Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τα Edifier S330D είδα στο manual  οτι τα καλώδια που βγαίνουν και πάνε στο PC αναφέρονται ως 3.5mm to RCA (βλέπω οτι τα 2 ενώνονται και γίνονται ένα καλώδιο που πάει στην κάρτα ήχου). Η κάρτα μου (creative x-fi xtremegamer) έχει 3 αναλογικές εισόδους και όχι κάτι που να λέει RCA. Οπότε πώς μπορώ να κάνω τη συνδεσμολογία;  

RCA -> Στο ηχείο

3.5mm jack-> Στην πηγή (Line Out 1 στην κάρτα σου)

sam-2rcam-05.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικά με τα Edifier S330D είδα στο manual οτι τα καλώδια που βγαίνουν και πάνε στο PC αναφέρονται ως 3.5mm to RCA (βλέπω οτι τα 2 ενώνονται και γίνονται ένα καλώδιο που πάει στην κάρτα ήχου). Η κάρτα μου (creative x-fi xtremegamer) έχει 3 αναλογικές εισόδους και όχι κάτι που να λέει RCA. Οπότε πώς μπορώ να κάνω τη συνδεσμολογία;

Το rca ειναι στην μερια των ηχείων. Το 3.5mm μπαινει κανονικα στην καρτα σου!

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά πολύ καλα τα S330d αν και εκτιμώ ταυτόχρονα τα creative που είχα - που για 50ε και 5.1 έβγαζαν πραγματικά πολύ καλό ήχο συγκρίνοντας τα με αυτά τώρα - αλλά πολύ μέτρο sub είχαν.

Ερώτημα 1: Τα βρίσκω πιο ωραία και νιώθω οτι βγάζουν καθαρότερο ήχο αν βγάλω την υφασμάτινη γρίλια που έχουν μπροστά (ειναι διασπόμενη). Αυτό μπορεί να προξενήσει βλάβη/προβλήματα στο μέλλον -αν τα έχω "γυμνά"; Π.χ. σκόνη κτλ; Ευχαριστώ.

Ερώτημα 2: Το digital audio output θα μου δώσει καλύτερο ήχο αποτι το έχω τώρα με αναλογικό;

Δημοσ.

...

Ερώτημα 1: ...νιώθω οτι βγάζουν καθαρότερο ήχο αν βγάλω την υφασμάτινη γρίλια που έχουν μπροστά (ειναι διασπόμενη)...

Ερώτημα 2: Το digital audio output θα μου δώσει καλύτερο ήχο αποτι το έχω τώρα με αναλογικό;

1. Η ιδέα σου...

2. Όχι...

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη για Genius SW-2.1 370 και Element SP-400 και Dell AX510?

Απλά δεν υπάρχουν (όπως βέβαια δεν υπάρχουν γενικά και ηχεία σ' αυτά τα λευτά)...

Δημοσ.

Απλά δεν υπάρχουν (όπως βέβαια δεν υπάρχουν γενικά και ηχεία σ' αυτά τα λευτά)...

Ούτε σαν απλά ηχεία που απλώς βγάζουν ήχο, δεν αξίζουν? Πριν 10 χρόνια είχα πάρει κάποια Creative 2.0 με 20-25 ευρώ και είναι αθάνατα, χωρίς προβλήματα! Δεν μπορεί να μην υπάρχουν αξιόλογα σε χαμηλές τιμές!?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε σαν απλά ηχεία που απλώς βγάζουν ήχο, δεν αξίζουν? Πριν 10 χρόνια είχα πάρει κάποια Creative 2.0 με 20-25 ευρώ και είναι αθάνατα, χωρίς προβλήματα! Δεν μπορεί να μην υπάρχουν αξιόλογα σε χαμηλές τιμές!?

Τα φθηνότερα αξιοπρεπή 2.0 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι τα Edifier Studio 980T, Edifier R1000TCN & Creative Inspire T10, από κεί και κάτω όποια και να πάρεις τα ίδια -σκατά- είναι, μην το παλεύεις...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

καλημέρα , πριν καμια 10ετια νομιζω είχα αγορασει τα

SP-HF500A

τα οποία λειτουργούν μέχρι σήμερα απροβλημάτιστα , τα είχα πάρει περιπου 20 ευρω και έχουν και πολυ καλό ήχο για τα λεφτα τους.

Σε τι ποσο πρέπει να φτασω ωστε να δω διαφορα στην ένταση και στο μπάσο?

Να πάω πάλι σε διαταξη 2,0 ή να μεταβώ σε 2,1?

Δημοσ.

καλημέρα , πριν καμια 10ετια νομιζω είχα αγορασει τα

SP-HF500A

τα οποία λειτουργούν μέχρι σήμερα απροβλημάτιστα , τα είχα πάρει περιπου 20 ευρω και έχουν και πολυ καλό ήχο για τα λεφτα τους.

Σε τι ποσο πρέπει να φτασω ωστε να δω διαφορα στην ένταση και στο μπάσο?

Να πάω πάλι σε διαταξη 2,0 ή να μεταβώ σε 2,1?

2.0

Creative Inspire T10

Edifier R1000TCN

Edifier Studio 980T 

2.1

Genius SW-HF2.1 1205

Genius SW-HF2.1 1700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...