cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/perifereiaka/icheia/hxeia-creative-inspire-t10 / http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002261 http://www.k73.gr/p.HQ-HQSA-011-0-2-3-5mm-Stereo-male-2x-3-5mm-Stereo-Female-Kalodio.1357797.html 1. Σε σχέση με τα Edifier, στην ίδια τιμή, ποια θα πρότεινες? 2. Υπάρχει λόγος που προτείνεις το συγκεκριμένο splitter?
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 1. Σε σχέση με τα Edifier, στην ίδια τιμή, ποια θα πρότεινες? 2. Υπάρχει λόγος που προτείνεις το συγκεκριμένο splitter? 1. Το Creative T10... 2. Είναι πολύ καλής ποιότητας (στο Creative T10 δεν χρειάζεται) ...
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει )
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει ) Συμπαρίσταμαι στην αγωνία σου να βρεις οικονομικά και αξιοπρεπή ηχεία, αλλά αν μετά από όλα όσα ελέχθησαν σε αυτό το νήμα, εξακολουθείς να πιστεύεις πως τα ηχεία "βγάζουν" watt ή πως αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως ουσιαστικό κριτήριο επιλογής (ή απόρριψης), τότε λυπάμαι, αλλά αυτή η υπόθεση είναι χαμένη από χέρι. Επίσης, η διύληση του κώνοπα για ηχεία των 30-40€, τα οποία πιθανότατα κανείς δεν τα έχει ακούσει μαζεμένα για να σου πει 2 "συγκριτικά" λόγια ή και να τα έχει ακούσει, πάλι θα σου εκθέσει την υποκειμενική του άποψη (σε ένα θέμα καθαρά προσωπικό), ε, όλο αυτό με ξεπερνά... Πάρε αυτά που σου αρέσουν και μεγειές και τέλος. 2
vasilios_n Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει ) Απορώ για τον λογο τον οποίο δεν έχεις βρει ενα καλο σετακι σε αυτο το μπατζετ..
WalkerSW Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει ) Απο αυτά εγώ μάλλον θα επέλεγα τα Τ10 1
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει ) 2 και ΤΕΛΟΣ! 1
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν και δεν τη συμπαθώ καθόλου την εταιρία (xestikame πείτε), αυστηρώς τεχνοκρατικά ειδωμένο το θέμα, τα Τ10 είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή.
WalkerSW Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @WalkerSW @zacharis1955 Λοιπόν, τώρα ξέθαψα τα παλιά μου. Για να έχετε μια καθαρότερη εικόνα. Είναι αυτά, τελικά δεν έβγαζαν 10W, είχα λάθος εντύπωση. Έχουμε 3 υποψήφιους για αντικαταστάτες. 1, 2 και 3 Ποιος θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης, με υπερβολή τα 40? (Και συγγνώμη αν σας έχω εκνευρίσει ) Για να σε μπερδέψω όμως λίγο ακομη.... Με λιγοτερο απο 10Ε πανω απο τα 40Ε περνεις αυτα... https://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html Που είναι μερα με την νυχτα με οτιδηποτε έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα!!
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά, μην με αποπαίρνετε, το ψάχνω τόσο και συγγνώμη που σας πρήζω, για το απλούστατο λόγο, ότι είπα μια φορά να επενδύσω σε ένα "καλό" (φαινομενικά!) set και μου βγήκε σκάρτο. Δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Αυτά είναι τα τελευταία χρήματα που θα διαθέσω. Για να σε μπερδέψω όμως λίγο ακομη.... Με λιγοτερο απο 10Ε πανω απο τα 40Ε περνεις αυτα... https://www.skroutz.gr/s/4816727/Edifier-Studio-980T.html Που είναι μερα με την νυχτα με οτιδηποτε έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα!! Αν το πηγαίνω έτσι, θα καταλήξω να δώσω 100 ευρώ πάλι! 1
vasilios_n Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Edifier R1800T III η R1600Τiii Edifier R1600Tiii η R1800Tiii Επισης θα ήθελες παρακαλώ να μου πεις ποια ειναι η ουσιαστικη διαφορα σε αυτα τα δυο ''εαν βεβαια τα εχεις ακούσει και τα δύο''. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από vasilios_n
WalkerSW Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά, μην με αποπαίρνετε, το ψάχνω τόσο και συγγνώμη που σας πρήζω, για το απλούστατο λόγο, ότι είπα μια φορά να επενδύσω σε ένα "καλό" (φαινομενικά!) set και μου βγήκε σκάρτο. Δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Αυτά είναι τα τελευταία χρήματα που θα διαθέσω. Αν το πηγαίνω έτσι, θα καταλήξω να δώσω 100 ευρώ πάλι! Το θεμα ειναι οτι οτιδηποτε κατω απο 50Ε σκαρτο ειναι ... ενα τικι τικι κανουν , ηχο παντως δεν το λες! 1
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά, μην με αποπαίρνετε, το ψάχνω τόσο και συγγνώμη που σας πρήζω, για το απλούστατο λόγο, ότι είπα μια φορά να επενδύσω σε ένα "καλό" (φαινομενικά!) set και μου βγήκε σκάρτο. Δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Αυτά είναι τα τελευταία χρήματα που θα διαθέσω. Αν το πηγαίνω έτσι, θα καταλήξω να δώσω 100 ευρώ πάλι! ΑΥΤΟ που σου λέει είναι πως με 10 ευράκια παραπάνω πας από τις επιλογές "καβουρδιστήρια" σε επιλογές "πραγματικά ηχεία". Αν τα 10€ είναι τόσο περιοριστικά, τσίμπα τα Τ10 και έτοιμος.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ΑΥΤΟ που σου λέει είναι πως με 10 ευράκια παραπάνω πας από τις επιλογές "καβουρδιστήρια" σε επιλογές "πραγματικά ηχεία". Αν τα 10€ είναι τόσο περιοριστικά, τσίμπα τα Τ10 και έτοιμος. Το ίδιο, έγινε και όταν είχα ρωτήσει τότε, όταν ήταν να πάρω τα "καλά". Για τα "x" προοριζόμουν, μου είπαν κάποια "y" με λίγα ευρώ παραπάνω, πήγα στα "y" και εν τέλει τα κλαίω. Είναι να μην βρώ ποιος είναι αυτός που μου έλεγε ότι είναι καλά. Γι' αυτό λέω, μην ξανακάνω το ίδιο λάθος. Σημειώνω, είναι περίπου 10 ευρώ η διαφορά και άλλα περίπου 10 ευρώ για τα μεταφορικά ή/και αντικαταβολή. 1
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Άκου, οι γνώμες είναι σαν τις kwlotrypides: όλοι έχουν από μία... Οπότε, αν ψωνίζεις με βάση "δημοσκοπήσεις", μην ψάχνεις να βρεις ποιος σου είπε το α' ή το β'. Απλά, στα φόρα, όπως καλή ώρα και εδώ, υπάρχουν 2-3 άνθρωποι με 2-3 γνώσεις παραπάνω και άλλοι 2-3 άνθρωποι με 2-3 εμπειρίες παραπάνω, στους οποίους απευθύνεσαι ως σανίδα σωτηρίας σε έναν ωκεανό παραπληροφόρησης και άγνοιας. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, όμως η τελική επιλογή είναι καθαρά δική σου! ΥΓ. Το 1996 μετά από εξαντλητικές, live-προσωπικές δοκιμές εβδομάδων, αγόρασα ένα mini-hifi για 600 (πανάκριβα) γερμανικά μάρκα. Σημερινά λεφτά 300€. Για mini-hifi ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλά. Ε, ξέρεις κάτι; Εκτός από το θαυμάσιο ήχο από τα ξύλινα ηχεία, με συντροφεύει ακόμη και σήμερα. Παίζει για ώρες καθημερινά. Άθικτο (φτου φτου φτου!). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα