Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για να μη μου απαντάτε άρα αυτά τα 2.0 είναι καλύτερα από τα 2.1 ή 5.1 και ταιριάζουν σε υπολογιστή. Με χαλάει βρε παιδιά όμως το χρώμα ξύλου, θα τα ήθελα μαύρα τέλειος ή και με λίγο μπλε, κάτι άλλο δεν θα ταιριάζει στο σύνολο μου. Είναι δυνατά αυτά; 50-60W δεν είναι λίγο; Φιλος εαν εχεις διάθεση πανε μια απο το πλαίσιο στο σύνταγμα να ακούσεις αυτά ! http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/hxeia/Logitech-Hxeia-2-1-Z-333-980-001202.htm Τα ξέρω τα ηχεία, τα πέτυχα και σε προσφορά αλλά θέλω κάτι πιο δυνατό και όμορφο ακουστικά. Πχ αυτά που είδα μόλις; Edifier R1800T III http://www.skroutz.gr/s/4845856/Edifier-R1800T-III.html
vasilios_n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Για να μη μου απαντάτε άρα αυτά τα 2.0 είναι καλύτερα από τα 2.1 ή 5.1 και ταιριάζουν σε υπολογιστή. Με χαλάει βρε παιδιά όμως το χρώμα ξύλου, θα τα ήθελα μαύρα τέλειος ή και με λίγο μπλε, κάτι άλλο δεν θα ταιριάζει στο σύνολο μου. Είναι δυνατά αυτά; 50-60W δεν είναι λίγο; Τα ξέρω τα ηχεία, τα πέτυχα και σε προσφορά αλλά θέλω κάτι πιο δυνατό και όμορφο ακουστικά. Πχ αυτά που είδα μόλις; Edifier R1800T III http://www.skroutz.gr/s/4845856/Edifier-R1800T-III.html Τα edifier βγαζουν πολυ ποιοτικό ήχο τουλάχιστον τα exclaim που ειχα, αλα χάλασαν σε 1 εβδομαδα. τα logi ειναι απλα πανω απο το μέτριο, μαλλον αρκετά πιο πάνω και ειναι απολαυστικά, οχι οσο τα edi αλα μπορώ να πω οτι τα προτιμώ. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από vasilios_n
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αν θα έπαιρνα logitech θα έπαιρνα σίγουρα αυτά http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html Αλλά μιλάμε τώρα για 1 σκαλί παραπάνω σε ημι-επαγγελματικα να το πω; Κι εμένα η μάρκα edifier μου είναι παντελώς άγνωστη αλλά μιλάμε εδώ για άλλα ηχεία προφανώς. Ίσως οι γνωστές του θέματος να μας πουν με ακρίβεια για την μάρκα αυτή. Κι εγώ δεν σου κρύβω ότι έχω τις αμφιβολίες μου μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω την μάρκα αυτή.
zacharis1955 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μαγκες.... Οποιος θελει φθηνο και καλο να προτιμήσει τα z333. Ειναι άπαιχτα ! Μπούμ μπούμ μπούμ μπούμ... Τα edifier εχουν πολυ ποιοτικο ηχο τουλαχιστον τα exclaim που ειχα, αλα χαλασαν σε 1 εβδομαδα. τα logi ειναι απλα πανω απο το μέτριο, μαλλον αρκετα παραπάνω και ειναι απολαυστικά, οχι οσο τα edi αλα μπορώ να πω οτι τα προτιμώ ποιο πολυ γιατι σου δινουν μια αισθηση σιγουριάς. Δεν συγκρινω αλλες μαρκες γιατι δεν τις ξερω όλες αλα αυτες τις δυο τις ξερω και το ξερω και το λεω ορθά γιατι τα τα δοκιμασα... Αν θα έπαιρνα logitech θα έπαιρνα σίγουρα αυτά http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html Αλλά μιλάμε τώρα για 1 σκαλί παραπάνω σε ημι-επαγγελματικα να το πω; ... Κάνετε και οι δύο πλάκα έτσι δε είναι? 1
Navu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Dec_Ot, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ να σε προσβάλω, από τα λεγόμενά σου και την επιχειρηματολογία σου και μόνο, ψυχανεμίζομαι πως είσαι γενικώς άσχετος με το θέμα (ΔΕΝ είναι κακό αυτό!), οπότε αν θέλεις βάλε στο σκεπτικό σου από δω και πέρα τα ακόλουθα: α) Δεν τίθεται θέμα καλύτερου ή χειρότερου αν τα ηχεία θα είναι 2.0, 2.1, 5.1 ή 47.1. Όλα έχουν τα συν και τα πλην τους, άρα εξαρτάται από το χρήστη και τις ανάγκες του να επιλέξει το είδος του τον ενδιαφέρει. β) Αυτό με τα watt και τις ιστορίες ως κριτήριο για το αν ένα ηχείο είναι δυνατό ή όχι, επίσης να το προσέξεις και να αναθεωρήσεις, γιατί δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ΠΑΠΑΤΖΑ από αυτή στην παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών διαχρονικά. γ) Το να μην σου αρέσει εμφανισιακά ένα σετ, φυσικά δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση. Την ίδια όμως στιγμή ενδέχεται να απορρίπτεις ένα θαυμάσιο σετ ηχείων (τα οποία θα πρέπει να τα αγοράζουμε πρωτίστως για να τα ακούμε...) δ) Οι δρόμοι στον κλάδο αυτό της βιομηχανίας είναι ξακάθαροι: ή παίρνεις ηχεία με κάποια α' πιστότητα και ομαλό/ολοκληρωμένο ήχο (από τον οποίο λείπουν οι εντυπωσιασμοί) ή παίρνεις ηχεία χαβαλεδιάρικα με έμφαση στο μπάσο (και χορταίνεις πλαδαρότητα και μπουμάρισμα). Για να πας σε κάτι δυνατό και hi-fi ταυτόχρονα, μάλλον πρέπει να σκάσεις πολλά περισσότερα €€€€€€€€€€€€€€. Καλή συνέχεια στο νήμα! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να αποριψω και τα Edifier R1800T III που βρηκα σε μαυρα; Και να σκεφτω να παρω 1 από τα 3 που μου προτείνατε; Ναι είμαι ασχετος, για αυτο ζηταω και την βοηθεια σας.
Navu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να αποριψω και τα Edifier R1800T III που βρηκα σε μαυρα; Και να σκεφτω να παρω 1 από τα 3 που μου προτείνατε; Ναι είμαι ασχετος, για αυτο ζηταω και την βοηθεια σας. ΚΑΙ οι 3 αντιπροτάσεις του Zach σε προηγούμενο ποστ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, βεβαίως τα 1800 που ετοιμάζεσαι να απορρίψεις (γιατί αλήθεια?) "κερδίζουν" σε όλα τα σημεία τα υπόλοιπα σετ, άσε που είναι και μαύρα... Προσωπικά, θεωρώ το wood-look πολύ ελκυστικό, αλλά αν επιμένεις σε μαύρο, τα 1800 είναι υπέρ το δέον "δυνατά" και audiophile. ΜΗΝ περιμένεις σεισμικό χαμηλό της τρέλας, αλλά σε όλους τους άλλους τομείς θεωρώ πως είναι εξαιρετικά (βάσει εμπειρίας με τα θαυμάσια 1600). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ωραία τότε!!! Θα πάρω τα 1800 Θα χρειαστώ τίποτα έξτρα καλώδια ή τα έχει όλα η συσκευασία του; Μήπως έξτρα κάρτα ήχου; Η μητρική μου είναι η Asrock Z170 Extreme 4 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1150 Audio Codec), Supports Purity Sound 3 & DTS Connect
Navu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τσου... Κουμπώνεις το mini-jack στην "πράσινη" έξοδο της μητρικής και το πας στα ηχεία. Πάπαλα. 1
Actinidio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το e-shop έχει στα crazy Sundays GENIUS SW-HF5.1 4500 125W 6-PIECE Speakers στα 99 ευρώ, τι λένε; γενικά το 5.1 βολεύει; για τι χώρους είναι;
Navu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το e-shop έχει στα crazy Sundays GENIUS SW-HF5.1 4500 125W 6-PIECE Speakers στα 99 ευρώ, τι λένε; γενικά το 5.1 βολεύει; για τι χώρους είναι; Τι να βολεύει, βρε αγορίνα; Σπίτι κοντά στο μετρό ψάχνεις ή αυτοκίνητο πόλης; ΑΝ βλέπεις ταινίες ή παίζεις παιχνίδια και σου φαίνεται συμφέρουσα προσφορά, πάρτο. 1
tsigpan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Επειδη τα παλια μου ηχεια creative 2.1(κοστους 20-25 ευρω δεν θυμαμαι μοντελο γιατι τα πεταξα), χαλασαν, ψαχνω για καινουργια. Να πω πως με τα συγκεκριμενα ημουν απολυτα ικανοποιημενος. Δεν θελω να δωσω πανω απο 20-25 ευρω γιατι ο υπολογιστης σαν multimedia κανει πολυ βασικα πραγματα(youtube, radio). θα ηθελα να μου προτείνεται λοιπον κατι σ αυτη την τιμη απο e-shop αποκλειστικα, σε 2 speakers κατα προτίμηση , γιατι τα 2.1 δεν με βολεύουν λογω έλλειψης χωρου. Ευχαριστω.
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Επειδη τα παλια μου ηχεια creative 2.1(κοστους 20-25 ευρω δεν θυμαμαι μοντελο γιατι τα πεταξα), χαλασαν, ψαχνω για καινουργια. Να πω πως με τα συγκεκριμενα ημουν απολυτα ικανοποιημενος. Δεν θελω να δωσω πανω απο 20-25 ευρω γιατι ο υπολογιστης σαν multimedia κανει πολυ βασικα πραγματα(youtube, radio). θα ηθελα να μου προτείνεται λοιπον κατι σ αυτη την τιμη απο e-shop αποκλειστικα, σε 2 speakers κατα προτίμηση , γιατι τα 2.1 δεν με βολεύουν λογω έλλειψης χωρου. Ευχαριστω. http://www.e-shop.gr/edifier-r19u-20-multimedia-speaker-system-p-PER.705535 Τπτ αλλο αξιολογο στο e-shop. Αν και σε αυτά τα λεφτά όλα τα ίδια σκατά είναι! 1
zacharis1955 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Επειδη τα παλια μου ηχεια creative 2.1(κοστους 20-25 ευρω δεν θυμαμαι μοντελο γιατι τα πεταξα), χαλασαν, ψαχνω για καινουργια. Να πω πως με τα συγκεκριμενα ημουν απολυτα ικανοποιημενος. Δεν θελω να δωσω πανω απο 20-25 ευρω γιατι ο υπολογιστης σαν multimedia κανει πολυ βασικα πραγματα(youtube, radio). θα ηθελα να μου προτείνεται λοιπον κατι σ αυτη την τιμη απο e-shop αποκλειστικα, σε 2 speakers κατα προτίμηση , γιατι τα 2.1 δεν με βολεύουν λογω έλλειψης χωρου. Ευχαριστω. http://www.e-shop.gr/edifier-r19u-20-multimedia-speaker-system-p-PER.705535 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα