τα 1600ΤΙΙΙ θα ηθελα τη γνωμη σου εαν και εφοσον εχεις ακουσει τα 1800TIII να μου πεις ποια ειναι καλητερα Δεν έχω τα 1600. Η διαφορά τους με τα 1800 (εκτός της προφανούς διαφοράς στο χρώμα) είναι και καλά 2 watt παραπάνω ανά δρόμο. Klain... Καλά έκανες και πήρες τα 1600άρια. 1
vasilios_n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δεν έχω τα 1600. Η διαφορά τους με τα 1800 (εκτός της προφανούς διαφοράς στο χρώμα) είναι και καλά 2 watt παραπάνω ανά δρόμο. Klain... Καλά έκανες και πήρες τα 1600άρια. sto website της edifier αναγράφει οτι τα twitter εχουν διαφορετική αντίσταση, 6Ω τα 1600 4Ω τα 1800 δηλαδή διάφορα ποια ειναι παίζουν πιο δυνατά στα 1600, επίσης οι drivers και τα τουιτερ όμοια δεν ειναι ?
cpttony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι λέτε για αυτά? Αν και φαίνεται λίγο μεγάλο το woofer. Και ήθελα κάτι μαζεμένο, μην πιάνει χώρο.
vasilios_n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι λέτε για αυτά? Αν και φαίνεται λίγο μεγάλο το woofer. Και ήθελα κάτι μαζεμένο, μην πιάνει χώρο. Εχω τα Ζ333 τα θες ? Παιδιά υπάρχει κανενα κόλπο να παίζει η ενταση της καρτας ηχου των windows στο 20% και να μην βγαζει μεγαλύτερη ένταση το δεξί ηχειο ? οταν την εχω την ένταση στο 100% στα windows τα ηχεία παίζουν με την ιδια ένταση. κουφό ? Άλλης ποιοτητας RCA σε jack καλώδιο θα κανει δουλεια η δεν εχει να κανει το καλωδιο
cpttony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εχω τα Ζ333 τα θες ? Είχα τα Ζ533, πριν φύγουν από το μπαλκόνι! (Αν μιλάμε για Logitech)
vasilios_n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Είχα τα, πριν φύγουν από το μπαλκόνι! (Αν μιλάμε για Logitech) Αυτα που σου λεω εχουν και τουιτερς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα